Naistenkahvila

on hengähdyspaikka arjen keskellä kaiken ikäisille naisille. Nauti kuppi kahvia toisten naisten seurassa ja  saat uutta ajateltavaa mielenkiintoisen alustuksen merkeissä. Naisten kahvila kokoontuu Särkijärven leirikeskuksessa syksyllä 2019 (koska Isopappila on virastokäytössä) noin kerran kuussa. Illat alkavat kahvilla klo 18 ja sen jälkeen esiintyy puhujavieras. Illoissa kerätään vapaaehtoinen kolehti nimikkoläheteillemme. Kyytiä tarvitseville puuhataan tarvittaessa kimppakyytejä.

Naiset istuvat aidan vieressä

 

 

 

Naistenkahvilat

 

Syksy 2019

Torstaina 12.9. Särkijärvellä klo 18:

Kaija ja Lari Junkkari: "Muutakin kuin numeroita -ajatuksia ikääntymisen taidosta"

Tähän iltaan ovat miehetkin tervetulleita! Nainen, ota puoliso mukaan, jos sinulla on, tai mies, rohkene tulla ihan yksinkin. Tai tulkaa kaverin kera tai porukalla! Junkkarit ovat kirjailijoita, kouluttajia, teologeja, joilla on terapeuttinen ja iloinen ote elämään. He ovat julkaisseet illan otsikon mukaisen kirjan. Vaikka et vielä olisi ihan ikääntymisen kynnyksellä, olet sinäkin lämpimästi tervetullut iltaan, sillä eri ikäisten ajatukset avartavat elämäämme.

 

Tiistaina 8.10. Särkijärvellä klo 18:

Merja Lehtinen: "Menetyksistä toivoon"

Tässä Naistenkahvilassa on vieraana diakoni, Kansan Raamattuseuran kouluttaja,  Merja Lehtinen, joka avaa meille toivoa menetysten jälkeen, sitä miten suru avaa tietä uuteen. Menetykset voivat toimia tienviittoina uuteen tai pysähdyspaikkoina armoon. Vaikka omassa elämässä ei olisi juuri nyt menetyksiä tai surua, on hyvä tietää, miten tukea toisia. Moni meistä on jo kulkenut surun polkuja, toiset jo toivoon asti. Tule yksin tai yhdessä. Kenet kutsuisit mukaan?

 

Tiistaina 5.11. Särkijärvellä klo 18:

Tuula Missilä: Hyvässä hoidossa

Tässä Naistenkahvilassa on vieraana emäntä Tuula Missilä Hahmajärven kylästä. Hän jakaa meille sanoja sydämeltään, siitä, miten Vapahtajamme Jeesus on häntä elämän mittaan hoitanut ja miten Hän on vastannut matkan varrella rukouksiin. Ehkä minä ja sinäkin voimme pysähtyä miettimään, mitä Taivaan Isän hyvyyttä on oman elämämme vaiheisiin sisältynyt.

 

 

OLET TERVETULLUT!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teetä ruusukupissa

Naisille

Tähän on listattu Hämeenkyrön seurakunnan tulevia tapahtumia, jotka on suunnattu erityisesti naisille, esimerkiksi Naistenkahvilat, Toivoa naisille-illat, Naisten saunailllat tai muut tilaisuudet. Yhdessä on mukavampaa, joten nappaa mukaan vaikka sisko, ystävä tai naapuri ja tule mukaan!

diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Hollitie 2
39100 Hämeenkyrö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Vaaleanpunaiset tulppaanit