Kirkkoherranvirastosta saat keskitetysti yhteyden seurakuntamme työntekijöihin.

Olemme toistaiseksi auki vain puhelimitse ja sähköpostitse, maanantaisin ja torstaisin kello 9-13

39100 Hämeenkyrö

hameenkyro.seurakunta@evl.fi

Ota yhteyttä - olemme täällä sinua varten.

pastori
Yrjö-Koskisentie 6

Aikuis-, diakonia ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi, vapaaehtoistoiminta, viestintä ja tiedotus

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan avoimena estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä. Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, kaikki papin perinteiset työt. Erityisesti vastaan seurakunnassamme hautaan siunaamisista. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä. Olen myös diakoniapappi ja hoidan seurakunnan yhteyksiä paikallisiin hoivayksiköihin. Hoidan myös seurakunnan someasioita. Toimin seurakunnan vapaaehtoistoiminnan yhteyshenkilönä ja pidän asiaa seurakunnassa esillä. Jumalanpalveluselämässä vastuullani on organisoida messuavustajien vapaaehtoistoimintaa ja koulutusta.

Vastaan seurakunnassa veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme - tämä on veteraanien henkinen ja hengellinen perintö, mutta myös diakoniatyön ydin - lähimmäisenrakkaus. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa niin Veteraanien perinnekerhossa, Vanajan varttuneet -kerhossa ja kuin myös diakoniatyössä yleisesti. Lisäksi olen mukana aikuistyössä, johon kuuluvat mm. Sarven lauluillat. Minut tapaa myös somessa Anu-papilla on asiaa -hartauksissa.

t. Anu-pappi

Mervi Niittunen

toimistonhoitaja
Yrjö-Koskisentie 6

Kirkkoherranvirasto avoinna puhelimitse ja sähköpostitse ma ja to klo 9-13.

Jorma Pitkänen

Yrjö-Koskisentie 6

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.

Karolina Puuska

talouspäällikkö, kirkkovaltuuston ja -neuvoston sihteeri