Kirkkoherranvirastosta saat keskitetysti yhteyden seurakuntamme työntekijöihin.

Olemme toistaiseksi auki vain puhelimitse ja sähköpostitse, maanantaisin ja torstaisin kello 9-13

39100 Hämeenkyrö

hameenkyro.seurakunta@evl.fi

Ota yhteyttä - olemme täällä sinua varten.

toimistonhoitaja
Yrjö-Koskisentie 6

Kirkkoherranvirasto avoinna puhelimitse ja sähköpostitse ma ja to klo 9-13.

Yrjö-Koskisentie 6

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.

talouspäällikkö, kirkkovaltuuston ja -neuvoston sihteeri
Hallinto- ja talouspalvelut