Yhdessä elämään

Kirkkoherran tervehdys

Keskeisellä sijalla Hämeenkyrön seurakunnan toiminnassa on yhteinen jumalanpalvelus.  Toki paljon muutakin tapahtuu, niin kuin näiltä sivuilta on luettavissa.  Haluamme, että hyvän Jumalan tahto tulee näkyviin toiminnassamme huolenpitona, välittämisenä ja rakkautena.  Evankeliumi Jeesuksesta on kirkon aarre.

Seurakunta ei ole ensisijaisesti oikeata oppia Jumalasta.  Enempi on kysymys mahdollisuudesta elää todeksi sitä, mitä Jumala sanoo.  Se on mahdollista tulemalla mukaan, elämällä yhdessä.  Sen tähden toivotan sinut sydämellisesti mukaan toimintaamme, elämäämme.  Ei pelkästään yleisöksi tilaisuuksiin, vaan osallistumaan, toimimaan ja vaikuttamaan.

Erkki Malmberg, kirkkoherra

Hämeenkyrön seurakunta tänään

Hämeenkyrön seurakunnan väkiluku on tällä hetkellä  8 299. Hämeenkyrön kunnassa asukkaita on noin 10 600.

Kirkkoherra on Erkki Malmberg ja talousjohtaja Taina Tuohimaa.  Henkilöstöä yhteensä 45, vakinaisia 24.

Kirkollisveroprosentti on vuonna 2016 1,5 %, jäseniä kirkkovaltuustossa on 23.

Hämeenkyrön seurakunta kuuluu Hämeenkyrön rovastikuntaan ja Tampereen hiippakuntaan.

Hämeenkyrön seurakunnan taloushallinnon asioita hoidetaan yhteistyössä Ylöjärven seurakunnan taloustoimiston kanssa.

Talousjohtaja on tavoitettavissa noin 2 kertaa viikossa Hämeenkyrössä.

Hämeenkyrön seurakunta ostaa kiinteistöpäällikön palvelut Ylöjärveltä.

Lisätietoja saat seuraavista linkeistä:

Seurakunnan jäsenmäärä

Seurakunnan ikäjakauma

Seurakuntaan liittyneet ja seurakunnasta eronneet jäsenet

Historiaa

Hämeenkyrön seurakunnan ystävyysseurakunta