Löytö

Vertaistukiryhmä kaikenikäisten ja kaikenlaisten erityislasten vanhemmille.

Löytö -ryhmään ovat tervetulleita kaikenlaisten erityispulmien kanssa elävät vanhemmat. Elämä erityislapsen perheessä on tavallista vaativampaa sekä henkisesti, että usein myös arjen sujumisen kannalta. Löytö on paikka, jossa erityislasten vanhemmat pääsevät jakamaan keskenään perhearkeen ja vanhemmuuteen liittyviä iloja ja kipuja. Ryhmässä lähestytään erityislapsen vanhemmuutta rehellisellä, mutta rohkaisevalla ja elvyttävällä otteella. Tule mukaan tekemään lapsestasi löytöjä!

Lastenhoito on järjestetty!

Löytö-ryhmän ajankohdat

Ryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa tiistai-iltoina klo 18-20 Torikadun olohuoneessa (Torikatu 8, toinen kerros). Lastenhoito järjestetty.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan Johanna Kivimäelle.

Isä halaa lasta.

 

 

Ota yhteyttä

perhetyöntekijä, kasvatuksen tiimin lähiesimies
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.