Ajankohtaista pienten lasten perheille

 

Tälle sivulle kootaan päiväkerhojen ja perhekerhojen tiedotteita sekä muita ajankohtaisia asioita alle kouluikäisten lasten perheille.

Kerhoalttarilla huovutetut hahmot; Jeesus ja kaksi muuta henkilöä. Jeesuksella on sylissään sydän.

Kaikille lapsiperheille 

 

Torikadun Olohuoneessa kokoontuu avoin perhekerho tiistaisin ja torstaisin klo 9-11. Lue lisää tästä linkistä.

Uusi työntekijä! Vuoden alussa on työt Hämeenkyrön seurakunnan varhaiskasvatuksessa uutena aloittanut lastenohjaaja Unna Waris. Hänet tapaat perhekerhoissa tiistaisin. Perhekerhon muina työntekijöinä jatkavat Minttumaria Ukkonen ja Anne Ahola viikon molemmissa kerhoissa, sekä Merja Eloranta torstaisin.

Seurakunnan lapsiperkki aloittaa toimintansa. Ilmainen lapsiparkki on tarkoitettu vähintään kolmevuotiaille, korkeintaan ekaluokkalaisille lapsille. Lue lisää tästä linkistä.

Valokuvaus perhekerhoissa tiistaina 5.2.2019 ja torstaina 7.2.2019 klo 9.00. Otamme kaikista perhekerholaisista ryhmäkuvan, jonka voi halutessaan tilata itselleen. Toivomme, että mahdollisimman moni perhekerhossa käyvä tulisi mukaan kuvaan. Se ei velvoita kuvan tilaamiseen. Lisäksi lapsista voi otattaa kuvia yksittäin tai esim. sisarusten kanssa. Kuvattavaksi voi tulla myös sellainen sisarus, joak ei tavallisesti ole mukana kerhossa. Valokuvauksesta vastaa hämeenkyröläinen Foto Melba. Valokuvauspäivinä kerho on normaaliin aikaan klo 9-11. Kuvauksen lisäksi ohjelmassa on vapaata leikkiä ja yhteinen hartaus. Valokuvauspäivinä ei ole aamupalaa tarjolla.

Viikolla 9 (25.2.-3.3.) ei perhoja, on talvilomaviikko.

5.3. Nalleneuvola avoimessa perhekerhossa. Nalle-neuvolaan saa tuoda oman nallensa, nukkensa tai muun pehmolelunsa. Neuvolassa tutkitaan ja hoidetaan tarpeen mukaan ja jokainen pieni asiakas saa oman neuvolakortin. Tervetuloa uudetkin mukaan perhekerhoon! 

ti 16.4. ja to 18.4. Perhekerhojen sijaan muuta pääsiäisohjelmaa. Ilmoittelemme tarkemmin lähempänä ajankohtaa. Tällä viikolla ei siis normaaleja perhekerhoja.

28.4. klo 15 Vauvakirkko Torikadun Olohuoneessa. Erityisesti vauvoille ja taaperoille perheineen suunnattu lyhyt kirkkohetki, jonka yhteydessä jaetaan vuoden aikana kirkon kastetauluun ripustetut kastetähdet. Lopuksi mehu/kahvihetki. Kaikki perheet ovat tervetulleita, vaikka lastanne ei olisikaan kastettu edellisen vuoden aikana. Mukana Mari-pappi ja lastenohjaajia.

Päiväkerhoissa tapahtuu alkuvuodesta 2019

 

Vuoden alussa kuulemme kerhon hartaushetkissä joulun tähdestä, joka syttyy taivaalle ja johdattaa Itämaan viisaat tietäjät Jeesus-lapsen luo. Puhumme Jeesuksen lapsuudesta. Aikuisena Jeesus kutsuu opetuslapsia, myös meitä, seuraamaan itseään. Pohdimme ystävyyttä ja siitä, kuinka ystävä (laupias samarialainen) auttaa tuntematontakin.

Uusi vakituinen lastenohjaaja, Unna Waris (p. 044 724 8372 ja unna.waris(at)evl.fi), aloitti työt vuoden 2019 alusta. Inka jatkaa 16 viikkotyötunnilla päiväkerhoryhmissä Jumesniemi, Torikatu 4v ma ja Torikatu 3v. Jaana sijaistaa tarvittaessa.

 

Valokuvaus

Viikolla 6 kuvaa Antti Ali-Kovero FotoMelbasta kerholaisemme seuraavan aikataulun mukaan:

Ma 4.2.                         klo 9 Jumesniemi (+ Pomppis)                  klo 13 Torikatu 4v

Ti 5.2.                           klo 9 Torikadun avoin perhekerho           klo 13 Torikatu 5-6v

To 7.2.                         klo 9 Torikadun avoin perhekerho

Pe 8.2.                          klo 9 Torikatu 3v

Kuvattavaksi voi tuoda myös kerholaisen sisarukset! Tulkaa siinä tapauksessa paikalle jo varttia aikaisemmin. Lapset voi tuoda yksityiskuviin muihinkin ryhmiin, jos ei pääse omaan.

 

Viikolla 7                   varhaiskasvatuksen pappi Mari Metsävainio vierailee kerhoissa.

25.2.-3.3. (vko 9)          ei ole kerhoja vaan vietämme hiihtolomaa myös päiväkerhoista. Muistakaa ulkoilla ja nauttia talvesta!