Naistenkahvila

Naistenkahvilat pidetään Isopappilassa. Ilta alkaa pienellä tarjoilulla. Sen jälkeen kuuntelemme puhujavierastamme. Illan aikana laulamme ja keräämme vapaaehtoisen kahvirahan seurakunnan lähetystyöntekijöille.

naiset pitävät kädestä kiinni

Syksyllä 2022:

Lokakuun Naistenkahvila on 13.10. klo 18 Isopappilassa. Vieraana laulaja-kirjailija Hanna Ekola, joka saatetaan muistaan 1990-luvun hitistään Villihevosia, Sittemmin hän on laulanut hengellistä musiikkia. Hanna on myös kirjoittanut paljon surusta ja ohajnnut mm. Leskenlehdet- vertaisviikonloppuja Karkun evankelisella opistolla leskeksi jääneillä. Hän itse jäi nuorena leskeksi. Tämän Naistenkahvilan teema on "Lyösin lohdun". Mieti, kenet ystäväsi voisit kutsua mukaasi Isopappilaan kuulemaan Hanna, lauluja, tarinaa  ja runojaan? Hannaa säestää illassa Sylvia Pinola.

 

Marraskuun Niastenkahvila onkin Naisten brunssii eli lounasaamiainen Särkijärven leirikeskuksessa lauantaina 19.11. klo 10. Tähän tilaisuuteen on ilmoittautuminen 12.11. mennessä Pirjo Järviselle puh. 0447248362 tai pirjo.jarvinen@evl.fi

 

Syyskuun Naistenkahvilasta ilmoitetaan myöhemmin.

 

Teetä ruusukupissa

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Vaaleanpunaiset tulppaanit