vt. kirkkoherra

Olen vuoden 2018 loppuun asti Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherrana. Hallinnollisen työn lomassa yritän myös näkyä seurakuntalaisille messuissa, hartauksissa ja välillä vaikka koulun käytävillä.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Seurakuntasihteeri
0408048217 (muina aikoina)

Paikalla maanantaisin ja torstaisin klo 8.30-16.

lastenohjaaja

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Olen yksi seurakunnan some-päivittäjistä ja nettisivujen ylläpitäjistä. Vapaaehtoisena olen mukana myös kouluikäisten toiminnassa sekä aikuis- ja lähetystyön jutuissa.  Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.