Huolia ja murheita?

Joskus huolia kasaantuu harteillemme niin paljon, että alamme voida huonosti, stressaannumme, masennumme, pelkäämme tai uuvumme. Koulunkäynti maistuu puulta ja se näkyy numeroissa. Kotonakin on vaikeaa. Elämä ahdistaa. Tulevaisuus pelottaa. Jos sinun murheiden reppusi painaa harteillasi liian paljon - älä kanna sitä yksin.

Seurakunnan nuorisotyöntekijät päivystävät suurella sydämellä ja luottamuksellisesti juuri sinua varten. Olipa asiasi millainen tahansa, suuri tai pieni, kipeä tai arkinen, olet tervetullut juttelemaan!

Etsitään yhdessä ratkaisuja, helpotusta tai tarvittaessa oikeanlaista ammattiauttajaa. Halutessasi voimme rukoilla yhdessä tai voit jättää esirukouspyynnön meille niin muistamme sinua.

Kysele sopivasta ajankohdasta jutustelulle joltakin työntekijältä etukäteen (puhelimella tai sähköpostilla), niin hän sopii kanssasi päivästä ja ajasta ja osaa varautua tuloosi. Eikä haittaa, oletko tuttu vai tuntematon, kuppi kuumaa tarjotaan jokaiselle :) Ota rohkeasti yhteyttä vaikka tekstiviestitse!
Nuori katsoo aurinkoa kohti niityllä, mustavalkoinen kuva.

"Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon." (Jer. 29:11)

"Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä minä olen sinun Jumalasi; minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä."(Jes. 41:10)  

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
045 850 2370
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Tervehdys. Olen nuorisotyön ohjaaja Mikkeli Kivimäki. Kotoisin olen Seinäjoelta. Syntymävuoteni on 1970. Jalkapalloa harrastin aikuisikään asti, joka olikin lempiharrastukseni. Myöhemmin innostuin opettelemaan saksofonin soittoa. Ensimäiseltä ammatiltani olen pianonvirittäjä. 22-vuotiaana muutin Kouvolaan, jossa siirryin harmonikkatehtaan palvelukseen kahdeksi vuodeksi ja toimin harmonikan virittäjänä.

22-vuotiaana tulin uskoon ja Jeesuksesta tuli minun vapahtajani. 31-vuotiaana menin Diakiin Helsinkiin opiskelemaan nykyiseen ammattiini. Haaveeni ja rukoukseni on, että nuoret voisivat löytää Jeesuksen elämäänsä ja tulla Hänen opetuslapsikseen.

Asun perheeni kanssa Karhella (Viljakkalassa), perheeseen kuuluu vaimoni Johanna sekä neljä poikaa joiden syntymävuodet ovat -05, -08, -14 ja -16. Menoa ja meininkiä riittää yhden perheen tarpeiksi ihan riittämiin.

Liikun mielelläni luonossa. Vuonna 2020 innostuin harrastuksesta: Kalastuksesta, ostin virvelin (myös luvan). Ostin kyllä vaimoltani salaa toisenkin virvelin. Vielä ku olis rahaa veneeseen...