Päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Hämeenkyrön seurakunnan päiväkerhot on tarkoitettu 3 vuotta täyttäneille, alle kouluikäisille lapsille. Jos lapsi täyttää 3 vuotta syyslukukauden aikana, hän voi aloittaa kerhon heti syntymäpäivänsä jälkeen. Jos lapsi täyttää 3 vuotta kevätkauden aikana, hän voi aloittaa kerhon elokuussa kun seuraava kerhokausi alkaa.

Uusien kerholaisten ilmoittautuminen syksyn 2019 päiväkerhoihin

alkaa pe 22.3.2019. Voit soittaa Merjalle tai laittaa tiedot (lapsen nimi, syntymäaika, kotiosoite, yhden vanhemman puhelinnumero ja toivottu kerhopaikka) sähköpostilla. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit kysellä vapaita kerhopaikkoja ympäri vuoden vastaavalta lastenohjaajalta Merja Elorannalta. Kerhopaikan voi saada vaikka ei pystyisikään tulemaan kerhoon ihan joka kerralla. Kerhojen tarkemmat ajankohdat (viikonpäivä ja aika) päätetään vasta sitten kun tiedetään kuinka paljon kerholaisia on tulossa. Mikäli paikkoja on, kerhon voi aloittaa myös kesken syyskauden, aikaisintaan sinä päivänä kun lapsi täyttää kolme vuotta. Kevätkaudella ei kuitenkaan oteta uusia kerholaisia, vaan kevään aikana ilmoittautuneet kerholaiset aloittavat kerhonsa vasta elokuussa.

Kerhokaudella 2019-2020

päiväkerhoja pidetään seuraavissa paikoissa:

Torikadun tilat Kyröskoskella

ja Jumesniemen kyläsalin ympäristö: ma klo 9-11

Kuvassa on linnunpoikanen ihmisen kädessä.

Olen Merja Eloranta, lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Tein kuuden vuoden pätkän vastaavan lastenohjaajan töitä ja palasin perustyöhön syksyllä 2019. Syksystä 2018 olen ollut mukana myös aikuistyössä vetäen Ankkuri-iltoja pariskunnille.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista. Luonnollisesti vietän paljon aikaa lapsenlapseni kanssa.