Leirit

Seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä syksyisin, keväisin ja kesäisin. Leirit pidetään Särkijärven leirikeskuksessa. Kouluikäisten leirille tullaan ilman omia vanhempia, mutta kaikilla leireillä on mukana seurakunnan työntekijöitä ja isoskoulutuksen käyneitä nuoria. Leirit kestävät yleensä noin 2 vrk.

Ohjelmassa on monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona, esim. pelejä ja leikkejä, kädentaitoja, isosten suunnittelemia iltaohjelmia, makkaranpaistoa nuotiolla, lauluja, saunomista, uimista ja veneilyä.

Kouluikäisillä on mielessään isoja kysymyksiä. Voisiko Taivaan Isällä olla minullekin asiaa? Kaikilla leireillä on Raamattuhetkiä, joissa opimme jotakin uutta Jumalasta. Iltaisin ennen nukkumaanmenoa kokoonnumme yhteiseen iltahartauteen.

Kevään 2022 leirit

Huom! Suunnitteilla ollut 3-4 lk leiri 4.-6.2. on peruttu koronatilanteesta johtuen.

Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme lähempänä muiden leirien ajankohtaa, että voiko kyseiset leirit pitää suunnitelman mukaisesti.

Suunnitellut kevään leirit ja niiden ajankohdat:

5-6 lk leiri 25.-27.3. Leirin hinta on 35 euroa. Leirin ilmoittautumisaika alkaa torstaina 10.3. klo 18 ja loppuu sunnuntaina 13.3. klo 24.

1-2 lk leiri 2.-3.4. Leirin hinta on 30 euroa. Leirin ilmoittautumisaika alkaa torstaina 17.3. klo 18 ja loppuu sunnuntaina 20.3. klo 24.

Jos leirit toteutuvat niin leireille ilmoittaudutaan seurakunnan nettisivujen kautta. Heti etusivulla on ilmoittautumislinkki, jonka kautta pääsee jättämään ilmoittautumisen leirille. Ilmoittautuessasi tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen. Hakemuksen jättämisestä saat sähköpostiisi vahvistuksen mutta kaikille hakemuksen jättäneille ilmoitetaan, oletko päässyt leirille, vielä erillisellä viestillä ilmoittautumisajan jälkeen.

Makkaraa leirinuotiolla.

varhaisnuorisotyönohjaaja
Yrjö-Koskisentie 6

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.