Naistenkahvila

Naistenkahvilat pidetään Isopappilassa. Ilta alkaa pienellä tarjoilulla. Sen jälkeen kuuntelemme puhujavierastamme. Illan aikana laulamme ja keräämme vapaaehtoisen kahvirahan seurakunnan lähetystyöntekijöille.

 

Kaksi naista istuu lähekkäin, toisilleen hymyillen vanhan aidan edessä.

Syksyllä 2021 taas aloitamme.

Syksyn ensimmäinen ilta on yleisön toiveesta keskustelevampi Naistenilta. Illassa on lyhyt alustus, jonka jälkeen siirrymme juttelemaan pienempiin

ryhmiin. Tämä ilta on Särkijärven leirikeskuksessa torstaina 16.9. klo 18. Illan aiheena on "Toivo ja tulevaisuus" ja siitä alustaa diakoni Pirjo Järvinen.

Toinen ilta on perinteinen Naistenkahvila Isopappilassa puhujavieraineen  torstaina 14.10. klo 18. Illan aihe on "Hyväksyvä katse" ja siitä meille kertoo pastori Varpu Miettunen-Hukari. 

Kolmannen kerran kokoonnumme taas Särkijärven leirikeskukseen lauantaina 13.11. klo 10. Tankkaamme hyvää oloa rennoissa vaatteissa! Ensin lempeää kehonhuoltoa meille ohjaa Tarja Vasarainen, jonka jälkeen nautimme maittavan emäntien valmistaman BRUNSSIN.

ILMOITTAUDU BRUNSSIIN 3.11. 2021 mennessä: pirjo.jarvinen@evl.fi tai p.044248362.

 

 

​​​​​

 

 

Teetä ruusukupissa

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

Vaaleanpunaiset tulppaanit