Naistenkahvila

Naistenkahvilat pidetään Isopappilassa, Yrjö-Koskisentie 6. Ilta alkaa pienellä tarjoilulla. Sen jälkeen kuuntelemme puhujavierastamme. Illan aikana laulamme ja keräämme vapaaehtoisen kahvirahan seurakunnan lähetystyöntekijöille.

naiset pitävät kädestä kiinni

Keväällä 2023:

 

Aloitamme helmikuussa. Torstaina 23.2. vieraanamme on Kestilän Tuija, tuore eläkeläinen Tampereelta, joka itsekin on käynyt illoissamme. Hän on tehnyt elämäntyönsä uskonnon ja terveystiedon opettajana. Hän jakaa ajatuksia siitä, mitä elämäntilanteen tuoma muutos on herättänyt. Yhteislauluja säestää Pinolan Sylvia ja kahvit meille keittelevät Nurkkalan Asta ja Kahilan Ulla. Vapaaehtoinen kahvimaksu suunnataan oman seurakuntamme lähetystyölle. 

Maaliskuussa torstaina 23.3. kahvilaan saapuu Marianna Pere Kokemäeltä. Hän on yrittäjä ja äiti, jolla on monenmoista vaihetta takanaan. Hän juttelee siitä, miten pyytää ja vastaanottaa apua silloin, kun yksinpärjääminen ei ole vaihtoehto. Pyytämättä apua harvemmin saa. Miten rohkenisi pyytää?

Huhtikuussa saamme sukeltaa myös hyvin mielenkiintoiseen aiheeseen eli toivoon saattohoidossa. Naistenkahvilan vieras tulee Tampereelta. Hän on Hanna Hävölä, Pirkanmaan hoitokodin tuore johtaja. Ilta on tiistaina 25.4.

Toukokuussa meitä kutsuvat löylyt ja laulut Särkijärven leirikeskuksessa. Sauna on lämmin tiistaina 30.5. klo 17. Kahvit ja ohjelmaosuus alkaa noin klo 18.

Teetä ruusukupissa

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Vaaleanpunaiset tulppaanit