Miestenillat

Miestenilta on kaikenikäisille miehille avoin ilta. Siellä hiljennytään, rupatellaan, kuullaan illlan vieraan alustus ja juodaan iltateet tai -kahvit. Ohjelmaosuus alkaa noin klo 18. Kahvit ovat kuumana jo klo 17.30.

Illat ovat kerran kuussa, kuun viimeisenä keskiviikkona. Paikkana Särkijärven leirikeskus, Leirikeskuksentie 80, 39200 Kyröskoski.

Syksyn ensimmäinen miestenilta on keskiviikkona 25.8. Mukana myös kirkkoherra Jorma Pitkänen.

29.9. mukana rovasti Sakari Virtanen

27.10. Reijo Telaranta. Saunat lämpiävät klo 17.00

24.11. osallistumme Erkki Jokisen Katse eteenpäin - toivon iltaan kirkossa klo 18

Tervetuloa!

Tiedustelut: Jouko Vanhatalo, puh: 0400 269 075 tai diakoniatyöntekijä Pirjo Järvinen

Tule sinäkin rohkeasti mukaan!

Kuvassa on mies ja reppu sekä miestenillan tiedot, jotka löytyvät kuvan yläpuolelta.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Yrjö-Koskisentie 6

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.