Tule mukaan tekemään löytöjä!

Raamattu on kirja, josta aina tekee yhä uusia ja uusia löytöjä. Se on ihmeellistä. Joskus aarteiden löytämistä helpottaa se, että joku muu on ensin perehtynyt asiaan ja jakaa sitten tietojaan muillekin.

Raamis on kaikenikäisten paikka tutkia ja pohtia.

KESÄRAAMIS kokoontuu maanantaisin Torikadun Olohuoneessa klo 18. Tutkimme Apostolien tekoja ja vetovastuussa ovat aktiiviseurakuntalaiset.

Tiedustele lisää Luumin Päiviltä p. 050 3622112.

Syksyn 2021 paikka ja aika varmistuvat myöhemmin. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Mikkeli Kivimäkeen tai tule rohkeasti joukkoon katsastamaan, onko se sinun paikkasi. 

Raamattuluennot:

Syksyllä 2021

"KATSE ETEENPÄIN"

Viisi iltaa toivosta, pastori kirjailija Erkki Jokinen kirkossa klo 18. Päivämäärät ovat 10.11.-15.12., paitsi ei 1.12., jolloin kirkossa on työntekijöiden joulukonsertti.

 10.11. Toivon tulevaisuus – minkä varassa elämme?

 

17.11. Toivon vapaus – ilon askelia kahlitussa maailmassa

 

                          24.11. Toivon totuus – rehellisenä elämän edessä

 

8.12. Toivon aikuisuus – omaksi itseksi kasvaminen

 

15. 12 Toivon syntymä – optimismista ja pessimismistä luottamukseen

 

Eero Junkkaala luennoi Hämeenkyrössä 20-21.3.2021. Luennot ovat katsottavissa edelleen seurakunnan Youtube-kanavalla.

Pienpiireistä (rukouspiiri, Israel-piiri ja kodeissa kokoontuvat raamattupiirit, mm. miesten piiri ja naisten piiri) voi kysellä Pirjo Järviseltä.

 

Avoin Raamattu ja sen päällä pieni kukkakimppu, kynä ja muistikirja.
Lapsi lepää ja lukee  raamattua.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
045 850 2370
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Tervehdys. Olen nuorisotyön ohjaaja Mikkeli Kivimäki. Kotoisin olen Seinäjoelta. Syntymävuoteni on 1970. Jalkapalloa harrastin aikuisikään asti, joka olikin lempiharrastukseni. Myöhemmin innostuin opettelemaan saksofonin soittoa. Ensimäiseltä ammatiltani olen pianonvirittäjä. 22-vuotiaana muutin Kouvolaan, jossa siirryin harmonikkatehtaan palvelukseen kahdeksi vuodeksi ja toimin harmonikan virittäjänä.

22-vuotiaana tulin uskoon ja Jeesuksesta tuli minun vapahtajani. 31-vuotiaana menin Diakiin Helsinkiin opiskelemaan nykyiseen ammattiini. Haaveeni ja rukoukseni on, että nuoret voisivat löytää Jeesuksen elämäänsä ja tulla Hänen opetuslapsikseen.

Asun perheeni kanssa Karhella (Viljakkalassa), perheeseen kuuluu vaimoni Johanna sekä neljä poikaa joiden syntymävuodet ovat -05, -08, -14 ja -16. Menoa ja meininkiä riittää yhden perheen tarpeiksi ihan riittämiin.

Liikun mielelläni luonossa. Vuonna 2020 innostuin harrastuksesta: Kalastuksesta, ostin virvelin (myös luvan). Ostin kyllä vaimoltani salaa toisenkin virvelin. Vielä ku olis rahaa veneeseen...

diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.