Yksin ei tarvitse jaksaa

Diakoniatyö

Seurakunnan diakoniatyön tarkoituksena on hengellisen, henkisen ja aineellisen avun antaminen sinne, minne muu apu ei ulotu.

Haluamme huomata etenkin vamman, sairauden, mielenterveyden, taloudellisten vaikeuksien, työttömyyden ym. vuoksi muun avun tai muun seurakuntatyön ulkopuolelle jäävät ihmiset.

Tämän sivun alaosasta löydät joitakin elämän erityisistä tilanteista, joiden vuoksi saatat nyt olla etsimässä apua. Ota yhteyttä - autamme sinua.

Tällä sivulla näet myös milloin diakonit ovat tavattavissa seurakunnan diakoniapäivystyksessä. Tule käymään- mietitään tilannettasi yhdessä.

Diakoniatyöntekijöitä voi Hämeenkyrössä tavata myös henkilökohtaisesti; kotona, erilaisissa ryhmissä ja kerhoissa, asumisyksiköissä, leireillä tai tapahtumissa.

Lapset ja nuoret voivat tulla juttelemaan murheistaan myös nuorisotyöntekijöille, lastenohjaajille tai varhaiskasvatuksen ja nuorisotyön papeille.

Diakonian vastaanotto

Diakonian vastaanotolla voit tavata työntekijän ja keskustella hänen kanssaan luottamuksellisesti asioistasi. Diakoniatyöntekijöiden vastaanotto on viikottain ilman ajanvarausta:

Maanantaisin klo 9-11
Kyröskoski, Torikatu 8, 2.krs.

Tiistaisin klo 9-11
Kirkonkylä, Punainen Pirtti, Yrjö-koskisentie 6

HUOM!

DIAKONIAN VASTAANOTOT KESÄLLÄ:

Kesäkuussa:

Ma 3.6.    Torikatu

Ti 4.6.       Punainen Pirtti (Yrjö-koskisentie 6, Pappilan pihapiiri)

Ma 10.6.  Torikatu

Ti 11.6.     Punainen Pirtti

Ma 17.6. Torikatu

Ti 18.6.     Punainen pirtti

Ma 24.6.  Torikatu

Ti 25.6.     EI VASTAANOTTOA

Heinäkuussa:

Ti 2.7. Punainen pirtti

Ti 9.7. Punainen pirtti

VIIKOLLA 29 EI VASTAANOTTOJA

Ti 23.7. Punainen pirtti

Ti 30.7. Punainen pirtti

Elokuussa

Ti 6.8 Punainen pirtti

12.8. Alkaen normaalisti (maanantaisin klo:9-11 Torikatu ja tiistaisin klo:9-11 Punainen pirtti)

Jos vastaanottoajat eivät sovi, ota yhteyttä diakoniatyöntekjöihin ja sovi oma aika.

"Silloin te huudatte minua avuksenne, tulette ja rukoilette minua, ja minä kuulen teitä." (Jer.29:12)

Jätä rukouspyyntö

yksin ei tarvitse jaksaa