Yksin ei tarvitse jaksaa

Diakoniatyö

Seurakunnan diakoniatyön tarkoituksena on hengellisen, henkisen ja aineellisen avun antaminen sinne, minne muu apu ei ulotu.

Haluamme huomata etenkin vamman, sairauden, mielenterveyden, taloudellisten vaikeuksien, työttömyyden ym. vuoksi muun avun tai muun seurakuntatyön ulkopuolelle jäävät ihmiset.

Tämän sivun alaosasta löydät joitakin elämän erityisistä tilanteista, joiden vuoksi saatat nyt olla etsimässä apua. Ota yhteyttä - autamme sinua.

Tällä sivulla näet myös milloin diakoniatyöntekijät ovat tavattavissa seurakunnan diakoniapäivystyksessä. Tule käymään- mietitään tilannettasi yhdessä.

Diakoniatyöntekijöitä voi Hämeenkyrössä tavata myös henkilökohtaisesti; kotona, erilaisissa ryhmissä ja kerhoissa, asumisyksiköissä, leireillä tai tapahtumissa.

Lapset ja nuoret voivat tulla juttelemaan murheistaan myös nuorisotyöntekijöille, lastenohjaajille tai varhaiskasvatuksen ja nuorisotyön papille.

Diakoniatyö tiedottaa:

• Avustusasioissa ota ensisijaisesti yhteyttä puhelimitse diakoniatyöntekijöihin maanantaisin ja tiistaisin klo 9.00-11.00.

Jos soittaminen ei ole mahdollista, tule käymään vastaanotolla maanantaina klo: 9.00-11.00 Torikadun diakoniatoimistossa (Torikatu 8, 2.kerros)

tai tiistaina klo: 9.00-11.00 Kirkonkylän punaisen pirtin diakoniatoimistossa (Yrjö-Koskisentie 6, Isopappilan pihapiiri).

Jos kaipaat tukea, keskustelua, rukousta tai kuuntelijaa, olemme tavoitettavissa kaikkina arkipäivinä. Ota rohkeasti yhteyttä diakoniatyöntekijöihin puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Haluamme olla tukenasi erilaisten kysymysten keskellä.

Älä jää askarruttavien kysymysten kanssa yksin, vaan jaa meille huolesi tai kuulumisesi.

Diakoniatyöntekijöidemme yhteystiedot löydät tästä linkistä.

"Silloin te huudatte minua avuksenne, tulette ja rukoilette minua, ja minä kuulen teitä." (Jer.29:12)

Jätä rukouspyyntö

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Hämeenkyrön seurakunnan diakoniatyöntekijät.