Krito - kristillisen toipumistyön vertaisryhmä

Krito-ryhmä on sielunhoidollinen vertaisryhmä. Sen työvälineet ovat omasta elämästä kertominen, toisten kuunteleminen, kirjoittaminen ja rukous. Ryhmänvetäjä on samalla myös ryhmän jäsen.

Tammikuussa 2022 alkaa uusi KRITO-ryhmä "Mahdottoman kiltti?"

Kiltteys on hyvä ominaisuus ja maailma tarvitsee kilttejä ihmisiä, mutta liiallinen kiltteys voi kääntyä ihmistä itseään vastaan ja rajoittaa elämää. Liian kiltti ei anna tilaa omille tarpeilleen tai tunteilleen, vaikka monen kiltin sisimmästä löytyy vihaa, pelkoa ja surua.

Ryhmässä etsimme polkuja kohti aitoa ja armollista elämää. Käsittelemme erilaisia tunteita, liiallisen kiltteyden kipuja ja omaa elämänhistoriaamme sekä pohdimme keinoja, kuinka kiltti muille oppisi olemaan kiltti myös itselleen.

Ryhmä toimii kristillisen toipumistyön (Krito) periaatteilla, ja jokaisella on vapaus puhua omasta elämästään sen verran kuin haluaa. Ryhmä on suljettu ja luottamuksellinen. Ohjaajina toimivat koulutetut ryhmänohjaajat.

Käytämme ryhmässä Anna-Liisa Valtavaaran kirjaa ”Kiltteydestä kipeät”. Kirjan voit ostaa tai lainata seurakunnasta tullessasi ryhmään.

Kokoonnumme kahden viikon välein kuutena maanantai-iltana
Torikadun Olohuoneella (Torikatu 8,2.krs) klo: 17.30-19.30.

24.1. (tällä kerralla mahdollisuus tulla kahville jo klo:17 alkaen)

7.2.

21.2.

7.3.

21.3.

4.4.

Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan 14.1. mennessä

Diakoniatyöntekijä Suvituuli Messi, (p.0447248361 tai suvituuli.messi@evl.fi)

Sydämen muotoinen syksyn lehti.
Vihreä taimi kasvaa vanhan harmaan laudoituksen läpi.

"Sinun tulevat päiväsi Hän turvaa, hetkestä hetkeen. Hänellä on varattuna apua, yllin kyllin viisautta ja tietoa." (Jes. 33:6 )

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Teen diakoniatyötä eri ikäisten parissa, ja lisäksi työhöni kuuluu lähetykseen ja kansainvälisyyteen liittyviä asioita. Toivon, että minuun on helppo ottaa yhteyttä kaikenlaisissa asioissa.

Olen Espoosta Hämeenkyrön maaseudulle kulkeutunut kolmen lapsen äiti.

Innostun elämän eri sävyistä ja erilaisista ihmisistä. Vapaa-ajallani rapsuttelen kissoja ja lampaita.