Leskien ryhmä

Oletko jäänyt leskeksi lähivuosina?
Seurakunnassa alkaa uusi ryhmä leskeksi jääneille. Ryhmä ei ole sururyhmä vaan leskeksi jäämisestä on ollut hyvä kulua jo jonkin aikaa.

Ryhmässä on tarkoitus käydä läpi muuttunutta elämäntilannetta, jakaa kokemuksia, löytää uusia tapoja jatkaa uutta elämänvaihetta eteenpäin sekä saada tukea ja rohkaisua. Ryhmässä on aikaa myös kahvittelulle ja yhteiselle rupattelulle.

Ryhmä alkaa kokoontua Torikadun Olohuoneessa tiistaisin klo 13.00 seuraavina päivinä:

 6.10.
 20.10.
 3.11.
 17.11.
 1.12.

 sekä yhden kerran Särkijärven leirikeskuksessa tammikuussa 2020 myöhemmin sovittavana päivänä.

Ryhmän vetäjinä toimivat diakonissat Johanna Graeffe ja Liisa Metsähonkala.
Ryhmään pitää ilmoittautua etukäteen. Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Johanna Graeffe p. 044 7248360

Sydämellisesti tervetuloa!

Hämeenkyrön seurakunta/Diakoniatyö

pieniä taimia kasvaa purkissa

Yrjö-Koskisentie 6

Hei!

Olen Johanna Graeffe ja toimin diakoniatyöntekijänä Hämeenkyrön seurakunnassa. Diakoniatyön lisäksi hoidan seurakunnassamme ystävyysseurakuntatyötä Vironssa sijaitsevan Mustveen seurakunnan kanssa.

Minuun voit ottaa yhteyttä jos kaipaat keskustelua, kotikäyntiä, tukea surussa tai jos joku muu huoli painaa mieltäsi tai tarvitset esim. apua taloudellisten asioiden selvittelyyn.

Seurakuntatyössä sydäntäni lähellä on ihmisten kaikenlaiset kohtaamiset, joko kahden kesken tai isommalla joukolla. Minut voit löytää vaikkapa Myötätuuli-päivästä, seurakuntaretkiltä ja leireiltä tai muusta diakonian toiminnasta.

Arvostan työssäni verkostoitumista ja yhteistyön tekemistä eri tahojen; kunnan, järjestöjen ja eri toimijoiden kanssa, sillä yhdessä saamme enemmän aikaan. Erityisesti iloitsen jokaisesta vapaaehtoisesta ja kaikenlaisesta vapaaehtoistyöstä mitä seurakunnassamme tehdään.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi teini-ikäistä nuorta sekä Lilli-koira. Vapaa-ajalla viihdyn perheen parissa, puutarhatöissä, metsälenkeillä ja mökillä.