Kirkkoneuvosto

Kirkkovaltuusto valitsee jäsenet kirkkoneuvostoon. Neuvoston jäsenet valitaan kirkkovaltuuston jäsenistä ja puheenjohtajana toimii seurakunnan kirkkoherra.

Kirkkoneuvoston tehtävät määrää kirkkolaki. Niitä ovat esimerkiksi seurakunnan toiminnan johtaminen, talouden ja omaisuuden hoito, kirkkovaltuustossa käsiteltävien asioiden valmistelu ja täytäntöönpano sekä useimpien viranhaltijoiden valinta.

Kirkkoneuvosto:

• Pitkänen Jorma, kirkkoherra, puheenjohtaja
  • Arhenius Päivi, jäsen
  • Hakala Pekka, jäsen
  • Immonen Anna-Kaisa, jäsen
  • Järvenpää Keijo, jäsen
  • Korhonen Kirsti, jäsen
  • Mäkipää Eelis, jäsen, varapuheenjohtaja
  • Nordfors Hannele, jäsen
  • Uusitalo Heikki, jäsen
  • Norokorpi Eero, kirkkovaltuuston puheenjohtaja
  • Ilottu Ari, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Läsnä kokouksissa on talouspäällikkö Karolina Puuska joka toimii myös sihteerinä.

Läsnäolo-oikeus on kirkkovaltuuston puheenjohtajistolla.

Pekka Hakala

kirkkovaltuuston ja -neuvoston jäsen

Eelis Mäkipää

Kirkkovaltuuston ja -neuvoston jäsen, kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja

Jorma Pitkänen

Yrjö-Koskisentie 6

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.

Karolina Puuska

talouspäällikkö, kirkkovaltuuston ja -neuvoston sihteeri