Se Löytyi -missio 2022

Missio on kristittyjen yhteinen, kirkkohistoriallisesti merkittävä hanke evankeliumin välittämiseksi suomalaisille.

Hämeenkyrön seurakunta on mukana valtakunnallisessa Se löytyi –mediamissiossa syksyllä 2022. Missio näkyy mediassa monin tavoin aikavälillä 19.9.-16.10.22 sekä tulossa on monenlaisia mielenkiintoisia tapahtumia. Maakunnallinen pääjuhla on Tampereella Pirkkahallissa lauantaina 29.10.

Nyt on aika rukoilla ja valmistella suurta tulevaa missiota. Jos haluat liittyä whatsapp-ryhmään, jossa saat rukousaiheita, ota yhteyttä Pirjo Järviseen, jonka yhteystiedot löydät täältä.

Jos haluat muuten palvella Mission aikana, ota yhteyttä Mikkeli Kivimäkeen, jonka yhteystiedot löydät täältä. Tehtävät tarkentuvat myöhemmin.

Vapaaehtoisille kontaktihenkilöille järjestettiin koulutus lauantaina 3.9. klo 10-16 Torikadun Olohuoneella. Kontaktihenkilö on tavallinen seurakuntalainen, joka haluaa kertoa ilosanomaa, kutsuu ystäviä tilaisuuksiin. Tämän koulutuksen tallenteet ovat nähtävissä Missio2022.fi sivustolla.

Mission päätapahtuma

Se Löytyi -missio 2022 päätapahtuma pidetään la 29.10.2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Päätapahtuman ohjelma:

  • Lapset ja perheet klo 15-17: puuhapisteitä, musiikkia ja ohjelmaa
  • Yhteislauluhetki klo 17: Nyt lauletaan!
  • Missioilta klo 18: Ilkka Puhakka, Mika Arvaja, Leevi Ahopelto, Tiina Mäkinen, Suurkuoro 300,  Nina Åström ym.
  • Missio jatkuu klo 20: Juhani Tikkanen & band, Nina Åström, Matti Mäkinen ym.

Mikäli tahtoisit mukaan mission päätapahtumaan, mutta sinulta puuttuu kyyti, ole yhteydessä Mikkeli Kivimäkeen, jonka yhteystiedot löydät täältä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Hanna Ekola.
Hanna Ekola vierailee Naistenkahvilassa 13.10. Tule mukaan mielenkiintoiseen iltaan!

Mikä on Se Löytyi -missio 2022?

Mission tarkoitus on pitää evankeliumia eli ilosanomaa Jeesuksesta esillä eri medioissa aikavälillä 19.9. – 16.10.2022. Puheenaiheeksi nostetaan Jumala ja se, mitä yhteys Häneen merkitsee. Tarkoituksena on tavoittaa koko Suomi evankeliumin kautta. Missiossa paikalliset seurakunnat tulevat vahvasti esille ja niissä järjestetään satoja missiotapahtumia.

Lue lisää missiosta täältä.

Tule mukaan missiotapahtumiin:

  • Ke 5.10. klo 18 Se löytyi -miestenilta Särkijärven leirikeskuksessa. Mukana Jorma Pitkänen ja miessakki. Lisätietoja tapahtumasta saat täältä.
  • Su 9.10. klo 18 Se löytyi -iltamessu Hämeenkyrön kirkossa. Mukana Valkia-kuoro ja nuorten perheiden Sato-tiimi. Lisätietoa tapahtumasta saat täältä.
  • To 13.10. klo 18 Se löytyi -naistenkahvilassa Hanna Ekola puhuu aiheenaan ”Löysin lohdun”. Lisätietoa tapahtumasta saat täältä. Hanna Ekola vierailee samana päivänä jo Myötätuuli -päivässä klo 12.30 Särkijärven leirikeskuksessa.
  • ke 26.10. klo 18 ”Lauluja löytyy” -miestenilta Särkijärven leirikeskuksessa. Vieraana Samuli Saarinen. Lisätietoa tapahtumasta saat täältä.
  • La 19.11. klo 10 ”Arkeen kirkkautta” -naisten brunssi Särkijärven leirikeskuksessa. Maukasta murkinaa ja hyvää seuraa. Ilmoittautuminen 11.11. mennessä 044 7248362/ Pirjo Järvinen
  • ”Rakastettu - Tosi elämää löytämässä ” Viisi iltaa kirjailija-pastori Erkki Jokisen seurassa. Erkki luennoi elämästä ja Raamatusta tiistaisin klo 18 seuraavina päivinä: 27.9., 11.10, 25.10., 1.11. ja 15.11. Hämeenkyrön kirkossa. Voit osallistua koko sarjaan tai vaikka vain yhteen iltaan.

Jos tarvitset kyydin Se löytyi tapahtumiin, ole yhteydessä Mikkeli Kivimäkeen 044-7248 365. Voit laittaa tekstiviestillä nimesi, osoitteesi sekä tilaisuuden mihin tarvitset kyydin kaikkine tietoineen (ja puhelinnumerosi mikäli numeron näytön esto on päällä). Näin saamme tiedon kuljetuspalvelun tarjoajille.

Kurkkaa myös syksyn Satoillat ja Donkkis Big Night -illat, jos kaipaat toimintaa perheille ja lapsille!

Pe 14.10. klo 19 Lighthouse-nuortenilta

Timo Raassina ja IK-opiston tiimi

Helluntaiseurakunta, Alasentie7, Kyröskoski.

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

nuorisotyönohjaaja
045 850 2370
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Tervehdys. Olen nuorisotyön ohjaaja Mikkeli Kivimäki. Kotoisin olen Seinäjoelta. Syntymävuoteni on 1970. Jalkapalloa harrastin aikuisikään asti, joka olikin lempiharrastukseni. Myöhemmin innostuin opettelemaan saksofonin soittoa. Ensimäiseltä ammatiltani olen pianonvirittäjä. 22-vuotiaana muutin Kouvolaan, jossa siirryin harmonikkatehtaan palvelukseen kahdeksi vuodeksi ja toimin harmonikan virittäjänä.

22-vuotiaana tulin uskoon ja Jeesuksesta tuli minun vapahtajani. 31-vuotiaana menin Diakiin Helsinkiin opiskelemaan nykyiseen ammattiini. Haaveeni ja rukoukseni on, että nuoret voisivat löytää Jeesuksen elämäänsä ja tulla Hänen opetuslapsikseen.

Asun perheeni kanssa Karhella (Viljakkalassa), perheeseen kuuluu vaimoni Johanna sekä neljä poikaa joiden syntymävuodet ovat -05, -08, -14 ja -16. Menoa ja meininkiä riittää yhden perheen tarpeiksi ihan riittämiin.

Liikun mielelläni luonossa. Vuonna 2020 innostuin harrastuksesta: Kalastuksesta, ostin virvelin (myös luvan). Ostin kyllä vaimoltani salaa toisenkin virvelin. Vielä ku olis rahaa veneeseen...