Naistenkahvila

Naistenkahvilat pidetään Isopappilassa. Ilta alkaa pienellä tarjoilulla. Sen jälkeen kuuntelemme puhujavierastamme. Illan aikana laulamme ja keräämme vapaaehtoisen kahvirahan seurakunnan lähetystyöntekijöille.

naiset pitävät kädestä kiinni

Syksyllä 2022:

Lokakuun Naistenkahvila on 13.10. klo 18 Isopappilassa. Vieraana laulaja-kirjailija Hanna Ekola, joka saatetaan muistaa 1990-luvun hitistään Villihevosia, Sittemmin hän on laulanut hengellistä musiikkia. Hanna on myös kirjoittanut paljon surusta ja ohjannut mm. Leskenlehdet- vertaisviikonloppuja Karkun evankelisella opistolla leskille. Hän itse jäi nuorena leskeksi. Tämän Naistenkahvilan teema on "Löysin lohdun". Mieti, kenet ystäväsi voisit kutsua mukaasi Isopappilaan kuulemaan Hanna, lauluja, tarinaa  ja runojaan? Hannaa säestää illassa Sylvia Pinola.

Marraskuun Naistenkahvila onkin Naisten brunssi eli lounasaamiainen Särkijärven leirikeskuksessa lauantaina 19.11. klo 10.  Luvassa on rentouttava hartiajumppa, uusia ajatuksia ja maukas ruoka. Vapaaehtoinen maksu lähetystyön hyväksi. Tähän tilaisuuteen on ilmoittautuminen 12.11. mennessä Pirjo Järviselle puh. 0447248362 tai pirjo.jarvinen@evl.fi

Syyskuussa 2022 ei ole varsinaista Naistenkahvilaa. Osallistumme Missio 2022:n tilaisuuksiin Hämeenkyrössä. Olethan huomannut, että Nina Åström konsertoi Hämeenkyrön kirkossa sunnuntaina 25.9. klo 18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tule mukaan!

Teetä ruusukupissa

diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Yrjö-Koskisentie 6

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Vaaleanpunaiset tulppaanit