Leirit

Seurakunta järjestää kouluikäisille leirejä syksyisin, keväisin ja kesäisin. Leirit pidetään Särkijärven leirikeskuksessa. Kouluikäisten leirille tullaan ilman omia vanhempia, mutta kaikilla leireillä on mukana seurakunnan työntekijöitä ja isoskoulutuksen käyneitä nuoria. Leirit kestävät yleensä noin 2 vrk.

Ohjelmassa on monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona, esim. pelejä ja leikkejä, lauluja, kädentaitoja, isosten suunnittelemia iltaohjelmia, makkaranpaistoa, saunomista, sekä uimista ja veneilyä (kesällä).

Kouluikäisillä on mielessään isoja kysymyksiä. Voisiko Taivaan Isällä olla minullekin asiaa? Kaikilla leireillä on Raamattuhetkiä, joissa opimme jotakin uutta Jumalasta. Iltaisin ennen nukkumaanmenoa kokoonnumme yhteiseen iltahartauteen.

Kesän 2023 leirit

  • 1-3 lk leiri to-pe 8.-9.6.
    Leiri alkaa to 8.6. klo 10 ja päättyy pe 9.6. klo 16. Leirin hinta on 20 euroa
  • 1-3 lk leiri ti-ke 13.-14.6.
    Leiri alkaa ti 13.6. klo 10 ja päättyy ke 14.6. klo 16. Leirin hinta on 20 euroa
  • 4-5 lk leiri la-ma 10.-12.6.
    Leiri alkaa la 10.6. klo 16 ja päättyy ma 12.6. klo 13. Leirin hinta on 25 euroa

Ilmoittautuminen leireille ma 10.4.-su 23.4.  Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

  • Junnuleiri 6-7 lk:lle su-ke 4.-7.6. Ilmoittauminen 17.-23.4.

Lisätietoja: Matti Loikas, p. 044 7248 366.

 

Ilmoittautuessasi tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen. Hakemuksen jättämisestä saat sähköpostiisi vahviestin ilmoittautumisesta, mutta kaikille hakemuksen jättäneille ilmoitetaan vielä erillisellä viestillä ilmoittautumisajan jälkeen, onko tullut valituksi leirille.

Makkaranpaistoa leirinuotiolla.

Ota yhteyttä

varhaisnuorisotyönohjaaja
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Virkavapaalla 1.8.2023 asti

Muistan hyvin, kuinka olin ensimmäistä kertaa kouluikäisille järjestetyllä seurakunnan leirillä. Minun ei alunperin pitänyt sille edes osallistua, mutta niin vain kävi. Olin isän, äidin ja sisarusteni kanssa ollut pyhäkoululeirillä ja leirin lopussa leirikeskuksen pihaan saapui bussillinen kouluikäisiä. He olivat tulossa seuraavaksi alkavalle kouluikäisten leirille. Silloin seurakunnan nuorisotyönohjaaja tuli kysymään, haluaisinko minäkin jäädä tuolle leirille ja minä halusin. Sillä leirillä oli kivaa! Siitä lähtien olen tykännyt  lähteä leirille. Ensin leiriläisenä, sitten isosena, apuohjaajana ja lopulta leirin vetäjänä. Toivon että nyt, kun itse järjestän leirejä ja muuta toimintaa kouluikäisille, että joku mukaan tulija voisi saada yhtä hyvän kokemuksen kuin itse lapsena sain.

Tulin töihin Hämeenkyrön seurakuntaan syksyllä 2005. Minut tapaa esimerkiksi lastenleirillä, riparilla, kouluilla, junnu-illassa ja nuorten toiminnassa. Minulta voi kysellä kaikesta seurakunnan kouluikäisten toiminnasta.

Minulla on kolme lasta ja ihana vaimo. Pidän musiikista, soita kitaraa ja tykkään laulaa paljon. Tykkään myös urheilusta, harrastan mm. maratonjuoksua, sählyä, frinbeegolfia ja geokätköilyä.