Torstai-kahvila koululla

Seurakuntamme nuorisotyö näkyy ja kuuluu joka toinen torstai klo 10-12.00 välisenä aikana yhteiskoululla yläkoulun puolella. Kyseessä on koulun kanssa yhteisesti sovittu päivystysvuoro. Päivystyksen aikaan meitä saavat tulla moikkaamaan sekä yläasteen että lukion oppilaat. Tarjolla kahvia ja teetä sekä juttuseuraa. Muistakaa omat mukit ja lusikat!

Paikalle voi tulla hoitamaan seurakuntaan liittyviä asioita, kuten esim. rippikouluasioita, retki- ja leiri-ilmoittautumisia tai isostoimintaan liittyviä asioita. Mutta ilman asiaakin saa tulla vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia, hörppimään kahvia tai teetä sekä kohtaamaan seurakunnan nuorisotyötä tekeviä ja koulukavereita. Kaikki ovat tervetulleita, oli virallisesti asiaa tai ei. Tarkoituksena on oleilla ja viettää aikaa yhdessä niin, että nuoriso tunnistaa ja tuntee kotiseurakuntansa nuorisotyötä tekevät ja työntekijät puolestaan seurakuntansa nuoret. 

Päivystyksestä vastaa joku nuorisotiimistämme. Käytännössä paikalla on ainakin joko nuoriso-ohjaaja Mikkeli Kivimäki, nuoriso-ohjaaja Tuomas Ukkonen tai nuorisotyötä tekevä pappi.
 

Tervetuloa!

Kahvikuppi, kupin alunen ja kirja

Seurakunnalla on koulussa oma postilaatikko

Nuorisotyömme on saanut yläkoululta opettajien postilaatikkojen joukosta myös oman postilaatikon. Postilaatikko löytyy lukion päädystä. Postilaatikko on helppo löytää pitkästä opettajien postilaatikkorivistä, sillä se on oikeassa päädyssä laatikkorivistöä ja kaikkein alimmaisin laatikko. Laatikossa lukee "Seurakunta".

Postilaatikkoon voi jättää meille postia nuoriso- ja rippikoulutyöhön liittyen, kuten esim. täysinäisiä rippikoulupasseja, isostoiminnan palkkiolomakkeita, kyselyjä voisiko joku nuorisotyötä tekevistä jutella kahdestaan mieltä askarruttavista tai omista kipeistä asioista ja kaikenlaisia muita viestejä kenelle tahansa meistä. Myös palautetta toiminnastamme voi antaa sitä kautta.