Israelilaisten tanssien tapahtumat syksyllä 2020

Kevyttä liikuntaa mukavasti musiikin tahdissa.

Tule rohkeasti kokeilemaan!

Tanssit ovat seuraavasti:

Lauantaina 7.11. klo 9.30-15 Särkijärven leirikeskuksessa. Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon 1.11. mennessä. Hinta 10€ käteisenä sis. keittolounaan ja kahvin.

Lauantaina 5.12. klo 16-20 Yhteiskoululla (ei ennakkoilmoittautumista)

Opettajina mm. Tarja Vasarainen ja kirkkoherra Jorma Pitkänen

Ota mukaan juomapullo ja omat eväät!

Lämpimästi tervetuloa, opetamme helppoja tansseja rauhalliseen tahtiin. Yhdessäolo ja musiikki tuovat iloisen mielen!

Tanssitunti

Yrjö-Koskisentie 6

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.