Leirit

Seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä syksyisin, keväisin ja kesäisin. Leirit pidetään Särkijärven leirikeskuksessa. Kouluikäisten leirille tullaan ilman omia vanhempia, mutta kaikilla leireillä on mukana seurakunnan työntekijöitä ja isoskoulutuksen käyneitä nuoria. Leirit kestävät yleensä noin 2 vrk.

Ohjelmassa on monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona, esim. pelejä ja leikkejä, kädentaitoja, isosten suunnittelemia iltaohjelmia, makkaranpaistoa nuotiolla, lauluja, saunomista, uimista ja veneilyä.

Kouluikäisillä on mielessään isoja kysymyksiä. Voisiko Taivaan Isällä olla minullekin asiaa? Kaikilla leireillä on Raamattuhetkiä, joissa opimme jotakin uutta Jumalasta. Iltaisin ennen nukkumaanmenoa kokoonnumme yhteiseen iltahartauteen.

Kesän 2022 leirit

1-3 lk leiri 9.-10.6. Leirin hinta on 30 euroa.

1-3 lk leiri 11.-12.6. Leirin hinta on 30 euroa.

4-5 lk leiri 13.-15.6. Leirin hinta on 35 euroa.

Kaikkien näiden leirien ilmoittautumisaika alkaa maanantaina 16.5. klo 18 ja loppuu sunnuntaina 22.5. klo 24.

Kesän kouluikäisten leirien ilmoittautumiseen pääset tästä linkistä.

Ilmoittautuessasi tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen. Hakemuksen jättämisestä saat sähköpostiisi vahvistuksen mutta kaikille hakemuksen jättäneille ilmoitetaan, oletko päässyt leirille, vielä erillisellä viestillä ilmoittautumisajan jälkeen.

Makkaranpaistoa leirinuotiolla.

Ota yhteyttä

varhaisnuorisotyönohjaaja
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.