Seurakuntamatkat

Seurakunnan diakoniatyö järjestää päivämatkoja lähialueille ja silloin tällöin matkaamme vähän pidemmällekin. Matkoista ilmoitetaan seurakunnan nettisivulla ja facebook-sivulla sekä paikallislehdessä.

Seurakuntamatka Pyhätunturin maisemiin 5.-11.10.2024

Majoittuminen tunturikeskus Kairosmajalla, joka sijaitsee Pyhä-Luoston suurtunturijonon ja kirkasvetisen Pyhäjärven kainalossa Pelkosenniemen kunnassa. Matkanjohtajina toimivat kirkkoherra Jorma Pitkänen ja diakoniatyöntekijä Johanna Graeffe.

Kairosmajalla meitä isännöi hämeenkyröläinen pastori Erkki Jokinen ja muusikko Jukka Salminen. Perillä teemme päivittäin patikkaretkiä kauniisiin tunturimaisemiin. Retkillä on mahdollisuus valita vaativampi tai kevyempi retki, oman mieltymyksen mukaan. Yhtenä päivänä teemme bussiretken Sodankylään. Ohjelmatarjontaan kuuluvat lisäksi yhteiset illanvietot, raamattuopetukset ja yhdessäolo. Kairosmaja on kuuluisa myös maittavista ruuistaan.

Matkan kokonaishinta määräytyy huoneen varustelutason mukaan: 580€ / 730€/790€ (sis. majoitus täysihoidolla 2 (-3) hengen huoneessa, bussikuljetus, viikon ohjelma, päivittäin retkieväät, meno- ja paluumatkojen ruokailut ja kahvit).

Ilmoittautuminen Johanna Graeffe p. 044 7248360 tai johanna.graeffe@evl.fi

Seurakuntamatka Loppi-Riihimäki-Hämeenlinna 18.6.2024

Matkaohjelma:

  • Lähtö klo 7.50 Kyröskosken matkahuolto ja 8.00 Hämeenkyrön S-marketin pysäkki
  • Marskin Maja Lopella: Aamukahvit Marskin Majan ravintolassa ja tutustuminen museoon oppaan johdolla
  • Riihimäen teatterihotellin ravintola: Hyvä lounas, jälkiruoka ja kahvi teatterin ravintolassa
  • Suomen lasimuseo: Tutustuminen Suomen lasinvalmistukseen eri aikakausina.
  • Havi Outlet-tehtaanmyymälä: Kynttilävalikoiman lisäksi myymälässä tarjolla lautasliinoja, sisustustuotteita, kertakäyttöastioita ym. tehtaanmyymälän hinnoin.
  • Parolan Sotilaskoti Hämeenlinnassa: Iltapäiväkahvit Sotilaskodissa
  • Paluu klo 18.00 Hämeenkyröön

Matkan kokonaishinta 50€ (sisältää: ruoka, kahvi x 3, pääsymaksut, opastukset, matkat). Matkanjohtajina: Pirjo Järvinen ja Johanna Graeffe

Ilmoittautuminen: Johanna Graeffe p.044 7248360 tai johanna.graeffe@evl.fi

Nainen patikoimassa tunturin laella.

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Hei!

Olen Johanna Graeffe ja toimin diakoniatyöntekijänä Hämeenkyrön seurakunnassa. Diakoniatyön lisäksi hoidan seurakunnassamme ystävyysseurakuntatyötä Vironssa sijaitsevan Mustveen seurakunnan kanssa.

Minuun voit ottaa yhteyttä jos kaipaat keskustelua, kotikäyntiä, tukea surussa tai jos joku muu huoli painaa mieltäsi tai tarvitset esim. apua taloudellisten asioiden selvittelyyn.

Seurakuntatyössä sydäntäni lähellä on ihmisten kaikenlaiset kohtaamiset, joko kahden kesken tai isommalla joukolla. Minut voit löytää vaikkapa Myötätuuli-päivästä, seurakuntaretkiltä ja leireiltä tai muusta diakonian toiminnasta.

Arvostan työssäni verkostoitumista ja yhteistyön tekemistä eri tahojen; kunnan, järjestöjen ja eri toimijoiden kanssa, sillä yhdessä saamme enemmän aikaan. Erityisesti iloitsen jokaisesta vapaaehtoisesta ja kaikenlaisesta vapaaehtoistyöstä mitä seurakunnassamme tehdään.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi teini-ikäistä nuorta sekä Lilli-koira. Vapaa-ajalla viihdyn perheen parissa, puutarhatöissä, metsälenkeillä ja mökillä.