Käytännön asioita päiväkerhosta

Vaatteet

Vaatteet on hyvä valita niin, että niissä on mukava olla ja liikkua, eikä haittaa jos askartelussa tms. sotkeentuu. Vähintään ulkovaatteet ja reppu on syytä nimikoida. Torikadun kerhoissa ulkoilusta ilmoitetaan erikseen. Ulkoilua varten lapsi tarvitsee sään mukaiset vaatteet.

Mitä mukaan?

Päiväkerhoon lapsi tarvitsee mukaansa repun tai kassin, johon pakataan pienet eväät, esim. leipä, mehua, vihannesta tai hedelmää (EI karkkeja, sipsejä, makeita keksejä tai muita herkkuja), kerhotossut sekä vaihtovaatteet.

ruisleipä, porkkanan pala sekä kurkkuviipale.

Tärkeä muistaa

  • Toivomme että lapsi olisi oppinut pois vaipoista ennen kerhon aloittamista.

  • Sairasta lasta ei saa tuoda kerhoon! Jos perheessä on vatsatautia, toivomme tartuntariskin vuoksi että lapsi silloinkin jättäisi kerhon väliin, vaikka ei olisikaan vielä itse sairaana.

  • Toivomme että poissaoloista ilmoitetaan esim. tekstiviestillä kerhon omalle ohjaajalle.

  • Päiväkerhoon lapsi jää ilman vanhempiaan. Lapsi täytyy kuitenkin aina tuoda kerhoon ja hakea kerhosta. Päiväkerholainen ei voi kulkea lyhyttäkään matkaa yksin, eikä häntä voida antaa kerhosta alaikäisen sisaruksen mukaan.

  • Jos yhteystietonne muuttuvat tai ilmaantuu lapseen liittyviä asioita, jotka kerhon työntekijöiden olisi hyvä tietää, kerrottehan ne oman kerhon ohjaajille. On tärkeää että tarvittaessa saamme nopeasti yhteyden lapsen huoltajiin kerhon aikanakin.