Kerhot kouluikäisille

Keskiviikkoisin klo 17.30-19.30

1-6 luokkalaisille

Junnu-illan omalle sivulle tästä

Kouluikäisten oma toiminnallinen ilta jonka sisältöön mukanaolijat saavat itse vaikuttaa. Joka kerta tarjolla pientä iltapalaa. Iltaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

SÄHLYKERHO (keväällä jatkuu 15.1.)

Monitoimikeskus Sillan liikuntasalissa

1-3 luokkalaisille tiistaisin klo 16-17

SÄHLYKERHO (Keväällä jatkuu 17.1.)

Monitoimikeskus Sillan liikuntasalissa

4-6 luokkalaisille torstaisin klo 16-17.

KOKKIKERHO (Keväällä jatkuu 14.1.)

1-3 luokkalaisille maanantaisin klo 17.30-19.30

Torikatu 8, Kyröskoskella

KOKKIKERHO (Keväällä jatkuu 17.1.)

4-6 luokkalaisille torstaisin klo 18.00-19.30

Torikatu 8, Kyröskoskella

Kaikki kerhot ovat ilmaisia. :)

HUOM! Kokkikerhot ovat täynnä mutta sählykerhoihin voi ilmoittautua uusia pelaajia. Ilmoittautumiset Tuomakselle.

Kokkikerhossa leivotaan ja kokataan.
Sählypallo

Kerhon ohjaamisesta innostunut (rippikoulun käynyt) nuori! Tule kerhonohjaajaksi. Kysy lisää Tuomakselta.

Myös aikuisia vapaaehtoisia tarvitaan junnu-iltoihin avustajiksi. Ota yhteyttä niin puhutaan tarkemmin ja sovitaan milloin pääsisit.

varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.