Info ja asiointi

Tältä sivulta löydät mm. tietoa Hämeenkyrön seurakunnasta ja  kirkollisiin toimituksiin liittyvien asioiden hoitamisesta seurakunnan virastossa.

Katso ensin löytyykö etsimäsi tieto tämän sivun linkeistä.

Voit myös kokeilla sivun oikeasta ylälaidasta löytyvää hakutoimintoa, jolla voi etsiä tietoa valitsemansa sanan perusteella tältä sivustolta.

Uutiset-otsikon takaa löytyy tällä sivustolla julkaistut uutiset. Voit lukea ne myös etusivulta.

Hämeenkyrön seurakunnan esittely-otsikon takaa voit lukea kirkkoherran tervehdyksen sekä perustietoja seurakunnasta.

Kaste, häät ja hautajaiset-otsikon takaa voit lukea lisää näistä elämän suurista käännekohdista ja niihin liittyvistä järjestelyistä.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset-otsikon takaa saat tiedon siitä, kuinka ko.asiakirjat voi hankkia.

Kirkkoon liittyminen-otsikon takana kerrotaan miten  kirkkoon liitytään.

Hautapaikat ja -maksut-otsikon takana kerrotaan hautauksesta, hautainhoidosta ja niihin liittyvistä asioista.

Seurakunnan päätöstenteko-otsikon takaa löydät tietoa siitä kuinka seurakunnan asioista päätetään. Sieltä voit myös lukea pöytäkirjoja.

Jos et löydä etsimääsi tietoa,

älä epäröi ottaa yhteyttä seurakunnan virastoon. Yhteystiedot löydät tämän sivun oikeasta laidasta.

avoinna

maanantaisin ja torstaisin

klo 9-14.30.

Hämeenkyrön seurakunta

39100 Hämeenkyrö

hameenkyro.seurakunta@evl.fi

Vaihde p. 044 7248300

fax 03-31248340
Seurakunnan y-tunnus 0132952-9

Edellä mainittujen aikojen ulkopuolella voit kiireellisissä asioissa ottaa yhteyttä myös seurakunnan pappeihin.