siviilipalvelusmies, kirkkovaltuuston ja -neuvoston jäsen

AV-tekniikka, ylistysillat

Moi!

Olen Eelis Mäkipää ja suorittelen tällä hetkellä työpalvelusta seurakunnassamme. Vastaan osaltani seurakuntamme äänentoistosta ja muista tietoteknisistä asioista sekä tiedotuksesta. Myös ylistysillat ovat harteillani.

Olen ns. "joka paikan höylä" joten minuun saattaa törmätä missä milloinkin.  Minulta voi kysyä myös mitä vaan, aina saat vastauksen. :)

Vapaa-aikanani viihdyn perheeni ja muiden läheisten kanssa. Unelmanani on, että seurakunta saisi kasvaa yhteisöksi jossa se palvelee paitsi Jumalaa niin myös toinen toistansa.

toimistonhoitaja
Yrjö-Koskisentie 6

Kirkkoherranvirasto avoinna puhelimitse ja sähköpostitse ma ja to klo 9-13.

Yrjö-Koskisentie 6

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.