Millaista toimintaa nuorille on tarjolla?

Nuortenillat

Tervetuloa tankkaamaan lisävoimia arkeen, kohtaamaan ikätovereita ja Jumalaa.

Nuortenillat on tarkoitettu vähintään seiskaluokalla oleville nuorille. Mukaan saa tulla vaikka ei olisi käynyt riparia. Illoissa on tarjolla hetki Raamatun äärellä, rukousta, musiikkia, lautapelien pelailua, jutustelua, yhdessäoloa ja kristillistä nuorisokulttuuria.

Nuortenilta on hyvä paikka vahvistua uskossa tai kysellä siitä, löytää uusia ystäviä ja pitää hauskaa hyvässä porukassa. Samalla pysyt kärryillä retkistämme, leireistämme ja tapahtumistamme. Toivomme sinua lämpimästi mukaan joukkoomme!

Raamis

antaa hyviä eväitä

Raamiksessa tehdään löytöjä, otetaan selvää siitä, mitä siellä Raamatussa oikeastaan sanotaankaan. Kun tunnet paremmin Raamattua, voit muodostaa siitä paremmin oman mielipiteesi. Tule mukaan! Raamikset ovat yleensä Punaisella Pirtillä maanantaisin ja torstaisin kello 18.00 alkaen.

Nuorten peli-illat

Peli-ilta on nuorten itse järjestämä vapaamuotoinen ilta jossa pelaillaan lautapelejä.

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön ja Suomen puolesta.

Rukouspiirit Punaisella Pirtillä yleensä torstaisin 20.15-22.00

Tennarit
kitara ja laulukirja

Nuorten leirit

Leirit on tarkoitettu kaikille nuorille jotka ovat vähintään seiskaluokalla. Mukaan voi tulla vaikka ei olisi käynyt riparia. Alakouluikäisten leirit löytyvät täältä.

Lappi 2020

Nuoret järjestävät omakustanteisen matkan lappiin syksyllä 2020. Matka sijoittuu hiihtolomalle. Mikäli haluaisit kuulla enemmän mistä matkasta on kyse tai haluaisit jopa osallistua matkalle, ota yhteyttä Eelikseen p. 044 724 8306 / eelis.makipaa@evl.fi

varhaisnuorisotyönohjaaja
Yrjö-Koskisentie 6

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

Yrjö-Koskisentie 6

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.