Myötätuulen väkeä Särkijärvellä.

Klo 10.00 - 10.30    Aamuhartaus ja päivän info
Klo 10.30 - 11.30    Ryhmät
1.    Päiväryhmä
       •    Bingo (Orvokki Peltomäki)
       •    Tuolijumppa (kunnan liikunnanohjaaja)
2.    Runoryhmä (Sirpa Myllymäki)
3.    Puuhapaja (Ulla Kahila, Asta Nurkkala)
4.    Sanasta voimaa (Suvituuli Messi/Pirjo Järvinen)
5.    Turinatupa

Klo 11.30 - 12.30    Ruokailu ja kahvit
Klo 12.30 - 13.15    Iltapäivän ohjelmatuokio

Iltapäivän ohjelmatuokioiden vieraat klo 12.30:

13.10. LÖYTÄMISEN LÄHTEILLÄ, Muusikko Hanna Ekola

20.10.  OHJELMA AVOIN, tarkentuu myöhemmin.

27.10. MERKITYKSELLINEN ARKI IKÄÄNTYESSÄ, Kotihoidon päällikkö Sirpa Hiltunen, Lähitori palveluohjaaja Eija Mäkipää

3.11. YRJÖLÄN MARJATILAN VUODENKIERTO, maanviljelijä Tommi Yrjölä

10.11. RETKI

17.11. VIERAILLA POLUILLA, Lähetysjohtaja Taneli Skyttä

24.11. SÄVELIÄ JA SANAA-KONSERTTI, Manna-Maria

1.12.   ELÄMÄÄ UKRAINASSA – Ukrainalaisperheen tarina, Irina Pukari

8.12.   JOULUJUHLA, ALKAEN KLO 11.30

Myötätuuli-päivissä säestäjänä toimii Marja Lepola ja avustajina toimivat Virve Metsänen, Aino Paukkunen ja Kirsti Pohjankuru.

Digiohjaaja Mika Lähteenmäki on Myötätuulipäivissä joka kokoontumiskerta antamassa neuvontaa ja opastusta erilaisissa digi-asioissa.

Ruoka ja kahvi 5 €

lapset 1 €, (alle 4-v.ilmaiseksi)

Järjestämme kuljetuksen kaikille tarvitseville Särkijärvelle.

Meno – paluu, omavastuu 5 €

Tiedustelut, yhteistaksikyydit ym. Myötätuulta koskevat asiat: Ota yhteys diakoniatyöntekijä Johanna Graeffeen P. 044 7248360

Hämeenkyrön seurakunnan diakoniatyöntekijät:

Johanna Graeffe          p. 044 724 8360

Pirjo Järvinen              p. 044 724 8362

Suvituuli Messi           p. 044 724 8361

Tervetuloa!

Särkijärven emännät ja ruokailevia myötätuulilaisia

Yrjö-Koskisentie 6

Hei!

Olen Johanna Graeffe ja toimin diakoniatyöntekijänä Hämeenkyrön seurakunnassa. Diakoniatyön lisäksi hoidan seurakunnassamme ystävyysseurakuntatyötä Vironssa sijaitsevan Mustveen seurakunnan kanssa.

Minuun voit ottaa yhteyttä jos kaipaat keskustelua, kotikäyntiä, tukea surussa tai jos joku muu huoli painaa mieltäsi tai tarvitset esim. apua taloudellisten asioiden selvittelyyn.

Seurakuntatyössä sydäntäni lähellä on ihmisten kaikenlaiset kohtaamiset, joko kahden kesken tai isommalla joukolla. Minut voit löytää vaikkapa Myötätuuli-päivästä, seurakuntaretkiltä ja leireiltä tai muusta diakonian toiminnasta.

Arvostan työssäni verkostoitumista ja yhteistyön tekemistä eri tahojen; kunnan, järjestöjen ja eri toimijoiden kanssa, sillä yhdessä saamme enemmän aikaan. Erityisesti iloitsen jokaisesta vapaaehtoisesta ja kaikenlaisesta vapaaehtoistyöstä mitä seurakunnassamme tehdään.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi teini-ikäistä nuorta sekä Lilli-koira. Vapaa-ajalla viihdyn perheen parissa, puutarhatöissä, metsälenkeillä ja mökillä.