Perheiden raamattupiiri - uutta syksyllä 2020!

Perheiden raamattupiiri on lapsiperhearjen keskellä eläville perheille tarkoitettu hengähdyshetki toisten aikuisten ja Raamatun äärellä. Uskon löytäminen ja uskossa kasvaminen tapahtuvat parhaiten yhdessä toisten kanssa, joten tervetuloa tutustmaan toisiin perheisiin ja kasvamaan suhteessa toisimme ja Jumalaan.

Lapsille on raamattupiirin aikana oma ohjelma ja hoito. Jokainen raamattupiiri päättyy yhteiseen iltapalaan.

Perheiden raamattupiiri kokoontuu joka toinen tiistai-ilta klo 18-20 Torikadun olohuoneella, Torikatu 8, 2 kerroksessa.

Syksyn ensimmäinen kokoontuminen on 25.8.

Vanhemmat ja pieni lapsi kulkevat lehtimetsässä

perhetyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.