Purjeveneitä merellä.

klo:10.30-11.30 Ryhmät

1. Päiväryhmä

*Bingo (Orvokki Peltola)

*Tuolijumppa (kunnan liikunnanohjaaja Katariina Hankilanoja)

2. Runoryhmä (Sirpa Myllymäki)

3. Puuhapaja (Ulla Kahila, Johanna Graeffe)

4. Happihyppy-ryhmä (Asta Nurkkala)

5. Sanasta voimaa (Pirjo Järvinen/Suvituuli Messi)

6. Turinatupa

klo:11.30-12.30 Ruokailu ja kahvit

klo:12.30-13.15 Iltapäivän ohjelmatuokio

Klo 12.30 ALKAVIEN  ILTAPÄIVÄN OHJELMATUOKIOIDEN VIERAILIJAT SYYSKAUDELLA

28.10. ELÄMÄÄ ENTISAIKOJEN KYRÖSKOSKELLA, Ritva Tuurala

4.11. NUTTUJA JA SUKKIA: PUIKOT HEILUMAAN, lähetystyöntekijä, diakonissa, eläkel. nuttuidean "äiti" Pirkko Tuppurainen

11.11. KIINNOSTAAKO SINUA KELAN KUSTANTAMAT JA JÄRJESTÄMÄT KUNTOUTUSKURSSIT, Kuntoutuksen ja työhyvinvoinnin asiantuntija, fysioterapeutti Kirsi Rajasalo

18.11. LOHDUTUKSEN LÄHTEET- SANAA JA KUVIA, Pastori Erkki Jokinen

25.11. SOI UUSI LAULU-MUSIIKKITUOKIO, Jussi Graeffe

2.12. JUMALAN ARMO PYSYY KAIKISSA VAIHEISSAMME, Lähetystyöntekijä, diakoni Pentti Heinilä

9.12. JOULUJUHLA ALKAEN KLO:12.00

Ruoka ja kahvi 5e, lapset 1e (alle 4v ilmaiseksi)

Järjestämme kuljetuksen kaikille tarvitseville Särkijärvelle. Meno-paluun omasvastuu 5e.

Tiedustelut, yhteistaksikyydit ym, Myötätuulta koskevat asiat: Ota yhteys diakoniatyöntekijä Johanna Graeffeen.

Tervetuloa!

Päivän ohjelmarunko: ( molemmissa vuoroissa)

• Turvallisin mielin-tuokio, mukana vierailevia ja oman seurakunnan pappeja
  • Vaihtelevaa ohjelmaa (esim. tuolijumppaa, askartelua, bingoa)
  • Ruoka ja kahvi 5€, lapsilta 1€

Myötätuuleen otetaan rajoitettu määrä osallistujia. Kaikkien osallistujien tulee ilmoittautua etukäteen.

Yhteistaksikyydit aamupäivän vuoroon. Taksikyydin meno-paluun omavastuu 6 €.

Ilmoittautumiset Johanna Graeffe p. 044 7248360

Kaislat tuulessa

Yrjö-Koskisentie 6

Hei!

Olen Johanna Graeffe ja toimin diakoniatyöntekijänä Hämeenkyrön seurakunnassa. Diakoniatyön lisäksi hoidan seurakunnassamme ystävyysseurakuntatyötä Vironssa sijaitsevan Mustveen seurakunnan kanssa.

Minuun voit ottaa yhteyttä jos kaipaat keskustelua, kotikäyntiä, tukea surussa tai jos joku muu huoli painaa mieltäsi tai tarvitset esim. apua taloudellisten asioiden selvittelyyn.

Seurakuntatyössä sydäntäni lähellä on ihmisten kaikenlaiset kohtaamiset, joko kahden kesken tai isommalla joukolla. Minut voit löytää vaikkapa Myötätuuli-päivästä, seurakuntaretkiltä ja leireiltä tai muusta diakonian toiminnasta.

Arvostan työssäni verkostoitumista ja yhteistyön tekemistä eri tahojen; kunnan, järjestöjen ja eri toimijoiden kanssa, sillä yhdessä saamme enemmän aikaan. Erityisesti iloitsen jokaisesta vapaaehtoisesta ja kaikenlaisesta vapaaehtoistyöstä mitä seurakunnassamme tehdään.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi teini-ikäistä nuorta sekä Lilli-koira. Vapaa-ajalla viihdyn perheen parissa, puutarhatöissä, metsälenkeillä ja mökillä.