Ajankohtaista pienten lasten perheille

Tälle sivulle kootaan päiväkerhojen ja perhekerhojen tiedotteita sekä muita ajankohtaisia asioita alle kouluikäisten lasten perheille.

Kerhoalttarilla huovutetut hahmot; Jeesus ja kaksi muuta henkilöä. Jeesuksella on sylissään sydän.

Päiväkerhoissa tapahtuu loppuvuodesta 2018

3.-7.12. ovat syyskauden viimeiset kerhot omissa kerhopaikoissaan, paitsi Itsenäisyyspäivänä to 6.12. ei ole kerhoa.

To 13.12.2018 klo 18 olette lämpimästi tervetulleita Hämeenkyrön kirkkoon päivä- ja perhekerholaisten yhteiseen joulukirkkoon.

Lasten oma taidenäyttely järjestetään em. joulukirkon yhteydessä to 13.12.2018 Hämeenkyrön kirkossa. Avajaiset klo 17.30-18.00 ja näyttely avoinna myös kirkkohetken päätyttyä. Esillä Hämeenkyrön päiväkerholaisten ja perhekerholaisten taidetta ja omia ajatuksia talvi- sekä jouluteemasta.

Tervetuloa myös: la 8.12. klo 15 Lasten ja perheiden kauneimmat joululaulut Torikadun Olohuoneella,

ke 19.12. klo 19 työntekijöiden joulukonsertti H-kyrön kirkossa,

ma 24.12. klo 13 perheiden aattohartaus H-kyrön kirkossa

Vuoden 2019 toimintamme alkaa viikolla 2 (7.-13.1.2019).

Kaikille lapsiperheille

Torikadun Olohuoneessa kokoontuu avoin perhekerho tiistaisin ja torstaisin klo 9-11. Lue lisää tästä linkistä.

Ennen joulua käymme läpi Marian ja Joosefin elämää Nasaretissa ja matkan Betlehemiin; jossa Jumalan poika Jeesus syntyy tallin seimeen. Enkelit kertovat ilosanoman paimenille, jotka lähtevät talliin kumartamaan Jeesus-lasta.

Syyskauden viimeinen perhekerho pidetään ti 4.12. klo 9.30-11.30 Särkijärven leirikeskuksessa. Tarjolla on riisipuuroa sekä kahvit ja mehut jouluisen ohjelman kera. Tervetuloa!

To 13.12.  klo 18 kutsumme teidät kaikkien päivä- ja perhekerholaisten yhteiseen joulukirkkoon Hämeenkyrön kirkkoon.  kirkossa myös päivä- ja perhekerholaisten taidenäyttely: avajaiset klo 17.30 jatkuen kirkkohetken jälkeen klo 19.15 asti.

La 8.12. klo 15 Lasten ja perheiden kauneimmat joululaulut Torikadun Olohuoneella

Ke 19.12. klo 19 työntekijöiden joulukonsertti Hämeenkyrön kirkossa

Ma 24.12. klo 13 perheiden jouluhartaus H-kyrön kirkossa

Perhekerhot palaavat joulutauolta viikolla 2 (ti 8.1.2019).

Jouluunne siunausta toivottaen Hämeenkyrön srk:n lastenohjaajat ja Mari-pappi