Se Löytyi -missio 2022

Missio on kristittyjen yhteinen, kirkkohistoriallisesti merkittävä hanke evankeliumin välittämiseksi suomalaisille.

Hämeenkyrön seurakunta on mukana valtakunnallisessa Se löytyi –mediamissiossa syksyllä 2022. Missio näkyy mediassa monin tavoin aikavälillä 19.9.-16.10.22 sekä tulossa on monenlaisia mielenkiintoisia tapahtumia. Hämeenkyrön missiotapahtumiin kuuluu mm. Nina Åströmin konsertti 25.9. Maakunnallinen pääjuhla on Tampereella Pirkkahallissa lauantaina 29.10.

Nyt on aika rukoilla ja valmistella suurta tulevaa missiota. Jos haluat liittyä whatsapp-ryhmään, jossa saat rukousaiheita, ota yhteyttä Pirjo Järviseen, jonka yhteystiedot löydät täältä.

Jos haluat muuten palvella Mission aikana, ota yhteyttä Mikkeli Kivimäkeen, jonka yhteystiedot löydät täältä. Tehtävät tarkentuvat myöhemmin.

Kaikille avoimia rukousiltoja järjestetään Isopappilassa. Seuraava rukousilta on ti 10.5. klo 18.

Se Löytyi -mission logo, jossa oranssilla taustalla teksti

Mikä on Se Löytyi -missio 2022?

Mission tarkoitus on pitää evankeliumia eli ilosanomaa Jeesuksesta esillä eri medioissa aikavälillä 19.9. – 16.10.2022. Puheenaiheeksi nostetaan Jumala ja se, mitä yhteys Häneen merkitsee. Tarkoituksena on tavoittaa koko Suomi evankeliumin kautta. Missiossa paikalliset seurakunnat tulevat vahvasti esille ja niissä järjestetään satoja missiotapahtumia.

Lue lisää missiosta täältä.

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

nuorisotyönohjaaja
045 850 2370
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Tervehdys. Olen nuorisotyön ohjaaja Mikkeli Kivimäki. Kotoisin olen Seinäjoelta. Syntymävuoteni on 1970. Jalkapalloa harrastin aikuisikään asti, joka olikin lempiharrastukseni. Myöhemmin innostuin opettelemaan saksofonin soittoa. Ensimäiseltä ammatiltani olen pianonvirittäjä. 22-vuotiaana muutin Kouvolaan, jossa siirryin harmonikkatehtaan palvelukseen kahdeksi vuodeksi ja toimin harmonikan virittäjänä.

22-vuotiaana tulin uskoon ja Jeesuksesta tuli minun vapahtajani. 31-vuotiaana menin Diakiin Helsinkiin opiskelemaan nykyiseen ammattiini. Haaveeni ja rukoukseni on, että nuoret voisivat löytää Jeesuksen elämäänsä ja tulla Hänen opetuslapsikseen.

Asun perheeni kanssa Karhella (Viljakkalassa), perheeseen kuuluu vaimoni Johanna sekä neljä poikaa joiden syntymävuodet ovat -05, -08, -14 ja -16. Menoa ja meininkiä riittää yhden perheen tarpeiksi ihan riittämiin.

Liikun mielelläni luonossa. Vuonna 2020 innostuin harrastuksesta: Kalastuksesta, ostin virvelin (myös luvan). Ostin kyllä vaimoltani salaa toisenkin virvelin. Vielä ku olis rahaa veneeseen...