Seurakuntamatkat

PYHÄTUNTURILLE 21.-28.9.2019

Matkan ajan tukikohtanamme on Kairosmajan tunturikeskus, josta tehdään päivittäin erimittaisia opastettuja patikkaretkiä tunturimaisemiin.

Kairosmajalla majoitumme 2-4 hengen huoneissa. Matkan hinta on

630-700€/hlö majoituksen tasosta riippuen. Hinta sisältää määränpäässä majoituksen täysihoidolla, eväät päivän retkille, bussimatkat Timo Tuomiston bussilla, lounaan ja kahvit meno ja paluupäivinä, bussiretki Pyhä-Luoston luontokeskus Naavaan sekä opastetut vaellukset tunturissa ja Kairosmajalla järjestetyt aamuhartaudet ja iltaohjelmat.

Matkanjohtajina toimivat Johanna Graeffe ja Henna-Riikka Kivistö. Kairosmajan puolesta ohjelmasta vastaa Erkki Jokinen.

Sitovat ilmoittautumiset Johanna Graeffe p.044 7248360 alkaen perjantaina 31.5.2019 klo 9. Ilmoittautuminen päättyy 14.6.2019.

KRISTIINANKAUPUNKIIN KE 12.6. 2019 KLO 8.00-18.40

Aamukahvit matkalla. Lapväärtin kirkko, joka on Suomen toiseksi suurin maalaiskirkko, siellä hartaus ja kirkon esittely. Lounas upeissa näkymissä meren äärellä ravintola Jungmannissa. Opastettu kiertoajelu puutalokeskustassa, Leppäsalmen kalastajakylässä ym:lla. Lebelin kauppiaantalon museo. Paluumatkalla kahvitauko Niinisalon sotilaskodissa.

Matkan kokonaishinta 35 euroa (sis. lounas, kahvit x 2, bussikuljetus, opastukset, kiertoajelu, pääsymaksu) Matkanjohtajina diakoniatyöntekijät Suvituuli Messi ja Johanna Graeffe.

Ilmoittautuminen alkaen 31.5. klo 9.00 Johanna Graeffe 044 7248360

Tunturilta avautuu maisema järvelle