Tutki elämän tarkoitusta Alfa-kurssilla

Kaikki kysymykset maan ja taivaan välillä ovat sallittuja. Saa olla myös hiljaa.

Hämeenkyrön seurakunnan Alfa-kurssin ilta:

1. Ateria

2. Lyhyt alustus

3. Juttelua pienryhmissä

Alfa-kurssi on kokonaisuus. Ilmoittaudu ja ole mukana joka kerta.

Kysellään yhdessä: Onko Jumalaa? Kuka Jeesus oli? Miten voin rukoilla? Ja miksi? Kuuleeko kukaan? Mihin tarvitaan seurakuntaa?  Mikä on totta ja mikä ei?  Tule mukaan ja kysy!

alfamainos jossa sivun teksti

Alfa-kurssi

Alfa on iloinen matka. Se on pohdintaa, kuuntelua, keskustelua, yhteistä ruokailua ja rentoa yhdessäoloa. Se on luottamuksellinen ja jakaa saa juuri sen verran kuin itse haluaa. Voi myös olla hiljaa ja kuunnella.

Alfakurssilaiset kokoontuvat kymmenenä tiistai-iltana klo 18 alkaen 19.1.2021.  Vaikka se on kurssi, se ei ole pänttäämistä eikä koulua. Se on  mukavaa yhdessäoloa ja  mielenkiintoisia aiheita.

Iltaa ei ole talvilomaviikolla 9. Kurssi päättyy Alfa-juhlaan 6.4.2021.  Kurssiin sisältyy myös yksi viikonloppu Särkijärvellä. 19-21.2.

Kurssille ilmoittaudutaan etukäteen. Ilmoittautuminen 13.1.2021 mennessä. Pyritään olemaan joka ilta mukana.

Kurssille otetaan kurssilaiseksi sellainen, joka ei ole ennestään käynyt Alfa-kurssia.

Kurssia varten on  Alfa-tiimi:

* Ryhmänohjaajat: Ryhmänohjaajaksi pääsee, jos on käynyt kurssin ja osallistuu etukäteen pidettävään koulutuspäivään. Vuoden 2021 Alfan koulutuspäivä oli la 14.11.2020.

* Lastenhoitaja: Tarvitaan, jos kurssille tulee joku, jolla on lapsia, muttei hoitoa kotona.  Nuori lastenhoitaja  saa isospalkkion. Aikuinen toimii vapaaehtoisperiaatteella.

* Kyytivastaava, jos kurssille tulee autottomia.

Alfan "rattia" kääntelee "kolmen sakki": Jokisen Erkki, Järvisen Pirjo ja Kivimäen Mikkeli.

Alfa-illat ovat tiistaisin 19.1.2021 alkaen Särkijärven leirikeskuksessa klo 18.00- n. 20.00

*Alfa-kurssi ei maksa sinulle mitään.

*Ei hämeenkyröläisille kokonaisuus maksaa 150e. Heitä otetaan kurssille, jos jää paikkoja.

*Lastenhoito järjestetään, jos siihen on tarvetta, ilmoittautuessasi kerro jos on.

*Jos kulkeminen on ongelma, voit kertoa sen ilmoittautuessasi. Yritetään siinä tapauksessa järjestellä yhteiskyytejä.

Katso kuvia Hämeenkyrön Alfa-kurssilta tästä linkistä.

Lue Hämeenkyrön Alfaan osallistuneen Maunon kokemuksesta tästä linkistä.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Yrjö-Koskisentie 6

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.