Rippikoulun tutustumiskäynnit

Tältä sivulta löydät rippikouluun kuuluvien seurakuntaan tutustumiskäyntien ajankohdat ja ohjeita niiden suorittamiseen. Kysy tarvittaessa lisätietoja Mikkeli Kivimäki tä tai oman rippikouluryhmäsi työntekijöiltä.

TOIMINTAOHJEITA TUTUSTUMISKÄYNTEIHIN

Toimi näin:

1. Katso tästä paperista oman ryhmäsi messuopetus, urkutunti, nuortenilta sekä tutka ja saavu niihin paikalle ja osallistu tilaisuuteen. Laita tapahtumat kalenteriisi kellonaikoineen.

2. Tule hyvissä ajoin.

3. Hae tilaisuuden jälkeen työntekijältä merkintä rippikoulupassiisi.

4. Messuopetukseen ja urkutuntiin kuuluu yhdistelmä messu klo 10 ja sen jälkeinen oppitunti kirkossa.

5. JOS ET PÄÄSE OMALLE RYHMÄLLESI NIMETTYYN TAPAHTUMAAN, katso tästä listasta jonkun muun ryhmän vastaava opetus/tilaisuus ja tule sinne. POIKKEUKSENA TUTKA, jonka voi korvata tulemalla johonkin nuorteniltaan. Nuortenillat perjantaisin klo 19 Olohuoneella, Torikatu 8 yläkerrassa.

Muualla rippikoulun käyvä riparilainen valitsee mieleisensä ajankohdan tutkasta, messuopetuksesta ja nuortenillasta.

Palapelin paloja
Nuorten kädet yhdessä