Avoimet työpaikat

Haemme iloiseen joukkoomme emäntää!

Hämeenkyrön seurakunnassa, Särkijärven leirikeskuksessa, on vuoden 2024 alusta alkaen paikka juuri sinulle, joka olet keittiöalan ammattilainen ja haluat ruokkia ja kahvittaa niin lapsia kuin aikuisiakin suurella sydämellä ja maittavilla tarjoiluilla.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. ruoan tai kahvituksen valmistus seurakunnan erilaisiin tilaisuuksiin ja leireille, tarjoilu ja tarjottavien esillepano, astiahuolto, asiakaspalvelu sekä keittiön ja aputilojen siisteydestä vastaaminen. Lisäksi suunnittelet budjettia sekä työvuorolistoja ja huolehdit laskujen tiliöinnistä. Myös pieniä kiinteistöhuollollisia töitä sisältyy työhön. Työtä tehdään tiiviissä kahden hengen tiimissä.

Tehtävää varten sinulla tulee olla:

• Työhön soveltuva tutkinto ja työkokemusta
  • Hygieniapassi
  • Joustavuutta, sillä työajat ovat vaihtelevia, viikonlopputöitä on paljon ja lisäksi on jonkin verran myös iltavuoroja (työaika 153h/neljä viikkoa)
  • Työ edellyttää liikkumista ajoittain paikasta toiseen eli oman auton käyttö on välttämätöntä (oman auton käytöstä aiheutuneet kilometrikulut korvataan)

Me tarjoamme:

• Vakituisen ja kokoaikaisen työn
  • Vaativuusryhmän 403 mukaisen palkan sekä mahdolliset kokemuslisät
  • E-passin; lounas-, liikunta- ja kulttuuri- sekä hyvinvointiedun
  • Kattavat työterveyspalvelut
  • Viihtyisän työympäristön
  • Työvaatteet
  • Mukavat työkaverit, meitä on seurakunnassa reilut 20 työntekijää vuodenajasta riippuen

Hakemukset tulee lähettää su 5.11.2023 mennessä osoitteeseen: karolina.puuska@evl.fi

tai Hämeenkyrön seurakunta, Yrjö-Koskisentie 6,  39100 Hämeenkyrö (kuoreen teksti "emännän paikka").

Haastattelut pidetään ma 20.11.2023 ja valinta tehdään 4.12.2024.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Karolina Puuska 044 724 8356 arkisin klo 8.00-15.00 välillä.

Yrjö-Koskisentie 6

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.

talouspäällikkö, kirkkovaltuuston ja -neuvoston sihteeri
Hallinto- ja talouspalvelut