Ajankohtaista pienten lasten perheille

Tälle sivulle kootaan päiväkerhojen ja perhekerhojen tiedotteita sekä muita ajankohtaisia asioita alle kouluikäisten lasten perheille.

Kerhoalttarilla huovutetut hahmot; Jeesus ja kaksi muuta henkilöä. Jeesuksella on sylissään sydän.

Päiväkerhoissa tapahtuu elo-, syys- ja lokakuussa 2018

Koko kerhokauden teemana ovat rauha sekä symbolit. Seuraamme myös vuodenaikojen vaihtelua. Syksyn aikana seuraamme Mooseksen elämää ja huomaamme, että Jumalalla on hyvät suunnitelmat meitä varten, hän voi auttaa ja pelastaa ja Jumala myös tietää tarpeemme. Tutustumme syksyn satoon, enkeleihin (Mikkelinpäivä) ja jokapäiväiseen veteen. Leikimme paljon sisällä sekä mahdollisuuksien mukaan myös ulkona unohtamatta käden taitoja.

Minttu Snellman on siirtynyt muualle töihin. Arja Tuomala ei myöskään palaa enää kerhoihin. Tällä hetkellä Inka Mäkelä ja Jaana Raerinne jatkavat sijaisina.

Pe 12.10. ei ole Torikatu 3v kerhoa, vaan se on jo ke 10.10. klo 9-11.

Vko 42 (15.-21.10.) ei ole päiväkerhoja, vaan vietämme syyslomaa.

Tervetuloa Perheiden majatalomessuun Hämeenkyrön kirkkoon su 4.11.2018 klo 10 ja lounaalle (johon ilmoittauduttava 28.10. mennessä) Isopappilaan!

Muista äänestää seurakuntavaaleissa su 18.11. klo 11-20 tai ennakkoon 6.-10.11.2018.

Syksyn viimeinen perhekerho pidetään Särkijärven leirikeskuksessa ti 4.12. klo 9.30-11.30. Tarjolla riisipuuroa + kahvit ja mehut sekä jouluista ohjelmaa. Tervetuloa!

To 13.12.2018 klo 18 olette lämpimästi tervetulleita Hämeenkyrön kirkkoon päivä- ja perhekerholaisten yhteiseen joulukirkkoon.

Lasten oma taidenäyttely järjestetään em.joulukirkon yhteydessä to 13.12.2018 Hämeenkyrön kirkossa klo 17.30-18.00 sekä kirkkohetken päätyttyä. Esillä Hämeenkyrön päiväkerholaisten ja perhekerholaisten taidetta ja omia ajatuksia talvi- sekä jouluteemasta.

Tervetuloa myös: la 8.12. klo 15 Lasten ja perheiden kauneimmat joululaulut Torikadun Olohuoneella,

ke 19.12. klo työntekijöiden joulukonsertti H-kyrön kirkossa,

ma 24.12. klo 13 perheiden aattohartaus H-kyrön kirkossa

Vuoden 2019 toimintamme alkaa viikolla 2 (7.-13.1.2019).

Hämeenkyrön srk:n lastenohjaajat ja Mari-pappi

Kaikille lapsiperheille

Torikadun Olohuoneessa kokoontuu avoin päiväkerho tiistaisin ja torstaisin klo 9-11. Lue lisää tästä linkistä.

Syyslomalla 15.-21.10. lomailemme  perhekerhoista.

Ti 23.10 ja to 25.10. Mari-pappi vierailee perhekerhoissa.

Ennen joulua käymme läpi Marian ja Joosefin elämää Nasaretissa ja matkan Betlehemiin; jossa Jumalan poika Jeesus syntyy tallin seimeen. Enkelit kertovat ilosanoman paimenille, jotka lähtevät talliin kumartamaan Jeesus-lasta.

Annen tilalla Jumesniemen kerhossa on loppuvuoden sijaisena  Eeva Tuulkari.

Su 4.11.  klo 10 on Perheiden majatalomessu Hämeenkyrön kirkossa ja sen jälkeen lounas Isopappilassa. Lounaalle täytyy ilmoittautua srk:n nettisivuilla 28.10. mennessä. Tervetuloa!

6.-10.11. on kirkollisvaalien ennakkoäänestys eri puolilla Hämeenkyröä.

Su 18.11. klo 11 – 20 voit antaa seurakuntavaalien äänesi Hämeenkyrön kirkossa vaikka heti jumalanpalveluksen jälkeen.

3.-7.12. ovat syyskauden viimeiset kerhot omissa kerhopaikoissaan

To 6.12. eli Itsenäisyyspäivänä emme kuitenkaan pidä kerhoja.

To 13.12.  klo 18 kutsumme teidät kaikkien päivä- ja perhekerholaisten yhteiseen joulukirkkoon Hämeenkyrön kirkkoon.  kirkossa myös kerholaisten taidenäyttely.

La 8.12. klo 15 Lasten ja perheiden kauneimmat joululaulut Torikadun Olohuoneella

Ke 19.12. klo 19 työntekijöiden joulukonsertti Hämeenkyrön kirkossa

Ma 24.12. klo 13 perheiden jouluhartaus H-kyrön kirkossa

Päivä- ja perhekerhot palaavat joulutauolta viikolla 2 (7.-13.1.2019).

Jouluunne siunausta toivottaen Hämeenkyrön srk:n lastenohjaajat ja Mari-pappi