Juhannuspäivän kyläkirkko

la 22.6. klo 14.00
Hirsiseinää, kukkasia, teksti

Sikomäen maisemakirkko (os. Kierikkalantie 72, Hämeenkyrö)

Kirkko kiertää kylillä!

Vietämme jumalanpalveluksia ympäri Hämeenkyröä eri kylillä ja taajamissa. Jumalanpalveluksissa avustavat kunkin kylän asukkaat. Kyläkirkot ovat kaikille avoimia, tule kyläretkelle Kierikkalaan!

Keskikesän juhlassa ovat mukana Henna-Riikka Kivistö sekä Kierikkalan, Laitilan ja Vanajan asukkaat. Lopuksi nautimme kirkkokahvit. Tervetuloa!

Sateen sattuessa kyläkirkko on Maisemakahvilan kulttuuriladossa (os. Aromaantie 3).

Mikäli haluaisit tilaisuuteen, mutta sinulla ei ole kyytiä, voit tilata ilmaisen kyydin tilaisuuteen ja takaisin kotiin seurakunnan miestenpiirin vapaaehtoisilta kuljettajilta edellisenä päivänä klo 12 mennessä nrosta 0400130779 (Simo Immonen).
  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Mikä on tämän jumalanpalveluksen kirkkovuoden aihe? Lisätietoa ja pyhän tekstit löydät täältä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

kasvatuksen pappi
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Kasvatuksen pappi

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.