Isä ja poika kävelevät käsi kädessä

Perheleiri

elokuussa 7.-9.8 2020

Tiedossa on lähes kaksi vuorokautta kiireetöntä yhdessäoloa ja hauskaa puuhaa, hyvää ruokaa, leikkimistä, pelailua, veneilyä, saunomista, uimista, laulamista sekä kädentaitoja. Ohjelmaa on sekä ikäryhmille erikseen että oman perheen kesken yhdessä toisten perheiden kanssa.

Perheleiri pidetään Särkijärven leirikeskuksessa (Leirikeskuksentie 80).

Leiriä on ohjaamassa kasvatustyön pappi Henna-Riikka Kivistö, perhetyöntekijä Johanna Kivimäki,  lastenohjaajia ja isosia.

Mukaan mahtuu rajattu määrä perheitä. Ilmoittautuminen tästä linkistä.

Yrjö-Koskisentie 6

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

perhetyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.