Info ja asiointi

Tältä sivulta löydät mm. tietoa Hämeenkyrön seurakunnasta ja  kirkollisiin toimituksiin liittyvien asioiden hoitamisesta seurakunnan virastossa.

Katso ensin löytyykö etsimäsi tieto tämän sivun linkeistä.

Voit myös kokeilla sivun oikeasta ylälaidasta löytyvää hakutoimintoaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, jolla voi etsiä tietoa valitsemansa sanan perusteella tältä sivustolta.

UutisetLinkki avautuu uudessa välilehdessä-otsikon takaa löytyy tällä sivustolla julkaistut uutiset. Voit lukea ne myös etusivulta.

Hämeenkyrön seurakunnan esittelyLinkki avautuu uudessa välilehdessä-otsikon takaa voit lukea perustietoja seurakunnasta.

Kaste, häät ja hautajaisetLinkki avautuu uudessa välilehdessä-otsikon takaa voit lukea lisää näistä elämän suurista käännekohdista ja niihin liittyvistä järjestelyistä.

Virkatodistukset ja sukuselvityksetLinkki avautuu uudessa välilehdessä-otsikon takaa saat tiedon siitä, kuinka ko.asiakirjat voi hankkia.

Kirkkoon liittyminenLinkki avautuu uudessa välilehdessä-otsikon takana kerrotaan miten  kirkkoon liitytään.

Hautapaikat ja -maksutLinkki avautuu uudessa välilehdessä-otsikon takana kerrotaan hautauksesta, hautainhoidosta ja niihin liittyvistä asioista.

Seurakunnan päätöstenteko-Linkki avautuu uudessa välilehdessäotsikon takaa löydät tietoa siitä kuinka seurakunnan asioista päätetään. Sieltä voit myös lukea pöytäkirjoja.

Jos et löydä etsimääsi tietoa,

älä epäröi ottaa yhteyttä seurakunnan virastoon. Yhteystiedot löydät tämän sivun oikeasta laidasta.

Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

hameenkyro.seurakunta@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

avoinna ma ja to klo 9.00 - 13.00