Ajankohtaiset asiat lapsiperheille

Tältä sivulta löydät uusimmat tiedotteet jotka koskevat päiväkerhoja, perhekerhoja sekä kaikkia alle kouluikäisten lasten perheitä.

Päiväkerhot ja avoimet perhekerhot

Elokuussa alkaviin päiväkerhoihin voi ilmoittautua ma 23.3.2018 alkaen. Lue lisää tästä linkistä.

kesäperhekerho

Kesäkuussa järjestetään kaikille lapsiperheille avoin kesäperhekerho kolmena torstai-aamupäivänä: 7.6., 14.6. ja 21.6. klo 9-11.00 Torikadun Olohuoneessa.

Tervetuloa myös uudet perheet! Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Lapsen kanssa kerhoon voivat tulla myös isovanhemmat, kummit tai joku muu lapselle läheinen aikuinen. Lapsi ei voi tulla kerhoon ilman aikuista.

Tarjolla on maksutonta aamupalaa, vanhemman ja lapsen yhteistä mukavaa puuhaa, vapaata leikkiä ja hartaushetki, jossa opimme jotakin tärkeää hyvästä Taivaan Isästä.

Kerhoa ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat Minttu Snellman ja Anne Ahola.

Muuta lapsiperheille:

to 20.9. kello 18.00  Perheiden Olohuonekirkko

Päiväkerholaisten, perhekerholaisten ja kaikkien perheiden syyskirkko Torikadun Olohuoneessa. Lopuksi kirkkomehut :) Tervetuloa koko perheen voimin. Täällä tapaat seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät ja muita lapsiperheitä. Kirkkohetken jälkeen mehu- ja kahvitarjoilu.

taimet
pajunkissa lapsen kädessä
vastaava lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, vastaava lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Vastaavana lastenohjaajana olen toiminut elokuusta 2013 alkaen. Nimikkeeni mukaisesti vastaan seurakuntamme varhaiskasvatus- ja perhetyöstä.

Minuun voi ottaa yhteyttä lasten ja perheiden asioissa: päiväkerhot, perhekerhot, kesäkerhot ja perheleirit.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista.