Naistenkahvila

on hengähdyspaikka arjen keskellä kaiken ikäisille naisille. Nauti kuppi kahvia kauniissa Isopappilassa toisten naisten seurassa ja  saat uutta ajateltavaa mielenkiintoisen alustuksen merkeissä. Naisten kahvila kokoontuu Isopappilassa tai muussa mainitussa paikassa noin kerran kuussa. Illat alkavat kahvilla klo 18 ja 18.30 esiintyy puhujavieras. Illoissa kerätään vapaaehtoinen kolehti nimikkoläheteillemme.

Naiset istuvat aidan vieressä

Syksyllä 2018:

 

tiistai 11.9. klo 18 ”Sattumaa, tuuria vai johdatusta?"  Ulla Saunaluoma

Isopappilassa:

  • Ulla Saunaluoma on Kansan Raamattuseuran toiminnanjohtaja ja rovasti.Usein arjessa puhumme asioiden tapahtuessa sattumasta tai tuurista – mistä on kysymys, kun puhutaan Jumalan johdatuksesta.

 

 

tiistai 9.10. klo 18 "Elämän tienristeykset", Päivi Ranta

Isopappilassa

  •  Päivi Ranta on nuorisotyönohjaaja Tampereelta. Hän on perehtymässä Mariannen Janssonin ja Riitta Lemmetyisen Suomeen tuomaan elämykselliseen raamatunopetukseen ja saamme Päivin mukana pohtia elämän risteyksiä ja tien kulkijoita

 

 

tiistai 13.11. klo 18 "Ihmispelosta vapauteen", Kaisa Koivula

Isopappilassa

  •  Kaisa Koivula on psykoterapeutti Vantaalta. Kaisan kanssa saamme pohtia mitä on ihmispelko, miten se vaikuttaa ja sitoo meitä ja mitä sille voisi tehdä.

 

 

Teetä ruusukupissa

Naisille

Tähän on listattu Hämeenkyrön seurakunnan tulevia tapahtumia, jotka on suunnattu erityisesti naisille, esimerkiksi Naistenkahvilat, Hanna-piirit, Naisten saunailllat tai muut tilaisuudet. Yhdessä on mukavampaa, joten nappaa mukaan vaikka sisko, ystävä tai naapuri ja tule mukaan!

diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Hollitie 2
39100 Hämeenkyrö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Vaaleanpunaiset tulppaanit