Nuorten asioissa ole ensisijaisesti yhteydessä Mikkeliin.

Yrjö-Koskisentie 6

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

siviilipalvelusmies, kirkkovaltuuston ja -neuvoston jäsen

Moi!

Olen Eelis Mäkipää ja suorittelen työpalvelusta seurakunnassamme tällä hetkellä. Vastaan osaltani seurakuntamme äänentoistosta ja muista tietoteknisistä asioista sekä tiedotuksesta. Olen ns. "joka paikan höylä" joten minuun saattaa törmätä missä milloinkin.  Minulta voi kysyä myös mitä vaan, aina saat vastauksen. :)

Vapaa-aikanani viihdyn perheeni ja muiden läheisten kanssa. Unelmanani on, että seurakunta saisi kasvaa yhteisöksi jossa se palvelee paitsi Jumalaa niin myös toinen toistansa.

varhaisnuorisotyönohjaaja
Yrjö-Koskisentie 6

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.