Henna-Riikka Kivistö

Pappi

Nuoriso- ja rippikoulutyön pappi

Esittely

Kerron hämeenkyröläisille Taivaan Isästä jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten lisäksi etupäässä nuorisotyössä, rippikouluissa, sekä kouluikäisten parissa leireillä ja kouluvierailuilla.  Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.

Erkki Malmberg

Pappi

Hollitie 2, 39100 Hämeenkyrö

Mari Metsävainio

Lapset, Pappi, Perheet

Hollitie 2, 39100 Hämeenkyrö
Varhaiskasvatuksen pappi

Anu Mätäsniemi

Diakonia ja auttaminen, Pappi

Diakoniatyön pappi ja toimituksista ensisijaisesti vastaava pappi

Esittely

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan pappina, joka omistaa liian monta käsilaukkua ja liian paljon vaatteita - muodin suurkuluttaja kun olen ja Gloria-lehti luetaan kerran kuussa :) Minulle kaikessa kauneus, estetiikka, on tärkeää - myös työssäni. Arvostan myös kaikkea vanhaa - emme mieheni kanssa kelpuuta kotiimme muita kuin vanhoja kauniita huonekaluja tai esineitä. Harrastan myös runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :)

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat erityisesti toimitukset, kuten kasteet, vihkimiset, kodin siunaamiset ja hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä. Työalani on diakoniatyö, mikä tarkoittaa mm. ihmisten auttamista eri elämäntilanteissa. Lähellä sydäntäni on myös työ sotiemme veteraanien, veteraanien leskien, kaatuneitten omaisten ja sotalasten parissa.

Siunattua Suomi 100 -juhlavuotta!

t. Anu-pappi