Ajankohtaiset asiat lapsiperheille

Tältä sivulta löydät uusimmat tiedotteet jotka koskevat päiväkerhoja, perhekerhoja sekä kaikkia alle kouluikäisten lasten perheitä.

Päiväkerhot ja avoimet perhekerhot

Päiväkerhot  alkavat viikolla 34. Ilmoittautuneet ovat saaneet kerhokirjeen kotiin. Vapaita kerhopaikkoja voi vielä kysellä. Lue lisää tästä linkistä.

Avoimet perhekerhot aloittavat toimintansa viikolla 34: tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 Torikatu 8. perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua.

Sekä päiväkerhot että perhekerhot ovat maksuttomia.

Muuta lapsiperheille:

to 20.9. kello 18.00  Perheiden Olohuonekirkko

Päiväkerholaisten, perhekerholaisten ja kaikkien perheiden syyskirkko Torikadun Olohuoneessa. Lopuksi kirkkomehut :) Tervetuloa koko perheen voimin. Täällä tapaat seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät ja muita lapsiperheitä. Kirkkohetken jälkeen mehu- ja kahvitarjoilu.

Vanhemman neuvo-vertaistukiryhmä ja erovertaisryhmä 7-12-vuotiaille lapsille.

Ryhmä kokoontuu joka viikko (8 vk ajan) torstai-iltapäivisin klo 17.30 -19.30 ajalla 4.10. - 29.11.2018 samanaikaisesti kuin Eroperheiden lasten vertaisryhmä. Ryhmä on tarkoitettu eropäätöksen tehneille tai eronneille vanhemmille. Ryhmä alkaa, jos ilmoittautuneita tulee tarpeeksi ja alkuhaastattelun perusteella ryhmä tuntuu juuri haastatellulle henkilölle sopivalta. Lisätietoja kunnan nettisivuilla.

Vanhemman neuvo-vertaistukiryhmä ja erovertaisryhmä 7-12-vuotiaille lapsille.

taimet
pajunkissa lapsen kädessä
vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.