Kerhot kouluikäisille

Junnu-ilta

Torikadun olohuoneessa Keskiviikkoisin

klo 16.30-18.00 1-3 luokkalaisille

klo 18.30-20.00 4-6 luokkalaisille

Junnu-illan omalle sivulle tästä

Kouluikäisten oma toiminnallinen ilta jonka sisältöön mukanaolijat saavat itse vaikuttaa. Joka kerta tarjolla pientä iltapalaa. Iltaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Myös aikuisia vapaaehtoisia tarvitaan junnu-iltoihin avustajiksi. Ota yhteyttä niin puhutaan tarkemmin ja sovitaan milloin pääsisit.

Sählykerho

2.-6. -luokkalaisille tiistaisin klo 16-17 Kosken Sykkeellä

Askartelukerho

1.-4. -luokkalaisille perjantaisin klo 15-16.30 Torikadulla

Kokkikerho

1.-3. -luokkalaisille maanantaisin klo 18-19.30 Torikadulla

3.-5. -luokkalaisille torstaisin klo 18-19.30 Torikadulla

 

Ilmoittaudu kerhoihin tästä linkistä 2.1.2023 alkaen. Kerhopaikat täytetään ensisijaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja ja jälki-ilmoittautumiset vs. varhaisnuorisotyönohjaaja Matti Loikas (p. 044 724 8366).

Lapsi painaa piparimuotteja taikinaan.
Sählypallo

Kerhon ohjaamisesta innostunut (rippikoulun käynyt) nuori! Tule kerhonohjaajaksi. Kysy lisää Tuomakselta.

 

Ota yhteyttä

varhaisnuorisotyönohjaaja
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Virkavapaalla 1.8.2023 asti

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.