Vauvakahvila

Vauvakahvila on alle 1-vuotiaiden vanhemmille ja vauvoille tarkoitettu yhdessäolon ja jakamisen kahvila. Luvassa Kahvi/teetarjoilu ja yhteinen pieni ohjelma.

Vauvakahvilaan ei tarvitse ilmoittautua.

Vauvan käsi.
Yrjö-Koskisentie 6

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.

perhetyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.