Nuorisotyönohjaaja

Hämeenkyrön seurakunnassa on avoinna nuorisotyönohjaajan virka. Työ on laaja-alaista kirkon lapsi-, perhe- ja varhaisnuorisotyötä, jota tehdään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työhön kuuluu erityisesti perhetyön kehittäminen ja vetovastuu, käytännön perhetyö (perhekerhot, leirit ja tapahtumat) sekä varhaisnuorisotyön tekeminen yhdessä seurakunnan varhaisnuorisotyöntekijän kanssa  (iltakerhot ja leirit). 
Pätevyysvaatimuksena on sosionomi (AMK), kirkon nuorisotyö tai vastaava työhön soveltuva tutkinto. Olennaista seurakunnan kannalta on se, että hakijalla on sekä halua että taitoa tehdä edellä kuvattua työtä. Etsimme osaajaa, jolla hyvät vuorovaikutustaidot ja joka on sitoutunut kirkon uskoon ja perustehtävään. Tehtävän vaativuusryhmä on 502.
Virka täytetään 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työssä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. mom. mukainen rikosrekisteriote. 
Hakemukset tulee lähettää 15.10. 2019 klo 15 mennessä osoitteella: Hämeenkyrön seurakunta, Yrjö-Koskisentie 6, 39100 Hämeenkyrö, kuoreen merkintä ”nuorisotyönohjaaja” tai sähköpostilla: jorma.pitkanen@evl.fi. Haastattelut, joihin kutsutaan erikseen, pidetään 23.10. klo 16 alkaen. Lisätietoja antaa kasvatuksesta vastaava pappi Henna-Riikka Kivistö p. 044 724 8351 tai henna-riikka.kivisto@evl.fi 

 

 

Hämeenkyrön kirkko
Lapsen kädet ristissä.