Tutki elämän tarkoitusta Alfa-kurssilla

Kaikki kysymykset maan ja taivaan välillä ovat sallittuja. Saa olla myös hiljaa.

Hämeenkyrön seurakunnan Alfa-kurssin ilta:

1. Ateria
  2. Alustus
  3. Avoin keskustelu

Alfa-kurssi on kokonaisuus. Ilmoittaudu ja ole mukana joka kerta, mikäli vain mahdollista.

Kysellään yhdessä: Onko Jumalaa? Kuka Jeesus oli? Miten voin rukoilla? Ja miksi? Kuuleeko kukaan? Mihin tarvitaan seurakuntaa?  Mikä on totta ja mikä ei?  Tule mukaan ja kysy!

esite jossa sivun teksti

Alfa-kurssi

Alfa on iloinen matka. Se on pohdintaa, kuuntelua, keskustelua, yhteistä ruokailua ja rentoa yhdessäoloa. Se on luottamuksellinen ja jakaa saa juuri sen verran kuin itse haluaa. Voi myös olla hiljaa ja kuunnella.

Alfakurssilaiset kokoontuvat  tiistai-iltaisin alkaen 22.2.2022  alkaen klo 18.-20. Vaikka se on kurssi, se ei ole pänttäämistä eikä koulua. Se on  mukavaa yhdessäoloa ja  mielenkiintoisia aiheita.

Iltaa ei ole talvilomaviikolla 9. Kurssi päättyy Alfa-juhlaan 19.4.  Kurssiin sisältyy myös yksi viikonloppu Särkijärvellä, jonka ajankohta on 18.3.-20.3.2022.

Kurssille ilmoittaudutaan etukäteen 14.2.2022 mennessä. Pyritään olemaan joka ilta mukana.

Kurssille otetaan kurssilaiseksi sellainen, joka ei ole ennestään käynyt Alfa-kurssia.

Alfa-tiimi:

• Ryhmänohjaajat: Ryhmänohjaajaksi pääsee, jos on käynyt kurssin ja osallistuu etukäteen pidettävään koulutuspäivään.
  • Lastenhoitaja: Tarvitaan, jos kurssille tulee joku, jolla on lapsia, muttei hoitoa kotona.  Nuori lastenhoitaja  saa isospalkkion. Aikuinen toimii vapaaehtoisperiaatteella.
  • Kyytivastaava, jos kurssille tulee paljon autottomia.
  • Alfan "rattia" kääntelee "kolmen sakki": Jokisen Erkki, Järvisen Pirjo ja Kivimäen Mikkeli.

Hinta, lastenhoito ja kyydit:

• Alfa-kurssi ei maksa sinulle mitään.
  • Ei-hämeenkyröläisille kokonaisuus maksaa 150e. Heitä otetaan kurssille, jos jää paikkoja. Hintaan voi kysellä avustusta omasta seurakunnasta.
  • Lastenhoito järjestetään, jos siihen on tarvetta, ilmoittautuessasi kerro jos on.
  • Jos kulkeminen on ongelma, voit kertoa sen ilmoittautuessasi.  Järjestellään kimppakyytejä.

Katso kuvia Hämeenkyrön Alfa-kurssilta tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lue Hämeenkyrön Alfaan osallistuneen Maunon kokemuksesta tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Yrjö-Koskisentie 6

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.