Avoimet työpaikat

Keittiöapulainen

Hämeenkyrön seurakunta hakee tuntipalkkaista keittiöapulaista Särkijärven leirikeskukseen 1.6.-10.8. väliseksi ajaksi.

Työajat ovat vaihtelevia, painottuen iltaan klo 10.00 - 18.00 välille. Työvuoroja on myös viikonloppuisin. Työ pitää sisällään myös siivousta. Viikko 28 (6.7.-12.7.) on vapaa.

Arvostamme omatoimista, ahkeraa, reipasta ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tulevaa alan ammattilaista, opiskelijaa tai muuten alasta kiinnostunutta. Omaat myös hygieniapassin ja iloisen mielen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 9.2.2020 klo 24.00 mennessä joko osoitteeseen

Paula Ylivakeri

Hämeenkyrön seurakunta

Yrjö-Koskisentie 6

39100 Hämeenkyrö

tai sähköpostilla paula.ylivakeri@evl.fi

Lisätietoja keittiöapulaisen työstä antaa emäntä Sinikka Majamäki puh. 044-7248390.

Kausityöntekijöitä ja kesätyöntekijöitä hautausmaalle

Hämeenkyrön seurakunta hakee kausi- ja kesätyöntekijöitä hautausmailleen kesäksi 2020.

Kausityöntekijöiden työsuhde kestää 1.5.-31.10. välisen ajan ja työt ovat joko vanhalla hautausmaalla tai Mäntyrinteen hautausmaalla. Työnkuvan kuuluu erilaiset hautausmaiden kausityöt, mm. haravointi, kukkapesien kaivuu, kukkien istutus, perkaus ja kastelu, ruohon leikkaus, trimmeröinti ja muut mahdollisen työt. Koneiden käyttötaito katsotaan eduksi, ja tarvittaviin koneisiin perehdytetään.

Kesätyöntekijöiden työsuhteet kestävät kuukauden 1.5.-30.8. välisellä ajalla. Työt ovat joko vanhalla hautausmaalla tai Mäntyrinteen hautausmaalla. Työnkuvaan kuuluu pääasiassa ruohon leikkaus työnnettävällä ruohonleikkurilla.

Tarjolla on myös yksi kahden (2) kuukauden työsuhde touko- ja kesäkuuksi vanhalla hautausmaalla. Työnkuva edellä.

Töitä tehdään ulkona, joten et pelkää sadetta etkä aurinkoa. Omaat aktiivisen ja reippaan asenteen sekä hyvän työmotivaation ja fyysisen kunnon. Tulet myös hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Hautausmaan kausi- ja kesätyön hakuohjeet kesäkaudelle 2020

Hautausmaille otetaan yhteensä 19 työntekijää. Tehtävät edellyttävät 16 vuoden ikää.

PALKKAUS:                       Nuoret kausityöntekijät: 1154,41 e / kk

Kausityöntekijät: Vaatimusryhmän 301 mukaan, 1769,24 e / kk

TYÖAIKA:                          Työaika 38 h 45 min / viikko

Nuoren kausityöntekijän työsuhde kestää yhden kalenterikuukauden.

Kausityöntekijän työaika kestää 6 kk.

TYÖEHTOSOPIMUS:        Kirkon yleinen virka- ja työehtosopimus

HAKEMINEN:                    Täytä tästä linkistä ladattava  lomake ja palauta se Hämeenkyrön seurakuntaan osoitteella:

Paula Ylivakeri

Hämeenkyrön seurakunta

Yrjö-Koskisentie 6

39100 Hämeenkyrö

tai sähköpostiosoitteeseen paula.ylivakeri@evl.fi

Hakemus on palautettava viimeistään su 9.2. klo 24.00 mennessä. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon.

LISÄTIEDOT:                     Lisätietoja hautausmaan kausityöstä antaa kiinteistö- ja hautaustoimen työnjohtaja Paula Ylivakeri p. 044-724 8386

Juhlien noutopöytä ja ihmisiä hakemassa ruokaa.