Neljä lasta makaavat laiturilla järven rannalla.

Perheleirit

Kesän 2022 perheleirit pidetään Särkijärvellä

Pe-su 27-29.5.22

Pe-su 5-7.8.22

Tiedossa on lähes kaksi vuorokautta kiireetöntä yhdessäoloa ja hauskaa puuhaa, hyvää ruokaa, leikkimistä, pelailua, veneilyä, saunomista, uimista, laulamista, kädentaitoja sekä tutustumista uusiin ystäviin ja Jumalaan. Ohjelmaa on sekä ikäryhmille erikseen että oman perheen kesken yhdessä toisten perheiden kanssa.

Perheleiri pidetään Särkijärven leirikeskuksessa (Leirikeskuksentie 80).

Leiriä on ohjaamassa perhetyöntekijä Johanna Kivimäki, lastenohjaajia ja isosia.

Ilmoittautuminen

Mukaan mahtuu rajattu määrä perheitä. Leirin hinta on 40 euroa/aikuinen ja 25 euroa/lapsi, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi, maksu peritään korkeintaan kolmesta lapsesta. Lasku tulee leirin jälkeen postitse. Peruuttamattomasta leiriltä pois jäännistä peritään koko maksu.

Ilmoittautudu kesän 2022 perheleireille 29.4. - 13.5. välisenä aikana painamalla tästä linkistä.

Tämän jälkeen voit tiedustella vapaita paikkoja Johanna Kivimäeltä.

perhetyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.