Ajankohtaista pienten lasten perheille

 

Tälle sivulle kootaan päiväkerhojen ja perhekerhojen tiedotteita sekä muita ajankohtaisia asioita alle kouluikäisten lasten perheille.

Kerhoalttarilla huovutetut hahmot; Jeesus ja kaksi muuta henkilöä. Jeesuksella on sylissään sydän.

Kaikille lapsiperheille 

 

Torikadun Olohuoneessa kokoontuu avoin perhekerho tiistaisin ja torstaisin klo 9-11. Lue lisää tästä linkistä.

Seurakunnan lapsiparkki on aloittanut toimintansa. Ilmainen lapsiparkki on tarkoitettu vähintään kolmevuotiaille, korkeintaan ekaluokkalaisille lapsille. Lue lisää tästä linkistä.
 

22.3.2019 Ilmoittautuminen päiväkerhoihin alkaa! Lisätietoa ja ilmoittautuminen tässä linkissä.

 

to 18.4. Perheiden pääsiäispuuhaa Hämeenkyrön kirkossa. Tutustumme pääsiäisen tapahtumiin muovailuvahahahmojen avulla, syömme omia (muistakaa ottaa kotoa mukaan) eväitä, leikimme ja laulamme. Tervetuloa! Tällä viikolla ei siis normaaleja perhekerhoja.

 

28.4. klo 15 Vauvakirkko Torikadun Olohuoneessa. Erityisesti vauvoille ja taaperoille perheineen suunnattu lyhyt kirkkohetki, jonka yhteydessä jaetaan vuoden aikana kirkon kastetauluun ripustetut kastetähdet. Lopuksi mehu/kahvihetki. Kaikki perheet ovat tervetulleita, vaikka lastanne ei olisikaan kastettu edellisen vuoden aikana.

 

Tulossa perheleiri 9.-11.8.2019

Perheleirin ilmoittautuminen on ti 23.4.2018 - su 19.5.2018. Lisätietoa tästä linkistä.

 

Tulossa Kesäkerho! Kesäkerhoa pidetään kesäkuussa kolme viikkoa ennen juhannusta, 1 krt/vko. Lue lisää tästä linkistä. Ilmoittautuminen ke 24.4.-pe 3.5.2019.

Päiväkerhoissa tapahtuu maalis-huhtikuussa 2019

 

Hartaushetkissä kuulemme Jeesuksen vertauksia taivasten valtakunnasta ja mietimme yhdessä, mitä kaikkea rauha voi tarkoittaa. Pääsiäiskertomuksessa Jeesus asettaa ehtoollisen, rukoilee Getsemanen puutarhassa ja hänet vangitaan. Pitkäperjantain surusta – Jeesus kuolee ristillä – pääsemme hautaamisen jälkeen pääsiäisaamun iloon, kun Jumala herättää Jeesuksen kuolleista. Pohdimme lähetyskäskyä ja mitä se lähetystyön tekeminen tarkoittaa.

Vanhempainvartteja (luottamuksellisia keskustelutuokioita lapsenne asioista lapsenne parhaaksi lastenohjaajien kanssa) voitte edelleen varata oman kerhon ohjaajilta.

Huomioitavaa:           

Su 24.3. klo 10             on perheiden majatalomessu Hämeenkyrön kirkossa. Messun jälkeen on Isopappilassa lounas, jonne on ilmoittauduttava 17.3. mennessä. Tervetuloa!

Ke 3.4.                      ei ole Torikatu 4v –kerhoa, koska työntekijät jakavat leipää ja mainoksia pääsiäisajan tapahtumista.

Viikolla 16                 ei ole normaaleja kerhoja vaan kerhot pidetään Hämeenkyrön kirkossa: tutustutaan kirkkoon, tutkitaan pääsiäisen tapahtumia hienojen muovailuhahmojen kautta, syödään eväät, väritellään ja leikitään. Myös vanhemmat ovat halutessaan tervetulleita!               

 ti 16.4. klo 9-11 Jumesniemi ja Torikatu 3v                                

ti 16.4. klo 13-15 Torikatu 5-6v                                                

ke 17.4. klo 13-15 Torikatu 4v                                                

to 18.4. klo 9-11 Avoimet perhekerhot

Pe 19.4. - ma 22.4.      vietämme pääsiäislomaa.

 

Su 28.4. klo 15  on Torikadun Olohuoneessa vauvakirkko. Sinne ovat tervetulleita kaikki perheet isompienkin lasten kanssa!