Vauvakahvila

Vauvakahvila on alle 1-vuotiaiden vanhemmille ja vauvoille sekä odottaville äideille tarkoitettu yhdessäolon ja jakamisen kahvila. Luvassa kahvi/teetarjoilu ja yhteinen pieni ohjelma.

Vauvakahvila kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 13-15 Torikadun olohuoneella, Torikatu 8, 2krs.

Vauvakahvila kokoontui koronarajoitusten vuoksi pienryhmäkokoontumisina keväällä 2021, mutta toivomme jatkavamme syksyllä kesätauon jälkeen normaalisti avoimena vauvakahvilana ke 18.8.21

Vauvakahvilaan ei tarvitse ilmoittautua.

Vauvan käsi.

perhetyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.