Särkijärven leirikeskus

Särkijärven leirikeskuksen majoitusrakennus.

Leirikeskuksentie 80, 39200 Kyröskoski

0447248390 Emäntä Tuija Lintunen

Leirikeskuksessa on majoitusmahdollisuus 2-3 hengen huoneissa. Yhteensä yöpyjiä mahtuu 57. Huoneet sijaitsevat majoitusrakennuksen kahdessa erillisessa siivessä. Käytävillä on yhteiset suihku- ja wc-tilat.

Leirikeskuksen päärakennuksessa on ruokailutilat jopa sadalle hengelle. Rannassa on kaksi erillistä saunaa ja takkahuone pienemmän joukon kokoontumiseen. Ranta on uimakelpoinen.

Päärakennuksessa sijaitsee ruokailutilan lisäksi luokkahuone.

Lähellä rantaa on leirikirkko-alue, jossa hyvällä ilmalla voi myös kokoontua.

Suosittelemme paikkaa leirien pitämiseen seurakunnille vähän kauempaakin. Myös perhejuhlia voi leirikeskuksessa viettää.

Leirikeskuksen tilavaraukset ja tarjoilun tilaaminen seurakunnan tiloissa järjestettäviin juhliin tehdään suoraan erinomaisesta ruoastaan tunnetuilta emänniltämme Tuijalta ja Tarjalta. Leirikeskusta ei ole mahdollista vuokrata ilman seurakunnan emäntiä.

Särkijärven leirikeskus sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Särkijärven rannalla. Leirikeskus toimii ympäri vuoden. Kesäkaudella siellä on paljon seurakunnan omaa toimintaa kaiken ikäisille ja erityisryhmille. Muillakin on mahdollisuus tehdä varauksia leirikeskukseen. Leirikeskus on valmistunut vuonna 1985 ja sen on suunnitellut Matti Huusari. 

Tiedustelut ja varaukset:

0447248390 Tuija Lintunen

Esteetön wc Esteetön wc
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Tapahtumat

su 21.4. klo 17.00

Leirikeskuksentie 80, 39200 Kyröskoski

Sato-ilta

Iltamessu ja iltapala koko perheelle.
ti 28.5. klo 17.00

Leirikeskuksentie 80, 39200 Kyröskoski

Naisten saunailta

Naisten saunailta kutsuu löylyihin ja lauluihin.