Kesäkerho 2023 

Kesäkerhoa pidetään Torikatu 8:ssa kesäkuun viikoilla 23-25.

Kesäkerhot ovat tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille, jotka ovat valmiita osallistumaan kerhoon ilman vanhempiaan. Ryhmien tarkemmasta aikataulusta kerrotaan ilmoittautumisen jälkeen.

Kerhoon otetaan mukaan sään mukaiset ulkoiluvaatteet, pienet eväät ja kerhotossut.

Kesäkerhossa mukana lastenohjaajat Merja ja Inka. Heiltä voi myös kysellä lisätietoja.

Kesäkerhoon ilmoittautuminen

Kesäkerhoihin ilmoittaudutaan nettisivujemme kautta ja ilmoittauminen aukeaa erikseen ilmoitettavana aikana.

Kesäkerhoihin ilmiottautuminen on nyt auki 21.5. asti. Voit ilmoittautua kesäkerhoihin tästä linkistä.

Kerholaisen askartelema lammas

Ota yhteyttä

lastenohjaaja
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö
lastenohjaaja
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen Merja Eloranta, lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Tein kuuden vuoden pätkän vastaavan lastenohjaajan töitä ja palasin perustyöhön syksyllä 2019. Syksystä 2018 olen ollut mukana myös aikuistyössä vetäen Ankkuri-iltoja pariskunnille.

34:n avioliittovuoden jälkeen jäin leskeksi joulukuussa 2020. Elämääni tuovat lohtua aikuiset lapseni sekä kaksi pientä lastenlasta. Myös Jumalan huolenpito, rukoilevat ystävät ja tämä ihana työ lasten ja perheiden parissa auttavat jaksamaan. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Kuuntelen myös mielelläni musiikkia, kokoan palapelejä ja vietän paljon aikaa lastenlasteni kanssa.