Särkijärven leirikeskus

Leirikeskuksentie 80, 39200 Kyröskoski

Särkijärven leirikeskus

Leirikeskus toimii ympäri vuoden. Kesäkaudella on paljon omaa toimintaa kaiken ikäisille ja erityisryhmille. Muillakin on mahdollisuus tehdä varauksia leirikeskukseen. Leirikeskuksen suunnitteli Matti Huusari ja se on rakennettu vuonna 1985.

Katso kuvia leirikeskuksesta

Leirikeskuksessa on majoitusmahdollisuus on 2-3 hengen huoneissa 48 henkeen asti. Huoneet sijaitsevat majoitusrakennuksen kahdessa erillisessa siivessä. Käytävillä on yhteiset suihku- ja wc-tilat.

Leirikeskuksen päärakennuksessa on ruokailutilat jopa sadalle. Rannassa on kaksi erillistä saunaa ja takkahuone pienemmän joukon kokoontumiseen. Ranta on uimakelpoinen.

Päärakennuksessa sijaitsee ruokailutilan lisäksi luokkahuone.

Suosittelemme paikkaa leirien pitämiseen seurakunnille vähän kauempaakin. Perhejuhliakin leirikeskuksessa voi viettää.

Voit tehdä leirikeskuksen tilavaraukset  ja kysyä tarjoilun tilaamisesta seurakunnan tiloissa järjestettäviin juhliin suoraan erinomaisesta ruoastaan tunnetuilta emänniltämme Sinikalta ja Tarjalta.

Vaativa pyörätuolireitti

Leirikeskuksentie 80, 39200 Kyröskoski

Ilmoittautuminen nuorten adventtileirille päättyy

Leiri pidetään 30.11.-2.12.2018

Leirikeskuksentie 80, 39200 Kyröskoski

Alfa-koulutusviikonloppu

Koulutusviikonloppu on tarkoitettu 15.1. alkavan vuoden 2019 Alfakurssin pienryhmäohjaajille ja muille vastuunkantajille.