Myötätuulen väkeä Särkijärvellä.

Myötätuuli päivä Särkijärven leirikeskuksessa

Kevään 2023 Myötätuuli-päivät käynnistyvät torstaina 19.1.

Myötätuulipäivän ohjelmarunko

Joka viikko torstaisin

klo 10.00 - 10.30 Aamuhartaus ja infot
klo 10.30 - 11.30 Ryhmät:

1. Päiväryhmä
    • Bingo (Orvokko Peltomäki)
    • Tuolijumppa (kunnan liikunnanohjaaja)
  2. Runoryhmä (Sirpa Myllymäki)
  3. Puuhapaja (Ulla Kahila, Asta Nurkkala)
  4. Sanasta voimaa (Suvituuli Messi/Pirjo Järvinen)
  5. Turinatupa

Klo 11.30 - 12.30 Ruokailu ja kahvit
Klo 12.30 - 13.15 Iltapäivän ohjelmatuokio

Myötätuuli-päivissä säestäjänä toimii Marja Lepola ja avustajina toimivat Aino Paukkunen ja Kirsti Pohjankuru.

Digiohjaaja Mika Lähteenmäki on Myötätuulipäivissä joka kokoontumiskerta antamassa neuvontaa ja opastusta erilaisissa digi-asioissa.

Ateriat

Ruoka ja kahvi 5 €
lapset 1 €, (alle 4-v.ilmaiseksi)

Kuljetukset

Järjestämme kuljetuksen kaikille tarvitseville Särkijärvelle.
Meno – paluu, omavastuu 5 €

Tiedustelut, yhteistaksikyydit ym. Myötätuulta koskevat asiat: Ota yhteys diakoniatyöntekijä Johanna Graeffeen, p. 044 7248360

Hämeenkyrön seurakunnan diakoniatyöntekijät:
Johanna Graeffe, p. 044 724 8360
Pirjo Järvinen, p. 044 724 8362
Suvituuli Messi, p. 044 724 8361

Tervetuloa!

Särkijärven emännät ja ruokailevia myötätuulilaisia

Yrjö-Koskisentie 6

Hei!

Olen Johanna Graeffe ja toimin diakoniatyöntekijänä Hämeenkyrön seurakunnassa. Diakoniatyön lisäksi hoidan seurakunnassamme ystävyysseurakuntatyötä Vironssa sijaitsevan Mustveen seurakunnan kanssa.

Minuun voit ottaa yhteyttä jos kaipaat keskustelua, kotikäyntiä, tukea surussa tai jos joku muu huoli painaa mieltäsi tai tarvitset esim. apua taloudellisten asioiden selvittelyyn.

Seurakuntatyössä sydäntäni lähellä on ihmisten kaikenlaiset kohtaamiset, joko kahden kesken tai isommalla joukolla. Minut voit löytää vaikkapa Myötätuuli-päivästä, seurakuntaretkiltä ja leireiltä tai muusta diakonian toiminnasta.

Arvostan työssäni verkostoitumista ja yhteistyön tekemistä eri tahojen; kunnan, järjestöjen ja eri toimijoiden kanssa, sillä yhdessä saamme enemmän aikaan. Erityisesti iloitsen jokaisesta vapaaehtoisesta ja kaikenlaisesta vapaaehtoistyöstä mitä seurakunnassamme tehdään.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi teini-ikäistä nuorta sekä Lilli-koira. Vapaa-ajalla viihdyn perheen parissa, puutarhatöissä, metsälenkeillä ja mökillä.