Musiikki seurakunnassa

Musiikki jatkaa vielä siitäkin mihin sanat loppuvat

Musiikki on oleellinen osa useimpia seurakunnan tilaisuuksia. Seurakunnan musiikkityöstä vastaa kanttorimme Heidi.

Musiikin  avulla voimme kokea kristillisen uskon elämää kantavana voimana! Toiveemme on, että mahdollisimman moni löytäisi oman paikkansa seurakunnan musiikkikentässä.

KUOROT AIKUISILLE

Kirkkokuoro ja Torikadun lauluryhmä yhdistyvät vuoden 2019 alussa. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin Torikadulla klo 15.30-17.00. Harjoitukset alkavat 23.1.19. Mukaan mahtuu uusia kuorolaisia, tervetuloa! Kuoroa harjoittaa kanttori Sanna Loikas.

Tuomasmessubändi ja -kuoro harjoittelee Viljakkalan seurakuntatalolla (Virkatie 2, 39310 Viljakkala) keskiviikkoisin klo 18-20. Ryhmä on mukana Viljakkalan ja Hämeenkyrön kirkoissa järjestettävissä Tuomasmessuissa. Nuotinlukutaito ja oma harjoittelu on olennainen osa ryhmän toimintaa. Harjoitusten ja messujen aikana on järjestetty lastenhoito. Ryhmää vetää kanttori Heidi Olkinuora (p. 044 786834). Harjoitukset alkavat 23.1.19!

KUOROT LAPSILLE JA NUORILLE:

MiniGospelSingers gospel-lauluryhmä 1-5 luokkalaisille tytöille ja pojille. Harjoitukset Torikadulla (Torikatu 8) torstaisin klo 18.00-18.45. Ryhmä esiintyy Hämeenkyrön ja Ylöjärven (Viljakkalan) seurakunnan tilaisuuksissa.

JuniorGospelSingers gospel-lauluryhmä 6-9 luokkalaisille. Harjoitukset Torikadulla torstaisin klo 19-20. Ryhmä esiintyy Hämeenkyrön ja Ylöjärven (Viljakkalan) seurakunnan tilaisuuksissa.

Ilmoittautuminen Gospel Singers ryhmiin Täältä!

Harjoitukset alkavat torstaina 24.1.19! Gospel Singers -ryhmiä johtaa kanttori Sanna Loikas.

Mukaan kuoroon/lauluryhmään?

Tule rohkeasti tutustumaan meihin, jos joku näistä kuoroista kiinnostaa sinua.

Lisätietoja kaikista lauluryhmistä saat Sanna Loikkaalta 044 7248355

MUU MUSIIKKITOIMINTA

Jos haluat tulla musisoimaan vapaaehtoisena messuun, ota myös rohkeasti yhteyttä kanttoriin. Vuodessa on monta pyhää !

Kitara ja laulukirja