Info ja asiointi

Tältä sivulta löydät mm. tietoa Hämeenkyrön seurakunnasta ja  kirkollisiin toimituksiin liittyvien asioiden hoitamisesta seurakunnan virastossa.

Katso ensin löytyykö etsimäsi tieto tämän sivun linkeistä.

Voit myös kokeilla sivun oikeasta ylälaidasta löytyvää hakutoimintoa, jolla voi etsiä tietoa valitsemansa sanan perusteella tältä sivustolta.

Uutiset-otsikon takaa löytyy tällä sivustolla julkaistut uutiset. Voit lukea ne myös etusivulta.

Hämeenkyrön seurakunnan esittely-otsikon takaa voit lukea perustietoja seurakunnasta.

Kaste, häät ja hautajaiset-otsikon takaa voit lukea lisää näistä elämän suurista käännekohdista ja niihin liittyvistä järjestelyistä.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset-otsikon takaa saat tiedon siitä, kuinka ko.asiakirjat voi hankkia.

Kirkkoon liittyminen-otsikon takana kerrotaan miten  kirkkoon liitytään.

Hautapaikat ja -maksut-otsikon takana kerrotaan hautauksesta, hautainhoidosta ja niihin liittyvistä asioista.

Seurakunnan päätöstenteko-otsikon takaa löydät tietoa siitä kuinka seurakunnan asioista päätetään. Sieltä voit myös lukea pöytäkirjoja.

Kirkolliset ilmoitukset Uutisoivassa-otsikon takaa löydät samat tiedot jotka julkaistaan myös paikallislehdessä, lukuunottamatta kaste- ja kuolinilmoituksia.

Jos et löydä etsimääsi tietoa,

älä epäröi ottaa yhteyttä seurakunnan virastoon. Yhteystiedot löydät tämän sivun oikeasta laidasta.

Yrjö-Koskisentie 6

39100 Hämeenkyrö

hameenkyro.seurakunta@evl.fi

avoinna

ma, ti, to ja pe klo 9.00 - 13.00

keskiviikkoisin suljettu

Edellä mainittujen aikojen ulkopuolella voit kiireellisissä asioissa ottaa yhteyttä myös seurakunnan pappeihin.

LASKUTUS

Verkkolaskutusosoite:

003701329529, operaattori on Basware jonka tunnus on BAWCFI22

Sähköpostiosoite laskuille:

kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Osoite paperilaskuille:

Kirkon palvelukeskus/

Hämeenkyrön seurakunta

++3186++

000260 Basware

Seurakunnan y-tunnus 0132952-9

toimistonhoitaja
Yrjö-Koskisentie 6

Kirkkoherranvirasto avoinna ma-ti ja to-pe klo 9-13. Keskiviikkoisin suljettu.