Ikäihmisiä leirikeskuksen ruokasalissa.

Myötätuuli päivä Särkijärven leirikeskuksessa

Huom! Myötätuuli on kesätauolla

Myötätuulipäivät jatkuvat syksyllä. Toimintakausi alkaa tortaina 3.10, jolloin vietetään Myötätuulen 25-vuotisjuhlaa.

Myötätuulipäivän ohjelmarunko tarkentuu syksyllä 2024

Joka viikko torstaisin

klo 10.00 - 10.30 Aamuhartaus ja info
klo 10.30 - 11.30 Ryhmät:Klo 11.30 - 12.30 Ruokailu ja kahvit

Klo 12.30 - 13.15 Iltapäivän ohjelmatuokio

Ateriat

Ruoka ja kahvi 5 €
alle rippikouluikäiset 2€, (alle 4-v.ilmaiseksi)

Kuljetukset

Järjestämme kuljetuksen kaikille tarvitseville Särkijärvelle.
Meno – paluu, omavastuu 5 €

Tiedustelut: diakoniatyöntekijä Johanna Graeffeen, p. 044 7248360

2 Särkijärven emäntää ja 2 ruokailevaa miestä.

Yrjö-Koskisentie 6

Hei!

Olen Johanna Graeffe ja toimin diakoniatyöntekijänä Hämeenkyrön seurakunnassa. Diakoniatyön lisäksi hoidan seurakunnassamme ystävyysseurakuntatyötä Vironssa sijaitsevan Mustveen seurakunnan kanssa.

Minuun voit ottaa yhteyttä jos kaipaat keskustelua, kotikäyntiä, tukea surussa tai jos joku muu huoli painaa mieltäsi tai tarvitset esim. apua taloudellisten asioiden selvittelyyn.

Seurakuntatyössä sydäntäni lähellä on ihmisten kaikenlaiset kohtaamiset, joko kahden kesken tai isommalla joukolla. Minut voit löytää vaikkapa Myötätuuli-päivästä, seurakuntaretkiltä ja leireiltä tai muusta diakonian toiminnasta.

Arvostan työssäni verkostoitumista ja yhteistyön tekemistä eri tahojen; kunnan, järjestöjen ja eri toimijoiden kanssa, sillä yhdessä saamme enemmän aikaan. Erityisesti iloitsen jokaisesta vapaaehtoisesta ja kaikenlaisesta vapaaehtoistyöstä mitä seurakunnassamme tehdään.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi teini-ikäistä nuorta sekä Lilli-koira. Vapaa-ajalla viihdyn perheen parissa, puutarhatöissä, metsälenkeillä ja mökillä.