Päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Hämeenkyrön seurakunnan päiväkerhot on tarkoitettu 3 vuotta täyttäneille, alle kouluikäisille lapsille. Jos lapsi täyttää 3 vuotta syyslukukauden aikana, hän voi aloittaa kerhon heti syntymäpäivänsä jälkeen. Jos lapsi täyttää 3 vuotta kevätkauden aikana, hän voi aloittaa kerhon elokuussa kun seuraava kerhokausi alkaa.

Kerholaisten ilmoittautuminen kesän 2021 kesäkerhoon

Ilmoittautuminen kesäkerhoon alkaa 6.4. Kesäkerhot pidetään viikoilla 23-25. Lasten kesäkerhoissa on neljä ryhmää, yksi 3-vuotiaiden ja kolme 4-6 -vuotiaiden ryhmää. 3-vuotiaiden ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 9-11. 4-6 -vuotiaiden ryhmä kokoontuu tiistaisin, keskiviikkoisin tai torstaisin klo 9-11.30, ryhmävalinnasta riippuen. Kaikki kerhot kokoontuvat Torikadulla viikoilla 23, 24 ja 25. Tämänhetkisillä koronarajoituksilla kerhoryhmään mahtuu 8 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaikaa on 16.5.2021 asti. Voit halutessasi ilmoittautua useampaan ryhmään, jolloin katsomme mistä ryhmästä löytyy parhaiten tilaa.

Ilmoittaudu kesäkerhoon klikkaamalla tästä linkistä.

Uusien kerholaisten ilmoittautuminen syksyn 2021 - kevään 2022 päiväkerhokaudelle

Ilmoittautuminen syksyn päiväkerhoryhmiin alkaa 6.4. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhopaikan voi saada vaikka ei pystyisikään tulemaan kerhoon ihan joka kerralla. Kerhojen tarkemmat ajankohdat (viikonpäivä ja aika) päätetään vasta sitten kun tiedetään kuinka paljon kerholaisia on tulossa. Mikäli paikkoja on, kerhon voi aloittaa myös kesken syyskauden, aikaisintaan sinä päivänä kun lapsi täyttää kolme vuotta. Kevätkaudella ei kuitenkaan oteta uusia kerholaisia, vaan kevään aikana ilmoittautuneet kerholaiset aloittavat kerhonsa vasta elokuussa. Syksyn 2021 päiväkerhot alkavat viikolla 33. Voit kysellä vapaita kerhopaikkoja ympäri vuoden lastenohjaaja Inka Mäkelältä.

Ilmoittaudu syksyn päiväkerhoon klikkaamalla tästä linkistä.

Päiväkerhojen sijainti

Kaikkien päiväkerhojen paikkana on

Torikadun tilat Kyröskoskella

Kuvassa on linnunpoikanen ihmisen kädessä.

Yrjö-Koskisentie 6

Olen Merja Eloranta, lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Tein kuuden vuoden pätkän vastaavan lastenohjaajan töitä ja palasin perustyöhön syksyllä 2019. Syksystä 2018 olen ollut mukana myös aikuistyössä vetäen Ankkuri-iltoja pariskunnille.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista. Luonnollisesti vietän paljon aikaa lapsenlapseni kanssa.

Yrjö-Koskisentie 6

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.