Avoimet työpaikat

Kausi- ja kesätyöntekijöitä Hämeenkyrön hautausmaille kesäksi 2023. 

Haettavia paikkoja on kuuden (6), neljän (4) ja yhden kuukauden mittaisia jaksoja Mäntyrinteen hautausmaalla tai Vanhalla hautausmaalla.

Kausityöntekijöiden työsuhde kestää 1.5.-31.10. välisen ajan ja työt ovat joko vanhalla hautausmaalla tai Mäntyrinteen hautausmaalla. Työnkuvan kuuluu erilaiset hautausmaiden kausityöt, mm. haravointi, kukkapesien kaivuu, kukkien istutus, perkaus ja kastelu, ruohon leikkaus, trimmeröinti ja muut mahdollisen työt. Koneiden käyttötaito katsotaan eduksi, ja tarvittaviin koneisiin perehdytetään. Palkka 1952,20 euroa/kk.

Mäntyrinteen hautausmaalle otetaan myös yksi neljän (4) kuukauden työntekijä touko-elokuuksi. Työnkuva edellä. Palkka 1691,60 euroa/kk.

Vanhalle hautausmaalle otetaan kaksi kesätyöntekijää kesäkuuksi, kaksi heinäkuuksi ja yksi elokuuksi. Mäntyrinteen hautausmaalle otetaan yksi työntekijä kesäkuuksi ja yksi heinäkuuksi. Työnkuvaan kuuluu pääasiassa ruohon leikkaus joko työnnettävällä tai päältä ajettavalta ruohonleikkurilla. Etenkin vanhan hautausmaan osalta toivomme, että sinulla on mopo-, traktori- tai ajokortti. Palkka 1213,09 euroa/kk.

Töitä tehdään ulkona, joten et pelkää sadetta etkä aurinkoa. Omaat aktiivisen ja reippaan asenteen sekä hyvän työmotivaation ja fyysisen kunnon. Tulet myös hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Hakemuksen voit täyttää 12.2.2023 klo 24.00 mennessä tällä nettilomakkeella

Lisätietoja antaa kiinteistö- ja hautaustoimen työnjohtaja Paula Ylivakeri puh. 044-7248386.

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.

talouspäällikkö, kirkkovaltuuston ja -neuvoston sihteeri
Hallinto- ja talouspalvelut
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö