TULOSSA: ​​​​​​​Illat läheisensä menettäneille järjestetään helmikuussa 2021. Voit tulla mukaan yhteen tai useampaan.

Illat läheisensä menettäneille:

Iltoihin sisältyy kahvitarjoilu, musiikkia ja alustus illan aiheesta sekä mahdollisuus keskusteluun.

Halutessasi voit tulla mukaan vain

kuuntelemaan ja levähtämään.

Mukana on seurakunnan työntekijöitä.

Illat ovat kaikille avoimia.

3.2.

LUPA SURRA

surun monenlaiset

muodot

Onko perhettänne kohdannut suru, vakava sairaus tai kuolema? Otamme osaa. Seurakunnan työntekijät ovat kuulolla kun haluat jonkun keskustelukumppaniksi tai vain vierellesi tämän kaiken keskelle.

Suru, kriisi

punainen ruusu tummalla tekstillä

Kriisitilanteet

Elämä voi tuoda mukanaan erilaisia kriisejä. Osa voi tulla nopeasti, odottamatta, eikä niihin ole voinut valmistautua. Jotkut asiat taas muuttuvat vähitellen ja eräänä päivänä huomaakin olevansa kriisitilanteessa.

Tällaisia kriisejä voivat aiheuttaa esimerkiksi vakavat sairastumiset, työttömyys, avioero, väkivallan kohteeksi joutuminen tai monet muut menetykset.

Näissä tilanteissa voi ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijöihin, joiden kanssa voidaan käydä yhdessä asioita läpi.