Musiikki seurakunnassa

Musiikki jatkaa vielä siitäkin mihin sanat loppuvat

Musiikki on oleellinen osa useimpia seurakunnan tilaisuuksia. Seurakunnan musiikkityöstä vastaa kanttorimme Heidi.

"Musikaalisuus on Jumalalta saatu lahja, jonka avulla me voimme jatkaa Hänen luomistyötänsä maailmassa; laulaen, soittaen ja myös, huom! kuunnellen. Osaat varmaan itsekin ajatella, mitä olisivat seurakunnan tilaisuudet, toimitukset ilman musiikkia! Musiikki on Jumalan läsnäolon nuotittaja. Eli ei mitään täytettä tai viihdykettä. Eräs rippikoululainen kyllä totesi, että musiikkia pitää olla, ettei seurakunta kyllästy kirkossa käymiseen." Näin kertoili kanttori Pia. Pia siirtyi nauttimaan eläkepäivistä marraskuun alusta lähtien.

Musiikin  avulla voimme kokea kristillisen uskon elämää kantavana voimana! Toiveemme on, että mahdollisimman moni löytäisi oman paikkansa seurakunnan musiikkikentässä.

KUOROT

Kirkkokuoro harjoittelee torstaisin Punaisella pirtillä klo 16.30-18.00. Ensimmäinen harjoitus joulun jälkeen on 25.1.18. Mukaan mahtuu uusia kuorolaisia, tervetuloa! Kuoroa harjoittaa kanttori Heidi Olkinuora.

Torikadun lauluryhmä harjoittelee yleensä joka toinen keskiviikko Torikadulla 12.30-13.30. Harjoitukset alkavat jälleen 31.1.18. Ryhmä käy laulamassa Pienkodeissa silloin kun ei harjoitella. Ohjelmistossa lauluja Viisikielisestä. Ryhmää ” hämmentää ” Heidi.

Tuomasmessubändi ja -kuoro harjoittelee Viljakkalan seurakuntatalolla (Virkatie 2, 39310 Viljakkala) sunnuntaisin klo 17-19 erikseen sovitun aikataulun mukaisesti. Ryhmä on mukana Viljakkalan ja Hämeenkyrön kirkoissa järjestettävissä Tuomasmessuissa. Nuotinlukutaito ja oma harjoittelu on olennainen osa ryhmän toimintaa. Harjoitusten ja messujen aikana on järjestetty lastenhoito. Ryhmää vetää Heidi Olkinuora. Harjoitukset alkavat 28.1.18!

LAPSILLE JA NUORILLE:

MiniGospelSingers Liikkuva gospel-lauluryhmä 1-5 luokkalaisille tytöille ja pojille. Harjoituspaikka on Viljakkalan seurakuntatalo (Virkatie 2) tiistaisin klo 17-17.45. Ryhmä esiintyy Viljakkalan ja Hämeenkyrön seurakunnan tilaisuuksissa.

JuniorGospelSingers Gospel-lauluryhmä 6-9 luokkalaisille. Harjoituspaikka on Viljakkalan seurakuntatalo tiistaisin klo 18-19. Ryhmä esiintyy Viljakkalan ja Hämeenkyrön seurakunnan tilaisuuksissa.

Ilmoittautuminen Gospel Singers ryhmiin: http://www.ylojarvenseurakunta.fi/ilmoittautuminen

Harjoitukset alkavat jälleen tiistaina 9.1.18!

Gospel Singers ryhmiä johtaa kanttori Sanna Loikas 044-7868040

Mukaan kuoroon/lauluryhmään?

Tule rohkeasti tutustumaan meihin, jos joku näistä kuoroista kiinnostaa sinua.

Lisätietoja kaikista lauluryhmistä saat Heidi Olkinuoralta 044 7248355

MUU MUSIIKKITOIMINTA

Jos haluat tulla musisoimaan vapaaehtoisena messuun, ota myös rohkeasti yhteyttä kanttoriin. Vuodessa on monta pyhää !

Kitara ja laulukirja