Millaista toimintaa nuorille on tarjolla?

Nuortenillat

Tervetuloa tankkaamaan lisävoimia arkeen, kohtaamaan ikätovereita ja Jumalaa.

Nuortenillat on tarkoitettu vähintään kutosluokalla oleville nuorille. Mukaan saa tulla vaikka ei olisi käynyt riparia. Illoissa on tarjolla hetki Raamatun äärellä, rukousta, musiikkia, lautapelien pelailua, jutustelua, yhdessäoloa ja kristillistä nuorisokulttuuria.

Nuortenilta on hyvä paikka vahvistua uskossa tai kysellä siitä, löytää uusia ystäviä ja pitää hauskaa hyvässä porukassa. Samalla pysyt kärryillä retkistämme, leireistämme ja tapahtumistamme. Toivomme sinua lämpimästi mukaan joukkoomme!
 

Nuortenillat pidetään joka perjantai Olkkarilla (Torikatu 8) klo 19-22! (Alle ripari-ikäisten ilta loppuu klo 21.) Ajankohtaisimman tiedon löydät nuorten instagram-tililtä @olkkarinuoret.

Raamis

antaa hyviä eväitä

Raamiksessa tehdään löytöjä, otetaan selvää siitä, mitä siellä Raamatussa oikeastaan sanotaankaan. Kun tunnet paremmin Raamattua, voit muodostaa siitä paremmin oman mielipiteesi. Tule mukaan! Raamikset ovat yleensä Punaisella PirtilläLinkki avautuu uudessa välilehdessä maanantaisin kello 18.00 alkaen. 

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön ja Suomen nuorten puolesta. Rukouspiirit Punaisella PirtilläLinkki avautuu uudessa välilehdessä yleensä torstaisin kello 20.00 alkaen

 

Ajankohtaiset tiedot löydät tapahtumakalenterista.

Tennarit
kitara ja laulukirja

Nuorten leirit

Nuortenleiri on tulossa joulukuussa 2021! Lisää infoa tulee myöhemmin syksyllä.

Leirit on tarkoitettu kaikille nuorille jotka ovat vähintään seiskaluokalla. Mukaan voi tulla vaikka ei olisi käynyt riparia.

Alakouluikäisten leirit löytyvät täältä.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
045 850 2370
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Tervehdys. Olen nuorisotyön ohjaaja Mikkeli Kivimäki. Kotoisin olen Seinäjoelta. Syntymävuoteni on 1970. Jalkapalloa harrastin aikuisikään asti, joka olikin lempiharrastukseni. Myöhemmin innostuin opettelemaan saksofonin soittoa. Ensimäiseltä ammatiltani olen pianonvirittäjä. 22-vuotiaana muutin Kouvolaan, jossa siirryin harmonikkatehtaan palvelukseen kahdeksi vuodeksi ja toimin harmonikan virittäjänä.

22-vuotiaana tulin uskoon ja Jeesuksesta tuli minun vapahtajani. 31-vuotiaana menin Diakiin Helsinkiin opiskelemaan nykyiseen ammattiini. Haaveeni ja rukoukseni on, että nuoret voisivat löytää Jeesuksen elämäänsä ja tulla Hänen opetuslapsikseen.

Asun perheeni kanssa Karhella (Viljakkalassa), perheeseen kuuluu vaimoni Johanna sekä neljä poikaa joiden syntymävuodet ovat -05, -08, -14 ja -16. Menoa ja meininkiä riittää yhden perheen tarpeiksi ihan riittämiin.

Liikun mielelläni luonossa. Vuonna 2020 innostuin harrastuksesta: Kalastuksesta, ostin virvelin (myös luvan). Ostin kyllä vaimoltani salaa toisenkin virvelin. Vielä ku olis rahaa veneeseen...

varhaisnuorisotyönohjaaja
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

 

kappalainen, virkavapaalla
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Kasvatuksen pappi

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.  

vs. kappalainen, kasvatuksen pastori

Olen Henna-Riikan sijainen kesän 2022 loppuun saakka. Minua voi tavata esimerkiksi nuortenilloissa ja -leireillä, rippikoulussa, isoskoulutuksessa ja jumalanpalveluksissa. Kuljen rinnallasi kaikenlaisissa elämän käänteissä. Parhaiten minut tavoittaa keskiviikosta sunnuntaihin.