Tutki elämän tarkoitusta Alfa-kurssilla

Kaikki kysymykset maan ja taivaan välillä ovat sallittuja. Saa olla myös hiljaa.

Hämeenkyrön seurakunnan Alfa-kurssilla ilta alkaa aterialla, jonka jälkeen on lyhyt luento ja juttelua aiheesta. Kurssi on maksuton.

Alfa-kurssi on kokonaisuus, ja siksi on tarkoitus että mukaan ilmoittautuneet osallistuvat jokaiseen tapaamiskertaan.

Onko Jumalaa? Kuka Jeesus oli? Miten voin rukoilla? Ja miksi? Kuuleeko kukaan? Mihin tarvitaan seurakuntaa? Saisiko perusteluja?  Mikä on totta ja mikä ei? Älä sinäkään niele pureskelematta ensin - tule mukaan ja kysy.

Alfa-kurssi 2020 on tulossa

Kurssille otetaan kurssilaiseksi sellainen, joka ei ole ennestään käynyt Alfa-kurssia.

Ilmoittaudu Alfa-kurssille 15.1.2020 mennessä tästä linkistä.

Mutta kurssille tarvitaan myös Alfa-tiimi:

* ryhmänohjaajia: Ryhmänohjaajaksi pääsee, jos on käynyt kurssin ja osallistuu etukäteen pidettävään koulutuspäivään. Se on lauantaina 9.11.2019 klo 10-16 Särkijärvellä

* lastenhoitaja, jos tarvetta ilmenee

* kyytivastaava, jos kurssille tulee autottomia

Alfa-illat ovat tiistaisin tammikuusta alkaen Särkijärven leirikeskuksessa klo 18.00- n. 20.00

*Alfa-kurssi ei maksa sinulle mitään.

*Lastenhoito järjestetään, jos siihen on tarvetta, ilmoittautuessasi kerro jos on.

*Jos kulkeminen on ongelma, voit kertoa sen ilmoittautuessasi. Yritetään siinä tapauksessa järjestellä yhteiskyytejä.

Katso kuvia Hämeenkyrön Alfa-kurssilta tästä linkistä.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.