Mitä mielessä?

Pulmia? Ilonaiheita? Ideoita koululaisten toimintaan? Huolia joista haluaisit jutella? Kysymyksiä Jumalasta?

Tällä sivulla voit kysellä ja ottaa selvää.

Haluaisitko kysyä jotakin Jumalasta tai Raamatusta? Onko mielessäsi kouluun tai kavereihin liittyvä kysymys? Ihmetyttääkö isoksi kasvaminen? Haluaisitko lisätietoa seurakunnan toiminnasta juuri sinun ikäisillesi?

Voit lähettää viestin ja kertoa oman kysymyksesi tai asiasi.Vastailemme kouluikäisten mieltä askarruttaviin kysymyksiin näillä sivuilla. Kysymyksen lähettäjän oikeaa nimeä ei kerrota nettisivulla, voit käyttää viestiä lähettäessäsi nimimerkkiä. Jos asiasi on sellainen, ettet halua sitä nettiin nimettömänäkään, kerro se viestissäsi. Mutta muista silloin kertoa myös sähköpostisosoite tai puhelinnumero johon vastauksen voi lähettää.

Laita rohkeasti viestiä työntekijöillemme, joiden yhteystiedot löydät täältä!

Tyttö kurkistaa suuren punaisen vaahteranlehden takaa.
värikkäät klemmarit

Ota yhteyttä

varhaisnuorisotyönohjaaja, virkavapaalla
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Virkavapaalla 1.8.2023 asti

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

 

vs. varhaisnuorisotyönohjaaja
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö