Tutki elämän tarkoitusta Alfa-kurssilla

Kaikki kysymykset maan ja taivaan välillä ovat sallittuja. Saa olla myös hiljaa.

Hämeenkyrön seurakunnan Alfa-kurssilla ilta alkaa aterialla, jonka jälkeen on lyhyt luento ja juttelua aiheesta. Kurssi on maksuton.

Alfa-kurssi on kokonaisuus, ja siksi on tarkoitus että mukaan ilmoittautuneet osallistuvat jokaiseen tapaamiskertaan.

Onko Jumalaa? Kuka Jeesus oli? Miten voin rukoilla? Ja miksi? Kuuleeko kukaan? Mihin tarvitaan seurakuntaa? Saisiko perusteluja?  Mikä on totta ja mikä ei? Älä sinäkään niele pureskelematta ensin - tule mukaan ja kysy.

Alfa-kurssia suunnitellaan jälleen keväälle 2019.

Ilmoittaudu Pirjo Järviselle mieluiten heti, ja varmista paikkasi. Yhteystiedot tällä sivulla.

Alfa-illat ovat tiistaisin Särkijärven leirikeskuksessa klo 18.00:

15.1.

22.1.

29.1.

5.2.

12.2.

19.2.

(talvilomalla 26.2. ei Alfaa)

5.3.

12.3.

16.-17.3.2019 Alfa-viikonloppu

(19.3. ei Alfaa)

26.3.

2.4.

9.4. Alfa-juhla

*Alfa-kurssi ei maksa sinulle mitään.

*Lastenhoito järjestetään, jos siihen on tarvetta, ilmoittautuessasi kerro jos on.

*Jos kulkeminen on ongelma, voit kertoa sen ilmoittautuessasi. Yritetään siinä tapauksessa järjestellä yhteiskyytejä.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.