Rippikoulun tutustumiskäynnit

Tältä sivulta löydät rippikouluun kuuluvien seurakuntaan tutustumiskäyntien ajankohdat ja ohjeita niiden suorittamiseen. Kysy tarvittaessa lisätietoja Mikkeli Kivimäki tä tai oman rippikouluryhmäsi työntekijöiltä.

TOIMINTAOHJEITA TUTUSTUMISKÄYNTEIHIN

Toimi näin:

1. Katso tästä paperista oman ryhmäsi messuopetus, urkutunti, nuortenilta sekä tutka ja saavu niihin paikalle ja osallistu tilaisuuteen. Laita tapahtumat kalenteriisi kellonaikoineen.

2. Tule hyvissä ajoin.

3. Hae tilaisuuden jälkeen työntekijältä merkintä rippikoulupassiisi.

4. Messuopetukseen ja urkutuntiin kuuluu yhdistelmä messu klo 10 ja sen jälkeinen oppitunti kirkossa.

5. JOS ET PÄÄSE OMALLE RYHMÄLLESI NIMETTYYN TAPAHTUMAAN, katso tästä listasta jonkun muun ryhmän vastaava opetus/tilaisuus ja tule sinne. POIKKEUKSENA TUTKA, jonka voi korvata tulemalla johonkin nuorteniltaan. Nuortenillat perjantaisin klo 19 Olohuoneella, Torikatu 8 yläkerrassa.

Muualla rippikoulun käyvä riparilainen valitsee mieleisensä ajankohdan tutkasta, messuopetuksesta ja nuortenillasta.

Palapelin paloja
Nuorten kädet yhdessä

Yrjö-Koskisentie 6

Tervehdys. Olen nuorisotyön ohjaaja Mikkeli Kivimäki. Kotoisin olen Seinäjoelta. Syntymävuoteni on 1970. Jalkapalloa harrastin aikuisikään asti, joka olikin lempiharrastukseni. Myöhemmin innostuin opettelemaan saksofonin soittoa. Ensimäiseltä ammatiltani olen pianonvirittäjä. 22-vuotiaana muutin Kouvolaan, jossa siirryin harmonikkatehtaan palvelukseen kahdeksi vuodeksi ja toimin harmonikan virittäjänä.

22-vuotiaana tulin uskoon ja Jeesuksesta tuli minun vapahtajani. 31-vuotiaana menin Diakiin Helsinkiin opiskelemaan nykyiseen ammattiini. Haaveeni ja rukoukseni on, että nuoret voisivat löytää Jeesuksen elämäänsä ja tulla Hänen opetuslapsikseen.

Asun perheeni kanssa Karhella (Viljakkalassa), perheeseen kuuluu vaimoni Johanna sekä neljä poikaa joiden syntymävuodet ovat -05, -08, -14 ja -16. Menoa ja meininkiä riittää yhden perheen tarpeiksi ihan riittämiin.

Liikun mielelläni luonossa. Vuonna 2020 innostuin harrastuksesta: Kalastuksesta, ostin virvelin (myös luvan). Ostin kyllä vaimoltani salaa toisenkin virvelin. Vielä ku olis rahaa veneeseen...