Surut ja elämän kriisit voivat kohdata ketä tahansa meistä.

Kriisin kulku ja surun kanssa eläminen on jokaiselle yksilöllistä ja henkilökohtaista. On tärkeää, ettet jää surun tai kriisin kohdatessa yksin, vaan voisit puhua jollekin luotettavalle ihmisille.

Diakoniatyöntekijät ja papit tarjoavat henkilökohtaista keskusteluapua erilaisissa elämäntilanteissa, esimerkiksi yllättävässä elämän kriisissä tai huolien ja surun kohdatessa. Vaikka vastauksia ei aina ole, jo kysyminen ja asioiden ääneen sanominen usein helpottaa oloa.  Seurakunnan työntekijät ovat sinua varten, kun tarvitset kuuntelijaa. Ota rohkeasti yhteyttä.

Tulossa:

Illat läheisensä menettäneille  järjestetään keväällä 2021

korona-tilanteen salliessa.

Iltoihin sisältyy kahvitarjoilu, musiikkia, alustus illan aiheesta ja mahdollisuus keskusteluun.

Halutessasi voit tulla mukaan vain kuuntelemaan ja levähtämään.

Mukana on seurakunnan työntekijöitä. Illat ovat avoimia kaikille.

Seuraa ilmoittelua.

​​​

3.2.

LUPA SURRA

surun monenlaiset

muodot

Onko perhettänne kohdannut suru, vakava sairaus tai kuolema? Otamme osaa. Seurakunnan työntekijät ovat kuulolla kun haluat jonkun keskustelukumppaniksi tai vain vierellesi tämän kaiken keskelle.

Suru, kriisi

punainen ruusu tummalla tekstillä