Vauvakahvila

Koronapäivitys 4.2. Pienryhmä-kahvilat aloittavat kokoontumiset 10.2.

Vauvakahvila on alle 1-vuotiaiden vanhemmille ja vauvoille sekä odottaville äideille tarkoitettu yhdessäolon ja jakamisen kahvila. Luvassa kahvi/teetarjoilu ja yhteinen pieni ohjelma.

Pienryhmät

Järjestämme vauvakahvilaa pienryhmissä, jolloin koolla on kerralla maksimissaan 10 henkeä! Pienryhmiin voi ilmoittautua Johannalle tai Annelle, joiden yhteystiedot löytyvät tältä sivulta. Kerro halukkuutesi osallistua ja saat oman pienryhmän ja ajankohdan, jolloin se kokoontuu. Tällaiset kokoontumiset ovat voimassa toistaiseksi. Tervetuloa mukaan vauvakahvilaan!

Vauvakahvila kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 13-15 Torikadun olohuoneella, Torikatu 8, 2krs. Muut ajankohdat ovat mahdollisia, riippuen pienryhmien määrästä, mutta ne ilmoitetaan kävijöille henkilökohtaisesti.

Ilmoittautuminen

Vauvakahvilaan ei tarvitse ilmoittautua.

Vauvan käsi.

Ota yhteyttä

lastenohjaaja
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.

perhetyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.