On hienoa olla täyskymppi!

Seurakunta järjestää yhteiset synttärijuhlat kaikille tänä vuonna kymmenen vuotta täyttäville. Tiedossa on kivaa ohjelmaa, kisailua ja synttärikakkua.

Synttäreille ilmoittaudutaan etukäteen, jotta tarjoilua osataan varata riittävästi ja allergiat voidaan huomioida. Kymppisankarin perheenjäsenet voivat ilmoittautua mukaan juhliin.

Miten mukaan?

Kymppisynttärikutsu lähetetään postitse kaikille kuluvana vuonna 10 vuotta täyttäville tai täyttäneille seurakunnan jäsenille. Mukaan juhliin ovat kuitenkin yhtä tervetulleita myös seurakuntaan kuulumattomat. Heidän yhteystietojaan meillä ei kuitenkaan ole. Joskus myös kutsu saattaa hukkua matkalla. Kaikki 10-sankarit ilmoittautuvat juhliin samalla tavalla, tällä sivulla.

Kymppisynttäreitä vietetään tänä vuonna syyslomaviikolla lokakuussa.

10-synttäreille voit ilmoittautua tästä.

Ilmapalloja ja viirinauhaa.
Kymppisynttäreillä tarjoillaan synttäriherkkuja.
varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.