Perheiden raamattupiiri

Perheiden raamis on lapsiperhearjen keskellä eläville perheille tarkoitettu hengähdyshetki toisten aikuisten ja Raamatun äärellä. Uskon löytäminen ja uskossa kasvaminen tapahtuvat parhaiten yhdessä toisten kanssa, joten tervetuloa tutustumaan toisiin perheisiin ja kasvamaan suhteessa toisimme sekä Jumalaan. 

Lapsille on raamattupiirin aikana oma ohjelma ja hoito. Jokainen raamattupiiri päättyy yhteiseen iltapalaan.

Perheiden raamattupiiri kokoontuu parillisilla viikoilla joka toinen tiistai-ilta klo 17.30-19.30 Torikadun olohuoneella, Torikatu 8, 2. kerroksessa. Kevään 2024 ensimmäinen kokoontuminen on 23.1.24.

Vanhemmat ja pieni lapsi kulkevat lehtimetsässä.

Ota yhteyttä

perhetyöntekijä, kasvatuksen tiimin lähiesimies
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.