Leirit

Seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä syksyisin, keväisin ja kesäisin. Leirit pidetään Särkijärven leirikeskuksessa. Kouluikäisten leirille tullaan ilman omia vanhempia, mutta kaikilla leireillä on mukana seurakunnan työntekijöitä ja isoskoulutuksen käyneitä nuoria. Leirit kestävät yleensä noin 2 vrk.

Ohjelmassa on monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona, esim. pelejä ja leikkejä, kädentaitoja, isosten suunnittelemia iltaohjelmia, makkaranpaistoa nuotiolla, lauluja, saunomista, uimista ja veneilyä.

Kouluikäisillä on mielessään isoja kysymyksiä. Voisiko Taivaan Isällä olla minullekin asiaa? Kaikilla leireillä on Raamattuhetkiä, joissa opimme jotakin uutta Jumalasta. Iltaisin ennen nukkumaanmenoa kokoonnumme yhteiseen iltahartauteen.

Makkaraa leirinuotiolla.

Syksyn 2018 leirit

Särkijärven leirikeskuksessa

2-3 lk leiri 14.-16.9.    Hinta 35 €

4-6 lk leiri 5.-7.10.      Hinta 35 €

Ilmoittautuminen leireille alkaa maanantaina 27.8. klo 18 ja loppuu sunnuntaina 2.9. klo 18.

Leirien hakulomakkeen pääset täyttämään ilmoittautumisen ollessa käynnissä tästä linkistä.

Huomioi ilmoittautuessa seuraavat asiat:

- Tarvitset ilmoittautuessasi toimivan sähköpostiosoiteen. Sähköposti ei voi olla lapsen vaan huoltajan oma sähköposti

- Vaikka lomakkeessa kysytään ryhmätoiveita niin valitse kuitenkin vain yksi leiri, koska leirit on jaettu iän mukaan.

- Kaikille hakemuksen jättäneille lähetetään vielä erillinen viesti hakuajan loppumisen jälkeen. Leirille päässeille lähetetään myös leirikirje sähköpostiin. (Leirille valitaan seuraavassa järjestyksessä: 1. Ne, jotka eivät koskaan ole olleet leirillä 2. Ne, jotka eivät tänä keväänä tai tänä kesänä olleet leirillä 3. Loput ilmoittautumisjärjestyksessä.)

- Leirille tulee tuoda täytetty valokuvauslupa-lomake, joka lähetetään sähköpostiin leirikirjeen mukana. Jos sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, voit kirjoittaa lomakkeessa olevat asiat käsin paperille ja allekirjoittaa sen.

varhaisnuorisotyönohjaaja

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.