Torikadun olohuone, jossa kulmasohva, muutama pieni pöytä ja ruusukimppu.

Torikatu 8, 39200 Kyröskoski

Olohuone-tiloissa pidetään päiväkerhoja ja perhekerhoja, nuorteniltoja, junnu-iltoja ja muita seurakunnan tilaisuuksia. Näissä tiloissa toimii myös diakonien vastaanotto erikseen ilmoitettuina aikoina.

Seurakunnan tiloihin kuljetaan Torikadun puoleisella seinustalla löytyvästä ovesta. Tilat sijaitsevat 2. kerroksessa, mutta portaikkoon on asennettu yhden hengen tuolihissi, jos portaiden nouseminen on hankalaa. Pyydä työntekijä tarvittaessa avuksesi hissin käyttöön. Hissiä voi käyttää myös itse.

Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
wc wc

Maanantai raamis Torikadulla

Maanantairaamikset ovat tarkoitettu kaikille, nuorista ikäihmisiin. Raamikset ovat maanantaisin klo 18-20 Torikadun olohuoneella (Torikatu 8) Kyröskoskella. Raamiksessa käydään Raamattua läpi keskustellen ja erilaisia kommentaareja hyväksi käyttäen. Olet sydämellisesti tervetullut.

Kyläkirkko

Kirkko kiertää kylillä!