Isä ja poika kävelevät käsi kädessä

Perheleiri

Perheleiri toteutetaan koronarajoitusten niin salliessa elokuussa 6.-8.8. 2021. PERHELEIRI ON PERUTTU!

Tiedossa on lähes kaksi vuorokautta kiireetöntä yhdessäoloa ja hauskaa puuhaa, hyvää ruokaa, leikkimistä, pelailua, veneilyä, saunomista, uimista, laulamista, kädentaitoja sekä tutustumista uusiin ystäviin ja Jumalaan. Ohjelmaa on sekä ikäryhmille erikseen että oman perheen kesken yhdessä toisten perheiden kanssa.

Perheleiri pidetään Särkijärven leirikeskuksessa (Leirikeskuksentie 80).

Leiriä on ohjaamassa perhetyöntekijä Johanna Kivimäki, lastenohjaajia ja isosia.

Mukaan mahtuu rajattu määrä perheitä.

Ilmoittautuminen nettisivuilla 10.5. - 11.6. välisenä aikana. Paina tästä linkistä niin pääset ilmoittautumaan. Tämän jälkeen voit tiedustella vapaita paikkoja Johanna Kivimäeltä.

perhetyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.