Tule mukaan tekemään löytöjä!

Raamattu on kirja, josta jopa monta kertaa kirjan läpi lukenut tekee yhä uusia ja uusia löytöjä. Se on ihmeellistä. Joskus aarteiden löytämistä helpottaa se, että joku muu on ensin perehtynyt asiaan ja jakaa sitten tietojaan muillekin.

Kesällä 2019 kokoontuu kaikille avoin KESÄRAAMIS joka keskiviikko klo 18 Torikadulla tutkimaan Johanneksen evankeliumia. Voit tulla joskus, kun sinulle sopii tai joka kerta. Illasta vastaavat vuorotellen seurakunatlaiset ja työntekijät. Viimeinen Kesäraamis on 14.8.2019.

Raamattu-illoissa

on vaihtuvat aiheet ja vaihtuvat alustajat. Mahdolisuus kysyä ja keskustella. Tule mukaan yhdeksi kerraksi tai vaikka joka kerta! Syksylle on suunnitelmissa Erkki Jokisen luotsaamat raamattuillat.

Raamattupiiri

on mahdollisuus syventyä Raamattuun pienemmällä porukalla, keskustellen. Raamattupiirissä ei yleensä kukaan opeta muita, vaan tarkoituksena on etsiä ja löytää yhdessä. Kun kaipaat itsellesi Raamattupiiriä, ota yhteyttä aikuistyöstä vastaavaan työntekijään Pirjo Järviseen. Mietitään yhdessä löytyisikö sinullekin sopiva porukka. Nuorten Raamattupiiristä vastaa Mikkeli Kivimäki.

Ankkuri-illat

- Sanaa ja suhteenhoitoa pariskunnille

Ankkuri-illoissa on tarjolla paitsi lujitusta parisuhteeseen, myös pieni Raamattupiirihetki.

Raamattu ja muistikirja