SATO -messuyhteisö

Kevään 2023 kokoontumiset Särkijärven leirikeskuksessa, Leirikeskuksentie 80.

  • Sato-ilta su 22.1. klo 17-19. Päivällinen ja messu.
  • Laskiais-sato su 19.2. klo 15-19 Laskiaissunnuntain mäenlaskua klo 15, päivällinen ja laskiaispullat klo 17, messu klo 18.
  • Sato-ilta su 19.3. klo 17-19. Päivällinen ja messu.
  • Sato-koulutus su 2.4. Yhteisön koulutuspäivä, aikataulu tarkentuu lähempänä.
  • Sato-ilta su 16.4. Päivällinen ja messu.
  • Sato-ilta su 14.5. Päivällinen ja messu.

Erityisruokavaliot pyydämme ilmoittamaan ajoissa emännälle 044-7248390.

SATO -messuyhteisö on uusi syksyllä 2021 perustettu Särkijärven leirikeskuksessa kokoontuva seurakuntayhteisö, jonka tavoitteena on luoda seurakuntalaisille koti, jossa voisi jokainen löytää oman paikkansa.

Onko sinulla mielessäsi sellaista taitoa, jonka käyttämiseen on vaikea löytää tilaisuutta tai oletko hyvä jossain, minkä olet pitänyt salaisuutena muilta? Oletko odottanut löytäväsi toisen ihmisen, joka kantaisi mukanaan ajatusta samoista puuttuvista palasista yhteisissä kokoontumisissa kuin sinä? Etsitkö ystävyyttä samassa tai tyystin eri elämäntilanteessa olevien kanssa? Tai kaipaatko vaihtoehtoisesti paikkaa, jossa sinun ei tarvitse tehdä mitään eikä olla kukaan, etsitkö lepohetkeä?

Jos kyllä, Sato yhteisö voi olla vastaus kaipaukseesi. Tahdomme luoda yhteisön, jossa seurakunnan täyttävät keskeneräiset, vajavaiset, väsyneet, kaikkensa antaneet ihmiset. Sellaisiahan me olemme. Heille tahdomme kertoa, että ei tarvitse jaksaa kuin armon luokse taivaltaa, sieltä voi löytää aarteen, jonka varassa jaksaa seuraavat askeleet. Haluamme olla koti myös kaikille, joilla on paljon aihetta kiitokseen ja iloon, heidän kanssa tahdomme iloita ja kiittää Häntä, joka kaiken antaa. Uskomme, että jokaisella ihmisellä on seurakunnassa jotain annettavaa, meidät on tarkoitettu jakamaan sitä, mitä olemme Isältä saaneet.

Haluamme tarjota kaikenikäisille seurakuntalaisille paikan, jossa kasvaa ja juurtua uskossa Jumalaan. Meille lapset ovat tärkeä osa seurakuntaa ja tahdomme panostaa heihin tarjoamalla kahdelle eri ikäryhmälle pyhäkoulut Sato-messujen aikana. On luonnollista, että kiireisten ruuhkavuosien paineissa koemme riittämättömyyttä ja kaipaamme tilaisuutta kohdata lapsemme. Sato antaa tilaisuuden yhteiselle tekemiselle sekä auttaa sinua myös opettamaan lapsillesi rakastavasta Jumalasta. Tulethan siis mukaan koko perheen voimin.

Satoa on suunnittelemassa ja toteuttamassa Satotiimi, joka koostuu vapaaehtoisista seurakuntalaisista. Sato kokoontuu näin aluksi kerran kuukaudessa Sato-iltaan Särkijärven leirikeskukseen. Ilta alkaa päivällisellä sekä jatkuu yhteisöllisellä yhdessä rakennetulla iltamessulla, jonka aikana on lapsille omat ryhmät. Ilmoitathan päivälliseen liittyvistä ruoka-aineallergioista hyvissä ajoin emännälle Sinikka Majamäki 044-7248390.

Olet lämpimästi tervetullut raivaamaan, kylvämään, kastelemaan sekä korjaamaan uutta SATOA.

Nuoria, aikuisia ja lapsia pihalla pallopelin merkeissä.
Teksti

Ota yhteyttä

perhetyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.