Millaista toimintaa nuorille on tarjolla?

Olotilat olkkarilla

Nuorten olotilat ovat rentoa oleilua Torikadun olohuoneella joka toinen tiistai (parittomat viikot) klo 15.00-17.00. 
Huomaathan, että hiihtolomalla ei ole Olotilaa.

Olotilojen päivämäärät keväällä 2023 ovat:

 • 31.1.
 • 14.2.
 • 14.3.
 • 28.3. (peruttu työntekijöiden tyky-päivän vuoksi)
 • 11.4.
 • 25.4.
 • 9.5.
 • 23.5.

Nuorten saunaillat/Pelipajat

Nuorten saunaillat/pelipajat järjestetään n. joka toinen lauantai joko Särkijärvellä leirikeskuksen takkatilassa eli takkiksella (Leirikeskuksentie 80) tai Torikadun Olohuoneella (Torikatu 8). Illan ollessa Särkijärvellä mahdollisuus saunomiseen on olemassa, Torikadulla tätä mahdollisuutta ei ole. Illan isäntänä toimii Konsta Mäkelä. Illoissa pelataan erilaisia lautapelejä ja vietetään iltaa yhdessä jutellen ja vaikka makkaraa paistellen (omat makkarat mukaan).

Sauna ja Peli-iltojen päivämäärät ja paikat kevään osalta:

 • 11.2. Särkijärvi, Takkis
 • 18.2. Torikatu
 • 11.3. Torikatu
 • 25.3. Särkijärvi, Takkis
 • 1.4. Torikatu
 • 15.4. Särkijärvi, Takkis
 • 29.4. Särkijärvi, Takkis
 • 13.5. Särkijärvi, Takkis
 • 27.5. Särkijärvi Takkis

Tule rohkeasti mukaan. 

Raamis antaa hyviä eväitä

Raamiksessa tehdään löytöjä, otetaan selvää siitä, mitä siellä Raamatussa oikeastaan sanotaankaan. Kun tunnet paremmin Raamattua, voit muodostaa siitä paremmin oman mielipiteesi. Tule mukaan! Raamikset ovat Torikadulla olohuonessa maanantaisin kello 18.00 alkaen. 

Ajankohtaiset tiedot löydät tapahtumakalenterista.

Tennarit
kitara ja laulukirja

Nuorten leirit

Nuorten leireistä tiedotaan lisää, kun niitä ollaan järjestämässä.

Leirit on tarkoitettu kaikille nuorille jotka ovat vähintään seiskaluokalla. Mukaan voi tulla vaikka ei olisi käynyt riparia.

Lisää tietoa alakouluikäisten leireistä löydät täältä.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
045 850 2370
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Tervehdys. Olen nuorisotyön ohjaaja Mikkeli Kivimäki. Kotoisin olen Seinäjoelta. Syntymävuoteni on 1970. Jalkapalloa harrastin aikuisikään asti, joka olikin lempiharrastukseni. Myöhemmin innostuin opettelemaan saksofonin soittoa. Ensimäiseltä ammatiltani olen pianonvirittäjä. 22-vuotiaana muutin Kouvolaan, jossa siirryin harmonikkatehtaan palvelukseen kahdeksi vuodeksi ja toimin harmonikan virittäjänä.

22-vuotiaana tulin uskoon ja Jeesuksesta tuli minun vapahtajani. 31-vuotiaana menin Diakiin Helsinkiin opiskelemaan nykyiseen ammattiini. Haaveeni ja rukoukseni on, että nuoret voisivat löytää Jeesuksen elämäänsä ja tulla Hänen opetuslapsikseen.

Asun perheeni kanssa Karhella (Viljakkalassa), perheeseen kuuluu vaimoni Johanna sekä neljä poikaa joiden syntymävuodet ovat -05, -08, -14 ja -16. Menoa ja meininkiä riittää yhden perheen tarpeiksi ihan riittämiin.

Liikun mielelläni luonossa. Vuonna 2020 innostuin harrastuksesta: Kalastuksesta, ostin virvelin (myös luvan). Ostin kyllä vaimoltani salaa toisenkin virvelin. Vielä ku olis rahaa veneeseen...

varhaisnuorisotyönohjaaja
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Virkavapaalla 1.8.2023 asti

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.

 

kasvatuksen pappi
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Kasvatuksen pappi

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.