Särkijärven leirikeskus

Leirikeskuksentie 80 , 39200 Kyröskoski

Särkijärven leirikeskuksen majoitusrakennus.

Särkijärven leirikeskus sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Särkijärven rannalla. Leirikeskus toimii ympäri vuoden. Kesäkaudella siellä on paljon seurakunnan omaa toimintaa kaiken ikäisille ja erityisryhmille. Muillakin on mahdollisuus tehdä varauksia leirikeskukseen. Leirikeskus on valmistunut vuonna 1985 ja sen on suunnitellut Matti Huusari.

Leirikeskuksessa on majoitusmahdollisuus 2-3 hengen huoneissa. Yhteensä yöpyjiä mahtuu 48. Huoneet sijaitsevat majoitusrakennuksen kahdessa erillisessa siivessä. Käytävillä on yhteiset suihku- ja wc-tilat.

Leirikeskuksen päärakennuksessa on ruokailutilat jopa sadalle hengelle. Rannassa on kaksi erillistä saunaa ja takkahuone pienemmän joukon kokoontumiseen. Ranta on uimakelpoinen.

Päärakennuksessa sijaitsee ruokailutilan lisäksi luokkahuone.

Lähellä rantaa on leirikirkko-alue, jossa hyvällä ilmalla voi myös kokoontua.

Suosittelemme paikkaa leirien pitämiseen seurakunnille vähän kauempaakin. Myös perhejuhlia voi leirikeskuksessa viettää.

Leirikeskuksen tilavaraukset ja tarjoilun tilaaminen seurakunnan tiloissa järjestettäviin juhliin tehdään suoraan erinomaisesta ruoastaan tunnetuilta emänniltämme Sinikalta ja Tarjalta.

Katso kuvia leirikeskuksesta

Vaativa pyörätuolireitti

Kyläkerhojen kevätjuhla

Sasin, Jumesniemen ja Vesajärven kyläkerhojen kevätjuhla Särkijärven leirikeskuksessa.

Naisten saunailta

Naisten saunailta kutsuu lempeisiin löylyihin ja toinen toisemme kohtaamiseen

Omaishoitajien leiripäivä

Omaishoitajien leiripäivä Särkijärven leirikeskuksessa