Naistenkahvila

on hengähdyspaikka arjen keskellä kaiken ikäisille naisille. Nauti kuppi kahvia toisten naisten seurassa ja  saat uutta ajateltavaa mielenkiintoisen alustuksen merkeissä. Naisten kahvila kokoontuu noin kerran kuussa. Illat alkavat kahvilla klo 18 ja sen jälkeen esiintyy puhujavieras(poikkeuksena saunailta, joka alkaa jo klo 17.00). Illoissa kerätään vapaaehtoinen kolehti nimikkoläheteillemme. Kyytiä tarvitseville puuhataan tarvittaessa kimppakyytejä.

Naiset istuvat aidan vieressä

Naistenkahvilat kevät 2020:

NAISTEN KAHVILA torstai 20.2. klo 18

”Tahdon laulaa Sinulle”,

muusikko Henna Nieminen, Isopappila, Yrjö-Koskisentie 6

NAISTEN KAHVILA torstai 26.3. klo 18

”Onko keskeneräisyyteni Jumalan suurta viisautta?” pastori Elina Kaunisto, Isopappila

NAISTEN JA MIESTEN YHTEINEN KAHVILA-ILTA torstai 23.4. klo 18, ”Taivaallista hoitoa haavoihin”, lääkäripariskunta Minna ja Veli-Pekka Joki-Erkkilä,  Särkijärven leirikeskus, Leirikeskustie 80

NAISTEN SAUNAILTA tiistai 12.5. Särkijärvellä, klo 17 sauna ja klo 18 ohjelma

Tervetuloa! Hämeenkyrön seurakunta

OLET TERVETULLUT!

Teetä ruusukupissa

Naisille

Tähän on listattu Hämeenkyrön seurakunnan tulevia tapahtumia, jotka on suunnattu erityisesti naisille, esimerkiksi Naistenkahvilat, Toivoa naisille-illat, Naisten saunailllat tai muut tilaisuudet. Yhdessä on mukavampaa, joten nappaa mukaan vaikka sisko, ystävä tai naapuri ja tule mukaan!

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Vaaleanpunaiset tulppaanit