Avoimet työpaikat

Siistijän vakituinen työsuhde

Hämeenkyrön seurakunnassa on haettavana vakituinen siistijän työsuhde alkaen 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Työ on osa-aikainen, 70% täydestä työajasta.

Työ sisältää monipuolisia siistijän tehtäviä seurakunnan eri kiinteistöissä.

Työhön kuuluu liikkumista seurakunnan eri toimipisteiden välillä, eli oma auto on välttämätön. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Haemme työntekijää, joka tarttuu oma-aloitteisesti työhön ja tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työtehtävät ovat vaihtelevia seurakunnan toiminnasta riippuen. Toivomme hakijalta joustavaa asennetta työn tekemiseen ja seurakuntamyönteisyyttä.

Edellytämme koulutusta siistijän tehtäviin. Työkokemus katsotaan eduksi.

Palkkaus on KirVesTes:en palkkaluokan 303 mukainen. Työssä noudatetaan 4kk:en koeaikaa.

Lisätietoja avoinna olevasta työsuhteesta antaa kiinteistötoimen työnjohtaja Paula Ylivakeri p. 044-72 48 386 tai emäntä Sinikka Majamäki p. 044-72 48 390.

Hakemukset viimeistään su 15.11.2020 osoitteeseen Hämeenkyrön seurakunta, Yrjö-Koskisentie 6, 39100 HÄMEENKYRÖ. Kuoreen tunnus "Siistijä". Hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse osoitteeseen paula.ylivakeri@evl.fi

Juhlien noutopöytä ja ihmisiä hakemassa ruokaa.

Yrjö-Koskisentie 6

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.

talouspäällikkö, kirkkovaltuuston ja -neuvoston sihteeri
Hallinto- ja talouspalvelut