Lähetyspiirit

Lähetyspiireissä kuullaan lähetysuutisia, jutellaan, kahvitellaan. lauletaan ja rukoillaan lähetystyön puolesta. Vapaaehtoinen kahviraha menee sille järjestölle, jota kyseinen piiri edustaa.  Uudet  ovat tervetulleita, tule rohkeasti tutustumaan vaikka lähimpään piiriisi!

Toivoa naisille (ent. Hanna-työ) auttaa tyttöjä ja naisia maailmalla. Tule mukaan rukoilemaan ja toimimaan. Toivoa naisille-ryhmän oma sivu tässä linkissä.

Kirkonkylän lähetyspiiri kokoontuu Punaisella pirtillä ja tukee Suomen Lähetysseuran työtä,
yhteyshenkilö Paula Kujanpää puh.050 4953941

Kyröskosken lähetyspiiri kokoontuu kodeissa tukee Kylväjän työtä,
yhteyshenkilö Hilkka Kaurahalme puh. 033715572

Laitila - Kierikkala - Vanajan  lähetyspiiri "Vanajan varttuneet" kokoontuu LInnainmaan kodissa ja tukee Evankeliumiyhdistyksen työtä, yhteyshenkilö Ulla Linnainmaa puh. 040 5223767 tai Anu Mätäsniemi 044 7248354

Myös uusia, kodeissa tai seurakunnan tiloissa kokoontuvia lähetys/rukouspiirejä voi aina ideoida! Ole rohkeasti yhteydessä lähetyssihteeriin.

kuvassa kahdet ristissä olevat kädet
kuvassa teekannu, kuppeja ja avoinna oleva lehti.

diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Yrjö-Koskisentie 6

Teen diakoniatyötä eri ikäisten parissa, ja lisäksi työhöni kuuluu lähetykseen ja kansainvälisyyteen liittyviä asioita. Toivon, että minuun on helppo ottaa yhteyttä kaikenlaisissa asioissa.

Olen Espoosta Hämeenkyrön maaseudulle kulkeutunut kolmen lapsen äiti.

Innostun elämän eri sävyistä ja erilaisista ihmisistä. Vapaa-ajallani rapsuttelen kissoja ja lampaita.