Donkkis Big Night illat

Mahnalassa

12.1. 9.2. 9.3. 4.5.

Mahnalan ympäristökoulun liikuntasalissa (Maisematie 765).

Kyröskoskella

11.5.

Sykkeen liikuntasalissa (Kirkkokatu 4)

Donkkis Big Night on alakouluikäisille suunnattu toiminnallinen ilta, jossa on luvassa musiikkia, ikätasoinen raamattuopetus, nukketeatteria sekä paljon erilaisia toimintapisteitä, joilla kisaillaan ja visaillaan aikuisten ohjauksessa. Jokaisessa Donkkis-illassa on jättiläisnyyttärit, tuo siis mukanasi yhteiseen pöytään jotain naposteltavaa kuten karkkia, viinirypäleitä, keksejä, sipseja tai muuta sellaista.

Donkkis-iltoihin kaivataan mukaan myös vapaaehtoisia aikuisia, voit ilmoittautua Donkkis-tiimiin laittamalla viestiä Johannalle 044-7248372.

Donkkis-iltoihin on vapaa pääsy, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Donkkis Big Night järjestetään yhteistyössä Hämeen ev.lut. Kansanlähetyksen kanssa. Lisätietoja löydät kansanlähetyksen nettisivuilta tästä linkistä: https://donkki.net/

 

Piirretty kuva, jossa lapset leikkivät ja touhuavat. Mukana menossa Donkki-aasi, Raamattu ja kitara.

Ota yhteyttä

perhetyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.

varhaisnuorisotyönohjaaja
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Virkavapaalla 1.8.2023 asti

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.