Avoin perhekerho

Koronapäivitys 3.5. Perhekerho muuttuu 10 hengen perhepiireiksi, jotka kokoontuvat koko toukokuun ajan. Saadaksesi ajantasaisimmat tiedot liity Whats app ryhmään (liittymislinkki alla).

Perhekerhot ovat saaneet kokoontumisrjoitusten vuoksi uuden muodon. Kokoonnumme maksimissaan 10 hengen perhepiireissä. Piirit pysyvät kiinteinä ryhminä ja kokoontuvat omin eväin tiistai tai torstai aamuisin klo 9-10.30. Ilmoittaudu Inkalle (044-7248373) niin perheesi sijoitetaan ilmiottautumisjärjestyksessä omaan pienryhmään. Tämän jälkeen saat tietoosi oman perhepiirisi ja sen tarkan kokoontumiajan. Tervetuloa mukaan perhepiiriin.

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille omien vanhempien, isovanhempien tai muun läheisen aikuisen kanssa. Seuraa samassa elämäntilanteessa olevista, kaivattu lepohetki arkeen, valmista ruokaa, mukavaa ohjelmaa, askartelua ja sopivasti sanomaa. Tervetuloa kerhoilemaan uudet ja vanhat kerholaiset!

Kesäperhekerho 2021

Kesäperhekerho kokoontuu Torikadulla (Torikatu 8, 2krs)

to 10.6. klo 9-11

to 17.6. klo 9-11

to 24.6. klo 9-11

Kesäperherhossa tarjoillaan aamiainen klo 9 alkaen. Perhekerho kokoontuu kesäkuun kokoontumisrajoitusten mukaisesti ja kerhoon tulee ilmoittautua edellisenä päivänä keskiviikkona klo 14 mennessä viestillä Inkalle 044-7248373. Mukaan mahtuu silloisten kokoontumistajoitusten mukainen määrä ihmisiä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Perhekerhot ilman koronarajoituksia (ei voimassa keväällä 2021)

Avoimet perhekerhot kokoontuvat Kyröskoskella Torikadun olohuoneella, Torikatu 8, toinen kerros.

Tiistaisin klo 9-11 (alkaen 18.8.)

Torstaisin klo 10-12 (alkaen 3.9.)

Tiistaisin on kerhossa tarjolla kahvit ja aamiaisvoileipää lapsille ja aikuisille. Tarjoilu on ilmainen.

Torstaisin on kerhossa tarjolla lounas. Ruoka on laktoositonta. Erityisruokavaliot ja allergiat tulee ilmoittaa saman viikon tiistai-aamuun mennessä suoraan emäntä Sinikka Majamäelle p. 044 724 8390. Lounaan hinta aikuiselta 3€ ja lapselta 1€.

Liity perhekerhon WhatsApp-inforyhmään  tästä linkistä (kännykällä). Tässä ryhmässä saat ajankohtaista tietoa perhekerhosta.

Iloisia uutisia

Perhekerhossa saamme tutustua turvalliseen ja hyvään Taivaan Isään, ihastella yhdessä elämän ja arjen ihmeitä, kysellä ja kertoa. On lupa myös olla vain ja kuunnella. Perhekerhossa ja Taivaan Isän silmissä jokainen on tärkeä!

Jokaisen kerhokerran aikana kokonnumme yhteiseen hartaushetkeen. Se voi tarkoittaa esimerkiksi Raamatun kertomusta ja rukousta, laulua, soittoa ja yhdessä pohtimista.

Poika hyppelee nurmikolla.

Yrjö-Koskisentie 6

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.

Yrjö-Koskisentie 6

Olen Merja Eloranta, lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Tein kuuden vuoden pätkän vastaavan lastenohjaajan töitä ja palasin perustyöhön syksyllä 2019. Syksystä 2018 olen ollut mukana myös aikuistyössä vetäen Ankkuri-iltoja pariskunnille.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista. Luonnollisesti vietän paljon aikaa lapsenlapseni kanssa.

perhetyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.