Lähetystyö ja auttaminen

Lähetystyö perustuu ajatukselle, että Jumala on, ja vaikuttaa maailmassa. Jumala kutsuu meitä kristittyjä jakamaan sitä mitä olemme itse saaneet: Jumalan rakkaus Jeesuksen kautta vapauttaa ja avaa uuden näkökulman maailmaan. Pahan ja kuoleman valta on voitettu. Lähetystyö on tästä sanomasta kertomista ja samalla inhimillistä auttamista kaikissa niissä asioissa, missä maailmalla apua tarvitaan. Jumalan rakkaus on tarkoitettu kaikille.

Lähetystyössä kohdataan ihmisiä heidän elämäntilanteissaan ja autetaan monella tavalla, vaikkapa kaivoja tai kouluja rakentamalla,terveydenhuoltotyössä tai Raamattua kääntämällä ja opettamalla sekä erityisesti auttamalla ihmisiä auttamaan itseään. Lähetystyön taustalla on luottamus siihen, että Jumala auttaa ja vapauttaa.

Lähetyskäsky

Jeesus tuli heidän luokseen ja puhui heille näin:
"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea,
mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."
(Matt.28:16-20)

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Teen diakoniatyötä eri ikäisten parissa, ja lisäksi työhöni kuuluu lähetykseen ja kansainvälisyyteen liittyviä asioita. Toivon, että minuun on helppo ottaa yhteyttä kaikenlaisissa asioissa.

Olen Espoosta Hämeenkyrön maaseudulle kulkeutunut kolmen lapsen äiti.

Innostun elämän eri sävyistä ja erilaisista ihmisistä. Vapaa-ajallani rapsuttelen kissoja ja lampaita.