Avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille omien vanhempien, isovanhempien tai muun läheisen aikuisen kanssa. Seuraa samassa elämäntilanteessa olevista, kaivattu lepohetki arkeen, mukavaa ohjelmaa, sopivasti sanomaa. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ja mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Syksyllä 2018

Avoimet perhekerhot kokoontuvat Kyröskosken Torikadulla 21.8.2018 alkaen:

Tiistaisin klo 9-11 (painotamme tässä kerhossa mahdollisuuksien mukaan luontoon, ympäristöön ja vuodenaikoihin liittyviä teemoja)

Torstaisin klo 9-11 (Painotamme tässä kerhossa mahdollisuuksien mukaan kädentaitoja ja askartelua)

Perhekerho on avoin kerho

Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua ja mukana saa olla silloin kun itselle sopii.  Mukaan voi hyvin tulla myös kesken kauden. Perhekerhoon lapsi tulee aina aikuisen kanssa.

Tarjolla on

maksutonta aamupalaa, vapaata leikkiä ja vaihdellen muita puuhia kuten musiikkia ja lauluja, kädentaitoja tai aikuisille suunnattuja jutusteluhetkiä jostakin perhe-elämään liittyvästä asiasta. Välillä kanttori vierailee kerhossa. Silloin kerho täyttyy iloisesta laulusta ja soitosta. Toisinaan saamme mukaamme Mari-papin, joka on varhaiskasvatuksen oma pappi. Hän on seurakunnassa erityisesti teitä, lapsiperheitä varten.

Jos sinulla on toiveita tai ideoita perhekerhon sisällöstä, kuulemme ne mielellämme.

Kerholaisen askartelema lammas
lastenohjaaja

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.

lastenohjaaja

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Olen yksi seurakunnan some-päivittäjistä ja nettisivujen ylläpitäjistä. Vapaaehtoisena olen mukana myös kouluikäisten toiminnassa sekä aikuis- ja lähetystyön jutuissa.  Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.

Iloisia uutisia

Perhekerhossa saamme tutustua turvalliseen ja hyvään Taivaan Isään, ihastella yhdessä elämän ja arjen ihmeitä, kysellä ja kertoa. On lupa myös olla vain ja kuunnella. Perhekerhossa ja Taivaan Isän silmissä jokainen on tärkeä!

Jokaisen kerhokerran aikana kokonnumme yhteiseen hartaushetkeen. Se voi tarkoittaa esimerkiksi Raamatun kertomusta ja rukousta, laulua, soittoa ja yhdessä pohtimista.