Musiikki seurakunnassa

Musiikki jatkaa vielä siitäkin mihin sanat loppuvat

Musiikki on oleellinen osa useimpia seurakunnan tilaisuuksia. Seurakunnan musiikkityöstä vastaa kanttorimme Sanna.

Musiikin  avulla voimme kokea kristillisen uskon elämää kantavana voimana! Toiveemme on, että mahdollisimman moni löytäisi oman paikkansa seurakunnan musiikkikentässä.

Kuorot

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kuorot ovat tauolla toistaiseksi.

Kuorot aikuisille:

Kirkkokuoro harjoittelee keskiviikkoisin Punaisella Pirtillä (Yrjö-Koskisentie 6) klo 15.00-16.30.
Mukaan mahtuu uusia kuorolaisia, tervetuloa! Kuoroa harjoittaa vs. kanttori Sofia Harju.

Tuomasmessubändi ja -kuoro harjoittelee Viljakkalan seurakuntatalolla (Virkatie 2, 39310 Viljakkala) sunnuntaisin klo 17-19 erillisen aikataulun mukaan. Ryhmä on mukana Viljakkalan ja Hämeenkyrön kirkoissa järjestettävissä Tuomasmessuissa. Nuotinlukutaito ja oma harjoittelu on olennainen osa ryhmän toimintaa. Harjoitusten ja messujen aikana on järjestetty lastenhoito. Lisätiedot ja ilmoittautumiset kanttori Heidi Olkinuora (p. 044 7868034).

Kuorot lapsille ja nuorille:

MiniGospelSingers gospel-lauluryhmä 1-5 luokkalaisille tytöille ja pojille. Harjoitukset Torikadulla (Torikatu 8) torstaisin klo 18.00-18.45. Ryhmä esiintyy Hämeenkyrön ja Ylöjärven (Viljakkalan) seurakunnan tilaisuuksissa.

JuniorGospelSingers gospel-lauluryhmä 6-9 luokkalaisille. Harjoitukset Torikadulla torstaisin klo 19-20. Ryhmä esiintyy Hämeenkyrön ja Ylöjärven (Viljakkalan) seurakunnan tilaisuuksissa.

Gospel Singers -ryhmiä johtaa vs. kanttori Sofia Harju.

Mukaan kuoroon/lauluryhmään?

Tule rohkeasti tutustumaan meihin, jos joku näistä kuoroista kiinnostaa sinua.

Lisätietoja kaikista lauluryhmistä saat kanttorilta, 044 7248355

Muu musiikkitoiminta

Jos haluat tulla musisoimaan vapaaehtoisena messuun, ota myös rohkeasti yhteyttä kanttoriin. Vuodessa on monta pyhää!

Kitara ja laulukirja.

Yrjö-Koskisentie 6