Pyhäinpäivän iltahartaus ja vainajien muistaminen

Kynttilä kädessä

Pyhäinpäivänä muistelemme kuolleita rakkaitamme ja sytytämme kynttilät vuoden aikana kuolleille seurakunnan jäsenille.

Pyhäinpäivän iltahartaus toteutetaan tänä vuonna poikkeustilanteen takia kahteen kertaan, klo 17 ja 18.30. Iltahartaudessa saamme lohdutusta Raamatun sanasta ja hoitavasta musiikista ja rukouksesta. Tilaisuudessa luetaan vuoden aikana kuolleiden seurakunnan jäsenten nimet ja heille sytytetään muistokynttilät. Iltahartaudessa kanssasi Henna-Riikka Kivistö ja Sofia Harju.

Yrjö-Koskisentie 6

Kasvatuksen pappi

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.